Отговори
# 15
  • София
здравейте кулинари  Hugядох в един ресторант Пиле Жулиен и много ми хареса може ли ...рецепта,но по лесна  Embarassedблагодаря   bouquet

# 16
Тя, тази тема ли търсиш ?
Или тази?
Малко насоки? че темите за РД са много  Laughing
Първата е, мерси! Hug
Сладко от боровинки със захар или Гел фикса newsm78

Аз правя с гелфикс. И захар естествено, няма как без нея Simple Smile
Аз правих с фикса 2в1.От две години само с него правя сладка ,че е по-бързо.

# 17
# 18
В предната тема питах, но никой не ме отрази  Laughing Станаха вече 2 седмици от както прехвърлих един пакет кори за баница от фризера в хладилника. Още 10 дена ако стоят корите в хладилника ще им стане ли нещо? За сега няма да ги ползвам, не смея да отворя кутията да не би да ускоря процеса на разваляне  Laughing Има ли им нещо според вас?

# 19
Аз бих ги сложила пак във фризера,ако няма да ги ползвам 10 дена.

# 20
  • USA
Да си ги оставила във фризера могат да стоят и месец!

# 21
как се готви замразено броколи, бих желала да  есамостоятелно-т.е. само то,без меса или други зеленчуци

# 22
Вариш го на пара 10-тина минути и го вадиш преди да се е разварило и променило цвета си. Може да му добавиш масло и подправки на вкус. Ако нямаш решетка за готвене на пара, го сваряваш в гореща подсолена вода за 5 мин. и пак го дебнеш да не се развари.

# 23
  • Пловдив
Купих голяма кутия маскарпоне, но ще ползвам днес само половината. Колко дена може да издържи останалата част в хладилника? Ще имам възможност чак към края на другата седмица да го оползотворя... Ще става ли?

# 24
И аз да питам: с микс морски дарове какво най- лесно и просто мога да направя? Някаква салата?

# 25
  • Велико Търново
Момичета, имам въпрос който не е свързан манджи, но пък е свързан с приготвянето им Simple Smile Керамичният ми котлон е на 9 степени със сензорно управление. Като почна от първа и стигна до девета степен след следващото натискане е 9та степен с точка, като след следващо натискане се изключва, но преди да го изключа като стигна до 9 и се появи точката и започна пък да намалявам ми се появява и на другите цифри (степени) точката. Някой знае ли какво означава тази точка до цифрата. В упътването нищо не пише.

# 26
  • Бургас
И при мен е с точка. Приемам, че е половин степен, т.е 6. е шест и половина

# 27
  Здр и аз имам един въпрос за карамелизирането Thinking за крем карамел...все ми става на буци карамела и не се разтапя захарта напълно Thinking дайте ми съвет за карамела   bouquet
Благодаря предварително... Hug

# 28
Момичета, имам въпрос който не е свързан манджи, но пък е свързан с приготвянето им Simple Smile Керамичният ми котлон е на 9 степени със сензорно управление. Като почна от първа и стигна до девета степен след следващото натискане е 9та степен с точка, като след следващо натискане се изключва, но преди да го изключа като стигна до 9 и се появи точката и започна пък да намалявам ми се появява и на другите цифри (степени) точката. Някой знае ли какво означава тази точка до цифрата. В упътването нищо не пише.
Точката означава, че е включен автоматичен режим,т.е сам ще превключва на по-ниска степен след определено време докато се изключи напълно (ако не се намесиш  Wink)

# 29
  • Велико Търново
Точката означава, че е включен автоматичен режим,т.е сам ще превключва на по-ниска степен след определено време докато се изключи напълно (ако не се намесиш  Wink)

Благодаря за отговора, но не ми е ясно с каква цел е така, щото аз ползвам таймер за изключване?

Общи условия

Активация на акаунт