Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 549
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Сутринта станах, хапнах манджичката от вечеря, прочетох ви и само се опънах за "още 5 мин." и до 1 ч. Сега се боря да изчета пак. Явно страховитата жега вчера и дългия престой в "бермудския триъгълник" си казаха думата.

bena82welcome

възглавницата за кърмене не знам дали тогава ще се ползва, но за мен за спане е чудна. Моята е мъничка, но като се облегна някъде  и ме боли кръста е супер, също и ако трябва да седя на твърдо.  Simple Smile Но не е нещо, за което да дам някаква голяма сума пари. Иначе на мен ми е по-трудно да и съблека калъфката за пране и затова си я пера цялата.

Гледах завивките в Икея, после погледнах и на българския сайт, за възглавничките и завивките не се препоръчва да се ползват преди 12 м. Аз така или иначе получих торби, тях исках да ползвам. От обиколниците мен ме е страх, въпреки, че за съжаление, моето легло е цялото с решетки, ще му мисля като почне да се прави на пумпал /пък може би може да пропусне ?!?/

Хрема си имам от началото, не се влияе от нищо, вече и свикнах, не ме дразни толкова.

Живи и здрави бебечетата племенница и ?братовчедка   bouquet

А по повод имената съм чувала случка за една гинеколожка, д-р Курмушева. Отиват при нея двойка притеснени тийнове и момчето казва: "Добър ден, д-р Мушикурова"...

За тез болки, като пред М някой има ли обяснение какво са? Аз от време на време също имам, слабички /щото моите пред М са свързани с рев и вой/. Дано се сетя утре като ида да питам дофтора.

Тук, освен че гледат странно, когато откажеш упойка, май задължително слагат, ако има някаква опасност да се наложи секцио /като VBAC например/, за да не им се налага да чакат после анестезиолог. Предполагам, че разликата е само в количеството упойка, което изтича.

Успех на stasy87!

А дали има някой връзка с мама зайка_ и Smiley_girl?

# 121
  • София
Качих ви 3 снимки и аз. Две на "коремчето" и една на стола който имаме от няколко години и който стои като паметник в стаята. Дано свърши някаква работа сега за бебоците Simple Smile Анхела май си купи такъв. Моя е със столче за краката.

По повод раждането По никакъв начин няма да раждам нормално. Само като си го помисля и ми настръхва кожата. Преди време съм правила спонтанен аборт и лекарката ми каза, че ме боли както си боли истинско раждане просто нямало бебе накрая. Даже според мен раждането няма начин да не боли повече. Това чудо дето е се едно те режат като с нож и за 2ч дори не искам да го преживявам. Освен това имам позната с близнаци която за съжаление не е хубав пример  за естествено раждане. ( да не влизам в подробности ) така че ако трябва да раждам нормално сигурно трябва доктора много да ми се моли  Blush  Embarassed  Blush

# 122
  • където мечтите се сбъдват
Гледам за раждането си споделяте.Аз имам настройката за нормално раждане.Като че ли ме е страх повече от секциото,обаче си имам една успокоителна мисъл,ако случайно се наложи секцио,а именно,че няма да имам никаква промяна в родовите пътища.Ясно е,че и двете си имат своите плюсове и минуси,и и никога не се знае кое в крайна сметка ще се окаже по-доброто за теб.
Зори,изобщо не ти е огромен корема,а напълно нормален за осми месец  Peace Ей,като вземат така да коментират и да дават оценки и преположения и то хора,които отдавна са били бременни  ooooh!

# 123
Запис и от мен.  bouquet

# 124
ЛЕЛЕЛЕЛ  мами,колко много пишете,и аз мисля,че няма да дочакаме първия бебок в тази темичка хихиих
аз съм взела възглавничка от пяна за бебе-какво,не трябва в началото да спи на нея ли? Thinking
харесала съм и обиколници във Висвиталиса какво ще кажете за тези http://www.bebelandia.bg/product/7149/vis-vitalis-olekoten-detsk … kt-luks-hase.html

харесала съм ги много как стоят,какво ви е мнението като цяло за възглавничките в началото и за обиколниците Thinking
а ние с мъжлето ще подпишем този месец txtloves Two Hearts txtloves newsm44 smile3521
само сега избирам дата-според луната според цифрите хихихихи
някои разбира ли от тези неща да ми помогне,че съм малко доста объркана ooooh!
а той утре има рожден деееен nbirthday

# 125
Уф, това с коментарите за размера на корема е по-досадно и от тъпите въпроси. От 4-5 месец са ме почнали. Най-неприятна ми е комшийката, която е нисичка, но доста пухкава и небременна е с по-голяма обиколка от моята, та тя ме питаше убедена ли съм, че е само едно вътре. А аз не съм малък човек. Освен, че съм висока съм и широка, и макар по-принцип да не се връзвам на оценки на фигурата ми, тези на тумбата много ме дразнят.

# 126
Сега разглеждах албумчето , всички сте много красиви   bouquet  bouquet  Накупили сте страхотни неща , Фейт а в твоя чест са отворили и заведение гледам  Wink Wink Wink Благородно завиждам за шкембаците ви дето сте без грам стрии , моя ако го снимам ще се уплашите , само че фаворит в шкембенцата ми е bydik  много ми хареса , и на мъниците вътре има харесва със сигурност  Embarassed  Да сте живи и здрави всички и много любов  Hug Hug

# 127
francheskasweet, ами честито!  Heart Eyes
Тук има гледачки на кафе  Flutter , сигурно има и нумеролози.  Grinning

# 128
Охххх ... днеска пак ще се спи  Crazy позаваля и стана прохладно времето  Sunglasses

Фейт, аз смятам да залепя деткото легло за спалнята от моята страна като за през нощта ще махам решетката, за да не ставам. Пробвайте както сте решили в началото, пък видите ли зор, ще го мислите.

Това също е идея ... плътно до леглото и само ще се връткам  Hug
Иначе да кажа пак, че не можем да го сложим плътно до гардероба с решетките към мен, защото не стигат около 10-тина сантиметра да влезе  Outta Joint

ro6li4ka Мерси за инфото мила ... може и да отскоча в понеделник  Hug

*Georgia* Повивалника го взех от Хипото ... на онази промоция - 25% Peace
Не пише на коя фирма е, но ако ходиш на там погледни ги ... имаше и други цветове  Heart Eyes
Аз лично търсих много изчистен и този с агънце багънце ми хареса много  Mr. Green

cassiopeia_vn Ти си решаваш мила, но моето първо впечатление си остава. Според мен ако наистина няма категорични и основателни медицински причини за секцио ... няма нужда да се прави. Ако беше нещо сериозно мнението на всички лекари щеше да е еднакво. А какво се оказва, че тези в частната клиника искат да те резнат за 30 минути, да си вземат хилядарката и чиста работа  Crossing Arms  Проучи още нещата и в крайна сметка решението си остава твое.  Hug

bydik Стола изглежда доста добре  Hug коремчето също  Wink

francheskasweet
не мога да дам мнение за обиколницете ... има много модели и видове  Crazy Аз лично не съм им фен ... предпочитам да имам добра видимост  Mr. Green
Иначе честито, че сте решили да подпишете, преди да се е появил мъника на бял свят  Hug
А датата ... важното е вие как я усещате  Heart Eyes

Моя мъник днес ще ми разби вътрешностите  ooooh! ... не се е спрял от сутринта да шава и накрая имам чувството, че ще излезе през стомаха ми  ooooh! Какво му стана на това дете днес, а сега и продължава ... ПМС пак на лице, кръст ... леко опъване  Mr. Green
Пия но-шпа и лягам  Crazy

П.П. Утре влизам в 9-ти месец ... не мога да повярвам  Whistling

# 129
хихи мерсиии  Hug
а това за размера на корема и тъпите хора край няма Laughing

# 130
ами аз дата я усещах 17-ти сега август,ама писах на една нумероложка и тя каза не била хубава дата Thinking

и сега мисля тази неделя на 5-ти  Grinning
за обиколника мисля само от страната на таблата не от към мен...и аз искам да виждам бебо и то задължително! Naughty

# 131
Имаме нов албум ... Покупки за бебето - 3  Mr. Green

Франчи ... ние като избирахме нашата дата 12.06.2011 г. бях изровила що сайтове с информация за подходящи дати  Blush Mr. Green  Потърси и ти, може да ти кажат нещо  Wink

И да напомня на Варненки утре да си вземат хАпаратите  Mr. Green ... ще чакаме снимки от срещата в Планета  Crazy

# 132

Моя мъник днес ще ми разби вътрешностите  ooooh! ... не се е спрял от сутринта да шава и накрая имам чувството, че ще излезе през стомаха ми  ooooh! Какво му стана на това дете днес, а сега и продължава ... ПМС пак на лице, кръст ... леко опъване  Mr. Green
Пия но-шпа и лягам  Crazy

П.П. Утре влизам в 9-ти месец ... не мога да повярвам  Whistling

Става това, че наближава големия ден  Hug Тясно и неудобно им е на бебчовците.
Аз съм така всеки ден вече. Като вървя, получавам и болки от движенията му, спирам се, прегъвам се, хората ме гледат стреснато  Shocked

# 133
ох фейтче искам да е сега август,ама или луната или цифрата нещо не е ок Crazy
единствено сега на 5-ти е ок хахахахха не знам вече,да вярвам ли на тия неща или..... Thinking

# 134
и сега мисля тази неделя на 5-ти  Grinning
5 август е една разкошна дата - моя милост има РД Tada

Общи условия

Активация на акаунт