Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 19

• 68 858
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
edno ogromno blagodaria na vsi4ki koito pi6at az iskam da kaja 4e o4akvam tazi sedmica da doidat ot socialnite i da vidat kak jivee sina mi v kakvi yslovia za da ni otpysnat ne6to kato mese4na pomo6t za da moje da xodi na logopedi,izsledvania i vsi4ko za da se lekyva,tai kato vsi4ko se pla6ta izvan bolnicata. ve4e niamam tarpenie za da po4nem niakakvi terapii za6toto kato seda taka i mnogo se pritesniavam da ne zakasneem da moje po otrano da xvanem i da se opravi.

# 196
11 факта за аутизма, представени като отговори на 11 въпроса.

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=is%20autistic%20di … n9Efxqe2wEP-YSITA

Не знам, дали сте разбрали, как да получите отговор на въпросите. newsm78 Вдясно има един бутон "Printer Friendly Version" Пуснах го специално за 7 и 8 въпрос. Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 19:31 от DoctorAl

# 197
niakoi moje li da mi kaje ne6to pove4e za tazi aba terapia. misla 4e e tazi kadeto e sas myzika na niski i visoki 4estoti ako se barkam kajete i kak moje da ia nameria da zakypia ili neznam 4etox niakade 4e mnogo pomaga na deca sas sid.

# 198
niakoi moje li da mi kaje ne6to pove4e za tazi aba terapia. misla 4e e tazi kadeto e sas myzika na niski i visoki 4estoti ako se barkam kajete i kak moje da ia nameria da zakypia ili neznam 4etox niakade 4e mnogo pomaga na deca sas sid.
   Не е това.
    АБА е поведенческа терапия  Peace Сега ще потърся повече инфо....

Тук има клипове,да се сдобиеш с някаква представа....

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 18:25 от Селма

# 199
dobre no tazi sas myzikata mnogo me interesyva niakoi znae li kak se kazva to4no ima golemi otzivi za neia ama az kato sam zle sas komputrite i ne moga da se opraviam neznam kade da tarsa i bez pomo6t ne moga da se oprava.

# 200
   Мисля,че говориш за Томатис.  Peace

За АБА бих казала,че поне за моето дете е най-ефикасната терапия досега.

# 201
celma bi li mi dala ne6to po podrobno za tomas ako e za edno i sa6to koeto misla i blagodaria za informaciata

# 202
  Заповядай, djozi  Hug Тук

За всичко,което те интересува можеш първо да проверяваш на първата страница на темата.Горния линк,например , е оттам. Ще откриеш и множество други полезни линкове,събирани от майките още от създаването на темата.

Hug

# 203
Селма Тази терапия АБА от къде другаде може да научим за нея? Според теб дали помага на деца със СИД? Благодаря ти предварително ако решиш да ми отговориш.

# 204
  • София
Applied Behavior Analises - АВА

Селма, мисля, че този файл го няма на първа страница. Би ли се погрижила  Peace

# 205
   Готово!  Peace

# 206
moje li niakoi da mi obiasni podrobno kak da se korigiram za da pi6a na kirilica a ne na latinica no da imate napredvid 4e mnogo sam zle s kompytrite vse edno obiasniavate na malko dete. blagodaria vi predvaritelno

# 207
moje li niakoi da mi obiasni podrobno kak da se korigiram za da pi6a na kirilica a ne na latinica no da imate napredvid 4e mnogo sam zle s kompytrite vse edno obiasniavate na malko dete. blagodaria vi predvaritelno
  През самата бг-мамма можеш.Виж най-горе вдясно,точно до ника ти,има едно заоблено квадратче.Кликни в/у него 1-2 пъти ,докато не се появят бели букви в/у червен фон ВР ,което означава "българска фонетична"....

# 208
е каолко е лесно много благодаря малко сам бавна но...супер благодариа

# 209
Мами, ходихме на Делфинариум с Хриси и наистина за деца с увреждания е безплатно.
Показах епикризата.
Аз като фен на страницата на ФЕСТА ДЕЛФИНАРИУМ ВАРНА във фейсбук също ползвах намаление. Peace
http://ourvarna.blogspot.com/2012/05/50-2012.html

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 13:37 от n_alex76

Общи условия

Активация на акаунт