Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
Какво е пасифлора и как се отглежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Пащърнакът може да се използва в различни ястия. Може да се консумира суров в салати, да се добави към супи или яхнии, да се приготви на сок, да се замрази за бъдеща употреба или дори да се маринова за туршия. Освен това пащърнакът е ключова съставка в подправката за супа "Вегета" и може да се използва при приготвянето на ароматни супи през зимата.
-
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
-
Какво е пасифлора и как се отглежда?
-
Какво може да се прави с рафинираното олио, което има горчив вкус?
-
Каква е ролята на мазнината при готвенето?
люлин вече е отговорила за Тезгях и "Горичката"
за сапуна си спомням, че се проверяваше с перо. май содата е достатъчна, когато от перото остане само централната, кухата част. 
.
и поздравления за чудесните съвети.Особено внимателно следях какво пишеш и приложих всичко,което си давала като твой личен опит.За пръв път отгледах продукция,без да използвам химия .И като истински търтей да продължа с използването на работливи пчелички като вас
,би ли споделила така систематизирано и другите си наблюдения?Особено ме интересува за лозето,а и всичко останало.......ако не е проблем,разбира се