Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
-
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
-
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
-
До каква степен хомеопатията може да помогне за отказване от тютюнопушенето и репродуктивни проблеми?
-
Какви са разликите между хомеопатичните лекарства и алопатичните лекарства?

Ако пресметнете колко средства отделяте за бизалакс и сена, ще видите, че имате възможност да отидете на хомеопат, ако предположението ми за финансова причина е вярно. При всички случаи купувате за семейството си фервекс, аспирин, аналгин, нещо за смучене, сироп за кашлица...и да не изреждам. ПО-ИЗГОДНО ви е да отидете на хомеопат. Да не говорим, че с хомеопатия се лекувате, а с медикаментите само потискате симптомите, т.е., вредите си.
. Сама си отговаряте. Действайте смело.
. Разбира се, в никакъв случай не омаловажавам приема на билки, напротив, фен съм им. Е, наистина от много дълго време в семейството ми не се налага да прибягваме до тях, но това не омаловажава това, че те все пак са си лекарства)