Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 546
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Фейт , Зори в понеделник ще видите ,че аз ще съм с най-големия корем  Mr. Green
Спират ме непознати и ме питат близнаци ли чакам , вече се изнервям и им отговарям ,че чакам тризнаци Crossing Arms

Joy Joy Joy хахахахаха ... в понеделник ще видим тогава  Hug

# 106
Качи снимка да видим как изглежда мама на тризнаци  Grinning
Не е по темата ама се сещам за такива коментари:В нашия вход има разнояйчни близначки,с различни косички са,и имат разлика малко във височината,и постоянно питат родителите породени ли са,на таткото му писнало да обяснява че са близначки и на поредния въпрос отговорил:Да ,породени са -4 месеца им е разликата-оттам няма да ви казвам каква е реакцията Mr. Green

# 107
unforgiven за съжаление немога да качвам вече снимки...преинсталирахме на скоро компа и сега немога да си намера инсталационните дискове и на телефона и на апарата Sad

# 108

future-maman значи се е обърнал мушмурока .. браво  Hug
Ще качиш ли снимка на комплектчетата на TOMMEE TIPPEE да ги видим  Blush

ФЕЙТ,ей сега ще  ги снимам Simple Smile)Много сладурски ,а пък и за тази цена:)
Термометъра мери вярно,сверих го веднага с друг.

# 109
 hahaha hahaha hahaha Зори, къде го видяха този голям корем- божеееееееее де и моя да изглеждаше така...

# 110
успокоихте ме малко, защото ми писна да гледам ококорени очи като им кажа че имам още мн време до термина #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
а около мен няма други бременни да сравнявам Whistling

# 111
В предната тема споменахте за имента на докторите. Ами не знам Гърчев и Дяволов как звучат или Чернев ама моята АГ е КУКУРЯШКОВА . А пък шефката на неонатологията в МД се казва Слънчева .... абе изобщо няма как да се забравят Simple Smile

Пък за тая възглавница. Ми аз я гледам вече няколко месеца и ще взема да си я купя тия дни накрая Flutter  

Ох ама нямате изчитане човек не може са се включи ай ай  Crossing Arms  Hug

В тоя ред на мисли АГ д-р ТАШКОВ  newsm62

Aз съм при него. bowuu И ти ли ?

# 112
Милата Стаси! Измъчи се. До 22 август ми се струва безкрайно много. Най-важното разбира се е малкото човече да е добре и се роди здраво.

Мартичка, би ли споделила какво ти направи впечатление в ТК по време на отворените врати? Видя ли стаите в родилно? Прилични ли са?

Антония, много кофти ситуация с тази болница без лекари. За съжаление още доста населени места са в подобна ситуация без избор.

Фейт, аз смятам да залепя деткото легло за спалнята от моята страна като за през нощта ще махам решетката, за да не ставам. Пробвайте както сте решили в началото, пък видите ли зор, ще го мислите.

Каси, винаги лекарите са ме питали имам ли предишни операции. Явно има значение. Събери мнения и проучи, но лично аз не бих поела никакъв риск, колкото и минимален да е. Секциото не е страшно. И в двата случая има болка. В единия е преди, в другия - след. Аз изпитвам ужас от естественото раждане и ме е страх от него, но не и от секциото.

# 113
nikita_gd, аз искам да ходя при д-р Ташков, чух много отзиви за него и искам да се видя с него и евентуално да поеме раждането ми. Можеш ли да ми дадеш някакви негови кординати на лични  Blush Blush Blush

# 114
Остана ми време да разгледам албумите - чудни стаи, кътове, дрешки и джаджи.  Flutter
И сте качили много хубави снимки на тумбаците.
 Видях , че d_svetanova се е снимала
при Галина Стоянова , много се зарадвах!   Hug

# 115
Миленита, пращам ти на лични, че стана голям ферман  Hug

# 116
На мен любимото ми име на доктор е др Порязов Simple Smile
Фейтче имаше интересни неща в Карфур, но общо взето изчистват летните неща...Иначе един пакет с 4 обикновенни бодита с къс ръкав излизаше 8лв, но тук при нас имаше само за 9м и розови, а аз се боря за синичките Simple Smile От тези с дълъг ръкав и копченца имаше повече разнообразие и бяха пак доста ефтини за 12-14 лв 4 бодита...От към цени има добри неща, но аз не си взех нищо защото имаме доста дрешки и нямаше нещо което да ме впечатли достатъчно че да го взема Simple Smile

# 117
лелеееее дочетох ви, човек да не пропусне един ден  Mr. Green
Добре дошли на новите мами  Hug
разгледах новите снимки в албумчето, страхотни неща сте накупили Simple Smile Фейт, май е време за ново албумче с покупките като гледам как се засилват всички вече да пазаруват  Heart Eyes и искам да те питам от къде взе повивалника и на коя фирма е, че искам такъв изчистен, а не мога да намеря друго освен шарениики
Мамите, които ходиха до Карфура може ли да споделят какво има и дали си струва да се ходи до там?  Simple Smile
За пловдивската среща - ако мога ще дойда но за сега не е много сигурно  Hug
Рошкичка мерси за подробното инфо за Карфура Simple Smile

# 118
За хернията и аз съм оперирана от херния.За първи път миналата седмица д-р Дяволов,който ще ме изражда, ме пита от какво е тази операция.И това беше.Не я е коментирал и не ми каза,че това е предпоставка за секцио.
При моята приятелка по същия начин не са го сметнали за пречка. Тя роди в държавна клиника.
За съжаление момичета все повече се потвърждава мнението ми, че доки просто иска да си улесни живота пък и да вземе повече парици. Sad Май ще се окаже вярно, че в частните болници предпочитат приоритетно се прави секцио.
Баща ми разговаря със свой приятел хирург от друг град. Човекът казал, че изобщо няма никакъв проблем с хернията и той дори препоръчва естественото раждане в случай, че няма други обстоятелства, които да го възпрепятстват.
Утре ще звъня на друг гинеколог и ще отида да си каже и той мнението.
Мен не ме е страх нито от естественото раждане нито от секцио. Просто смятам, че ако няма основание няма смисъл да ме режат.

# 119
  • Бургас
Запис и се връщам да ви чета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт