Британците, британците! - Тайгър, тайгър бърнинг брайт - тема 62

• 17 547
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Ма Зло, бе! Натискаш си само IMG тага! К'ви са тия URL-ли, дет праскаш? Че и некъв QUOTE ти стои най-отдолу! Ше побъркам, чесно.  hahaha
Ъ?

При мен всичко си е много прегледно - малки снимчици, които като ги цъкнеш стават големи. Не се виждат никакви тагове, никакви куотета.

И да, държа да се видят гулеми снимките.

# 61
  • КиТ
Мише - чакам Шефът да се произнесе за присвояването на величеството! Според мен си е опасен прецедент и не знам какво ще правим, ако се почне война за ХаритУ...
BTW - Аз там много претенции няма да имам само 2 синчета на виконт Линли и Зара Филипс - новоизпечена сребърна олимпийска медалистка  Mr. Green

Протестирам Мише,Харито не е за една жена  Naughty Joy Joy Joy

Злате много сложно го правиш,за това  Mr. Green Peace

# 62
Тук и аз  Hug

# 63

Цитат
Навремето със сестра си са играли в театрални постановки.

Мани ти таа работа.  hahaha

Не е точно така. Играла ли е - да. Какво като е английската кралица!

Протестирам Мише,Харито не е за една жена  Naughty Joy Joy Joy

Кой ти говори за него пък тук?

# 64
  • на кого му пука
Тези снимки някой качва ли ги ,че вече нямям достатъчно памет за да помня всичко?

# 65
Непозната, какви са тия клетки, какви са тия вериги, какви са тия Fifty Shades of Grey?!  Shocked

Тя е прекрасна както винаги, за Фасът нищо няма да кажа.

# 66
  • в морето до колене
Непозната, мисля, че само корицата беше качил някой преди време...
Аз им се каня на тези от доста време, аааа да ги кача - и се отказвам, че мноо фотошоп, мноо нещо  ooooh!

# 67
Непозната, какви са тия клетки, какви са тия вериги, какви са тия Fifty Shades of Grey?Shocked

Тя е прекрасна както винаги, за Фасът нищо няма да кажа.

hahaha hahaha hahaha

Мише, общественото мнение е против това придобиване, кво да се прави. Даже Роби Уилямс не допуснахме до тръжна дейност, нищо че се е снимал забраих вече къде. Нали не бъркам?  newsm78

# 68
Как бе, Роби си го делнахме със Саркът след необорими доказателства от моя страна какъв колосален актьор е.  Laughing

# 69
Пфу, да му се не види! Тогаз не знам - вокс попули. Мен ми е се таа, не мога да се занимавам с некви кралици ся.  Mr. Green

# 70
  • в морето до колене
Аз щото все се застъпвам за разни каузи, дет бъркат на някого в здравето,  Mr. Green смятам, че Кралицата нИ мой да се "приватизира"...

# 71
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ОК, бройте от мен глас в подкрепа на Мишето Laughing. Все пак и кралска снаха не е лошо да имаме у темата, за попълване на колекцията от особи Mr. Green

# 72
  • Ænima/Albuquerque
Как бе, Роби си го делнахме със Саркът след необорими доказателства от моя страна какъв колосален актьор е.  Laughing

Така беше.  bowuu

Бе, как Кралицата, бе? Баси нахалството!

Нямате колекция от кралски особи, имате привилегията, че познавате такива! Баси! Баси!!!
Възмут, възмут!  ooooh!

# 73
За Роби предоставих извадка от IMDB (дасесветииметому) и видеоматериал за доказателство. Ако Мишето докаже, че Нейно величество е вписана в IMDB (дасесветииметому) и пусне клипче с артистичната й изява като театрална актриса да си я ползва със здраве.

Път беееее!

# 74
ОК, бройте от мен глас в подкрепа на Мишето Laughing. Все пак и кралска снаха не е лошо да имаме у темата, за попълване на колекцията от особи Mr. Green

Опааааа кой е със задните мисли  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт