Сега съм притеснена обаче, защото Яна има някакви много ситни пъпчици по коремчето, под брадичката и една-две по крачето. Явно ще отложим още ден-два захранването, докато минат.
Точно миналата седмица си мислех, че е време да свалим нивото на нашата кошарка, въпреки че не пълзим и не лазим.
Искам така да се каже да се "презапиша" в темичката. Писала съм няколко пъти докато бях бременна, а ето че вече бебшока е на 5 месеца. Мартина е родена на 22 април и е едно щастливо и здраво бебе, пу -пу. Но от известно време започна да се събужда по-няколко пъти през ноща с рев, и единствено поставянето на гърда я успокоява(видях че има и други с такива проблеми), а до преди това си спеше по цяла нощ. Споделих с док и той предположи две възможни причини. Или не и достига храна или я тормозят зъбките вече. Хич не ми се иска да давам добавка
, до сега е изцяло на кърма и ми все ми се струва, че имам достатъчно. Та се надявам да е от зъбките има ли някое от бебенцата вече с зъбче и ако да - какви бяха симптомите ?

Искам така да се каже да се "презапиша" в темичката. Писала съм няколко пъти докато бях бременна, а ето че вече бебшока е на 5 месеца. Мартина е родена на 22 април и е едно щастливо и здраво бебе, пу -пу. Но от известно време започна да се събужда по-няколко пъти през ноща с рев, и единствено поставянето на гърда я успокоява(видях че има и други с такива проблеми), а до преди това си спеше по цяла нощ. Споделих с док и той предположи две възможни причини. Или не и достига храна или я тормозят зъбките вече. Хич не ми се иска да давам добавка
, до сега е изцяло на кърма и ми все ми се струва, че имам достатъчно. Та се надявам да е от зъбките има ли някое от бебенцата вече с зъбче и ако да - какви бяха симптомите ?

Стаменчо много ме кефи с тоя перчем, ще има да му го скубят мацкитеее 
бкагодаря ви! Вдига малко температура,и го наблюдавам внимателно надявам се да няма да има последици,две нощи почти не спах будих се през час-два да меря температура и да гледам да не се променя цвета на кожата
как сте днес? KaRameLeLeLinKa добре дошла отново при нас
!Най-вероятно да са зъбките!Много нервни стават мъничетата докато излезнат
!!!
Сега ги чакаме да се покажат.... после ще чакаме да паднат ...така е 

Препоръчани теми