Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Тъй, тъй ... пък в случая ако може без рязане най-добре Grinning

# 91
  • където мечтите се сбъдват
Angel_bbb,прах я час и половина с центрофуга,нищо и няма  Mr. Green Давай смело  Simple Smile
Касиопея,на мен ако ми кажат,че има някакви рискове за мен или бебчо,сигурно ще избера секцио,макар че хич не искам  Confused

# 92
 55 Минавам само да кажа, че и аз най-накрая качих малко снимчици в албума с покупките, заощото до сега само се наслаждавах на вашите.
Във връзка с покупките само да кажа на мамчетата, които бяха решили да преобличат бебчетата на леглото, че аз само от подреждането на дрешките върху него, за да ги снимам и се изморих и ме заболя кръста. Със сигурност ако се преоблича бебчето на скрина или на легълцето с повивалник ще е много по-удобно.
Вчера ходих в Шейново при доктора, който ще прави секциото. За високите левкоцити и СУЕ изобщо не се впечатли и каза така да си карам, че било физиологично от бременността. Дано да е така. От микробилогията пък ми излязоха единични кандиди и сега трябва да си слагам вагинални глобули Бетадин. Бебчо върви с около седмица и половина по-голям, но това било нормално за момченцата. Плацентата ми е втора степен, което според доктора е добре. Ще ходя вече всяка седмица на преглед и запис на тонове.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 18:44 от hrisik

# 93
hrisikKoлко пари са сутиените и от къде(интернет, The mall или?) ги взе Simple Smile

# 94
Ей много хубави неща сте накупили, направо вече ми се иска да се обзаведа за няколко бебета  Mr. Green Mr. Green
Сега преглеждах обстойно какво съм накупувала с днешната промоция и какво да видя....едно от гащеризончетата /те бяха опаковани в кутия,сгънати/ без да искам съм го взела за 9м  hahaha а съм сигурна, че гледах специално месеците  Mr. Green Какво да ви кажа бременен мозък  Blush

# 95
hrisikKoлко пари са сутиените и от къде(интернет, The mall или?) ги взе Simple Smile
От Mothercare в The mall и са намалени от 69 лв. на 34 лв. за двата. Офертата си я бива и доста бързо се изчерпват размерите. За обиколката най-малкия размер беше 80, а за чашката имаше май един комплект В.

# 96
добре дошли на новите мами Hug Hug Hug септемврийки, октомврийки няма значение
Е аз не издържах и качих тумбака си в албума за 9-ти месец, макар че съм още в осми. Но и без това всички ми повтарят, че корема ми бил мн голям и съм щяла да родя в офиса ooooh! ooooh!

# 97
Не издържах и се обадих на Стаси.  На системи е денонощно и инжекции отделно, с разкритие  1,5 см. За сега положението е овладяно, но няма да я изпишат от болницата преди 22 август, докато не влезе в девети месец. За сега е това при нея, ще я преслушвам от време на време. Миленка, пита за теб, как си  Hug

# 98
направо ми се струва ужасно, до 22 август в болница  Whistling Стаси  Praynig

Хрисик - изкупили сте магазините  Hug гледам и Роси с нови дрешки за бебка  Heart Eyes

Зори - много добре тренира твоя татко  Heart Eyes

# 99
Запис и от мен в новата темичка! Фейт  smile3525. Стаята е много хубава наистина, но ти препоръчвам да обърнеш леглото успоредно на вашето. И при нас беше преди години същата ситуация, но още първата вечер направихме разместването. Друго си е да сте си очи в очи с бебока.
Наистина нямате догонване. Аз днес цял ден съм навън и в 17.10 си включих лаптопа и се опитвам да ви изчета.
Милена-87 за съжаление не мога да направя смяна на АГ. Аз съм от малко градче и по принцип съм раждала другите две деца в близкия до нас областен град, където болницата е само една. Нямаме този избор като при вас. И двамата си сина раждах при един и същи лекар преди 14 и 7 години, който тогава беше шеф на отделението. Отношението е коренно различно, когато си "При шефа". Сега обаче шефа е сменен и аз се засилих при новия такъв именно пак, заради отношението. За съжаление съм била свидетел два пъти, как се държат с тези, родили при "другите", докато аз бях постоянно ухажвана от персонала.  А за болницата в нашето градче, въобще не ми се коментира. Ако не дай си Боже родиш след 6-7 часа вечерта, детски лекар идва да преглежда новороденото чак сутринта. А колко трудно е да свариш АГ на смяна /а тук са само две/ да не говорим. В повечето случаи израждат само акушерките и ако се наложи секцио по спешност, веднага се отзовава хирурга от съседното отделение. Той горкия вече разноглед станал, доколкото съм информирана.
Сентекс аз пък пия Folivit fero и нямам никакви странични ефекти. Но аз като цяло си карам леки бременностти с тук-таме някои маловажни неразположения.
Каси аз пък на твое място не бих рискувала да родя нормално, щом има дори минимален риск. Секциото не е толкова страшно. Wink Признавам, че аз лично не мога да се навия за нормално раждане. Предстои ми трето секцио по желание и ако трябва още три ще родя, но пак по същия начин. Много ме дразнят някои, които почват да си измислят причини, затова, че са родили така, а не си признаят, че са го направили по собствено желание. Whistling Изключвам тези, които наистина си имат такива.
Относно възглавницата за кърмене - на мен си ми върши работа и най-обикновена такава, но с малко по-рехав пълнеж, който като го поразбуташ малко с ръка, правиш същото "гнезденце" като при тези готовите.  Wink

# 100
Здравейте тумбачета. Heart Eyes
Аз имах ужасна вечер,нощ и сутрин...страхотни безболезнени контракции.Едва дочаках сутринта да се обадя на доктора ми и той като чу веднага каза да отивам.Преглежда ме 35-40 мин.Обърках му целия график.Но беше много мил и внимателен.Шийката се е скъсила,но не е притеснително.Каза ако тоновете са добри-тръгваш си,лежиш си и си пиеш хапчетата в къщи.Но ако ли не-те приемат в болница. #CrazyАз тръгвайки от нас,взех и предварително приготвената чанта.Направо ми се ревеше...чаках за тонове около час,докато ми дойде реда.Слава Богу всичко е наред.Взе ми и микробиология,даде ми 45 дневен болничен.Но никакви документи повече-каза на 15(точно месец преди термина).Бебето се е обърнало с главичката надолу отново,2400гр.И може би това е и причината за тези контракции.
Калинче,има шанс и без упражнения явно. newsm32
Хриси,страхотни покупки.Трябваше и аз да дойда:)))Ах как си завиждам за тези сутиени.Точно тях исках и аз,ама всичко е разграбено Sad
Много хубави стаи сте подготвили са бебчовците:)
Фейт,благодаря за темичката,отново великолепна  bouquet
За хернията и аз съм оперирана от херния.За първи път миналата седмица д-р Дяволов,който ще ме изражда, ме пита от какво е тази операция.И това беше.Не я е коментирал и не ми каза,че това е предпоставка за секцио.
Добре дошли на новите мами. Hug
Стискам палци за всички по болниците,днес за малко да им правя компания в МД.
Дойдоха ни комплектчетата на TOMMEE TIPPEE-страхотни са.На мен много ми харесват. Heart Eyes
За лигнина ми казаха,че освен да е нагънат трябва да се изглади с ютия,за да се убият гадовете:)
И аз си чакам мъжа тази вечер luvbed

В предната тема споменахте за имента на докторите. Ами не знам Гърчев и Дяволов как звучат или Чернев ама моята АГ е КУКУРЯШКОВА . А пък шефката на неонатологията в МД се казва Слънчева .... абе изобщо няма как да се забравят Simple Smile

Аз съм Чернева Joy

# 101
Много е хубава нова тема!
Браво Hug

Гледам, че всички пишат за много хубата стая на Fate, може ли и аз да я разгледам.
Аз все си мисля, че имам много време до слагането на креватчето на бебето, но май не е така!

# 102
Здравейте и от мен  Hug
Несъм се включвала от две теми, но и вие сте страшно бързи в изписването им.Надявам се всички мами да са добре или поне доколкото е възможно.Аз все още си продължавам с болките, които така и не се разбраха какви са и от какво са породени SadНо нищо ще се справим малко остана.
На 27-ми взех 45-дневния болничен заедно със обменната карта и направлението за хоспитализация.Насочила съм се към Майчин Дом без избор на екип.
Откъм покупки има още какво да се желае.В момента тече ремонт на стаята за бебо и нас.Надявам се да стане много хубаво,за да се оправдае целия безпорядък в последно време.
Толкова много исках да споделя, а сега седя и се  Shocked и нищо не се сещам  Crazy
последно да спомена , че всичките ви покупки и приготовления за малките човечета са страхотни.
Пожелавам ви лека и спокойна вечер  Heart Eyes

# 103
Не издържах и се обадих на Стаси.  На системи е денонощно и инжекции отделно, с разкритие  1,5 см. За сега положението е овладяно, но няма да я изпишат от болницата преди 22 август, докато не влезе в девети месец. За сега е това при нея, ще я преслушвам от време на време. Миленка, пита за теб, как си  Hug

Ох милата тя  Confused Аз днес точно мислих дали да не я махна от вестиелките ... просто няма смисъл да я товарим и другите, които са я избрали допълнително за такава. Така, че ако някой си я е избрал ... нека си хареса друга, а ако още някой има желание дабъде вестителка - да ми пише на ЛС  Heart Eyes
Надявам се, че тя няма да ми се разсърди  Hug

Зори ... ти на това ако викаш голям корем ... ела да видиш моя в понеделник  Mr. Green

Ох, че хубави неща сте взели за бебешорковците  Crazy пак ме досърбяха ръцете  Joy
Снимките с кошарките може да ги преместите в албумчето за стоите   Hug

whisper__1 пак ще ти влезе в употреба, нищо че е по-голямо  Wink

Фейт  smile3525. Стаята е много хубава наистина, но ти препоръчвам да обърнеш леглото успоредно на вашето. И при нас беше преди години същата ситуация, но още първата вечер направихме разместването.

Знам момичета  Hug, но наистина няма да има място ако го завъртя по този начин ... просто едвам ще се разминавам с моето и неговото легло, а крилата на гардероба отзад няма да могат да се отварят  ooooh!

future-maman значи се е обърнал мушмурока .. браво  Hug
Ще качиш ли снимка на комплектчетата на TOMMEE TIPPEE да ги видим  Blush

Рошли ... какво си взе от Карфур ... заслужава ли си ходенето  Whistling

# 104
Фейт , Зори в понеделник ще видите ,че аз ще съм с най-големия корем  Mr. Green
Спират ме непознати и ме питат близнаци ли чакам , вече се изнервям и им отговарям ,че чакам тризнаци Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт