Въпроси към Класически хомеопати 22

• 48 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Мисля, че се изясни положението.

# 481
Lady*N , преди да вземете своето решение как да продължите да се грижите за здравето си, помислете и за това, че хомеопатията никога не е виновна. Причините винаги са в начина, по който тя се прилага.
Не само змийските лекарства имат тежки симптоми в картината си. Има много, които не са от змийски произход, така че не може да внимаваме с едни, а с други - не.
За съжаление, има случаи, в които пациентите се отказват от хомеопатията заради такива случаи, а хомеопатията няма никаква вина.

# 482
Заради силно акне на сина ми бе изписана Калкареа сулфурика. След първи прием чакаме реакция, ако няма, давам след 10 дни, след 5 дни и т.н.Минаха 10 дни аз не знам обаче да смятам ли за реакция лекия задух и неразположение (той е с астма) вечерта и на следващия ден след приема или е било случайност?

# 483
  • София - Варна - Бургас
Мисля, че се изясни положението.

сугестия?...

# 484
Заради силно акне на сина ми бе изписана Калкареа сулфурика. След първи прием чакаме реакция, ако няма, давам след 10 дни, след 5 дни и т.н.Минаха 10 дни аз не знам обаче да смятам ли за реакция лекия задух и неразположение (той е с астма) вечерта и на следващия ден след приема или е било случайност?
Ами при проследяването с хомеопата му споделете тези неща, той ще прецени  Peace Аз дори си водя записки от проследяване до проследяване, защото забравям.  Mr. Green старост нерадост

# 485
Моля, кажете добър класически хомеопат във Велико Търново /различен от д-р Хаджиев, него го знам вече  Simple Smile /.

# 486
Много е писано,но какво ще кажете,че не можете да говорите със хомеопата си,никога не вдига мобилния си тел.,можеш да се свържеш само със секретарка която ако имаш въпрос го казваш и след това звъниш още 3,4 пъти да ти каже отговора от хомеопата,е това на какво прилича,също така ако се разболея,вдигна тем.на кой да звъня и какво да пия,дайте ми свестен хомеопат от София - класически,че тя и тази е такава,но изписва да не казвам по колко неща.

# 487
Заки, просто смени хомеопата! Peace
Колкото до моя въпрос - благодаря на всички, които се отзоваха и ми помогнаха да направя своя избор.  Hug

# 488
Ами при проследяването с хомеопата му споделете тези неща, той ще прецени  Peace Аз дори си водя записки от проследяване до проследяване, защото забравям.  Mr. Green старост нерадост
Проблема е, че ако можех да се свържа с хомеопата, нямаше да задавам въпроса си тук.До колкото разбирам, това е често срещан проблем.
Иначе и аз ходя с едно тефтерче.

# 489
моя хомеопат не винаги вдига, но когато е спешно пиша смс и когато има възможност веднага ми се обажда...[

мисля, че особено когато се отнася за деца или по-сепциален случай тези неща се обсъждат на срещите с него...

а съм чувала за такива, които лекуват деца и са на разположение и нощно време.../color]

# 490
  • София - Варна - Бургас
моя хомеопат не винаги вдига, но когато е спешно пиша смс и когато има възможност веднага ми се обажда...[

мисля, че особено когато се отнася за деца или по-сепциален случай тези неща се обсъждат на срещите с него...

а съм чувала за такива, които лекуват деца и са на разположение и нощно време.../color]

Лорини newsm10

# 491
Нашият хомеопат (също ходим при Иван Кацаров) ми е казвал да го търся по всяко време, ако ми се налага. С баткото не се е случвало, но с бебето - да - на 20 дни вдигна Т през нощта, аз се паникьосах  Rolling Eyes и му се обадих - вдигна, предписа ХЛ и помогна  Simple Smile. А педиатърката ни хич, ама хич не вдига.... Е, Иван също не вдига тел. си винаги. Но и аз процедирам като Лорини - ако ми е важно/спешно - пиша смс и той се обажда после Simple Smile.

# 492
  • Пловдив

Какво е сугестия Embarassed?

# 493
И за мен е любопитно и намерих това http://conf.uni-ruse.bg/bg/docs/cp09/10/10-16.pdf интересно четиво  Simple Smile

# 494
Трябва ли да се сподели с хомеопата, ако по време на хомеопатично лечение се появи силно главоболие, което не е непосредствено след приема на лекарството?

Общи условия

Активация на акаунт