БУРГАС

• 48 438
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате домашна помощница?Имам нужда от помощ,а няма на кого да разчитам!Пиша в тази тема, защото и аз съм от Бургас.Ще съм Ви много благодарна, ако ми помогнете да реша този мой проблем!Благодаря!
Няма ли кой да ми помогне? Sad

# 406
  • Burgas
Лече къде е това селското школо?

# 407
  • Пловдив
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате домашна помощница?Имам нужда от помощ,а няма на кого да разчитам!Пиша в тази тема, защото и аз съм от Бургас.Ще съм Ви много благодарна, ако ми помогнете да реша този мой проблем!Благодаря!
Няма ли кой да ми помогне? Sad

Може да отворите "Ало,Бургас", има и онлайн издание, има и специализирани агенции за подбор.А може и да си пуснете обява с конкретните си изисквания и подробности.

# 408
Благодаря Горгона за съвета, сетих се за тези варианти, разчитах Вие тук във форума да ми препоръчате някоя добра и съвестна жена.Най-лесно е да отворя вестника,но знам ли на какво ще попадна?

# 409
  • Пловдив
Благодаря Горгона за съвета, сетих се за тези варианти, разчитах Вие тук във форума да ми препоръчате някоя добра и съвестна жена.Най-лесно е да отворя вестника,но знам ли на какво ще попадна?

Всеки има собствени критерии, затова посъветвах да си пуснете собствена обява или да се обърнете към агенция.По препоръки също не се знае на какво ще попаднете. Peace

# 410
  • у дома
Когато става въпрос за училища, много се плаша от прехвалени такива... Имам много близка позната, която е в системата от много време и познава началните учителки от всички училища. Тя ми каза за набора на Наталия /2005 г./ във всяко училище кой е добър педагог излиза и аз спрях на съответното училище, което ми е близо до работа. Например, за Антон Страшимиров ми каза много добри неща... Ще поживеем, ще видим...

# 411
И Ники от тази година е в Антон Страшимиров. Сподели моля  bouquet

# 412
  • Бургас
И аз напоследъм чувам само добри отзиви за Антон Страшимиров

# 413
  • у дома
Пиша на ЛС

# 414
  • у дома
Да питам майките на момчета, от кога ги учат да пишкат прави? Мойто още пишка на гърне, Вчера, след градина гордо се изпъчи на гърнето и се изпишка прав. В градината така го учели. Опика гърнето, плочките и ръцете си. Останах така  Shocked Преценката как да се изхожда детето, не зависи ли от родителя?

# 415
  • Пловдив
Да питам майките на момчета, от кога ги учат да пишкат прави? Мойто още пишка на гърне, Вчера, след градина гордо се изпъчи на гърнето и се изпишка прав. В градината така го учели. Опика гърнето, плочките и ръцете си. Останах така  Shocked Преценката как да се изхожда детето, не зависи ли от родителя?

И Бобата така го карат в градината.Обаче са го научили да обляга ръцете на стената и леко да се навежда, за да минимализират "щетите" ..Момче бил ,трябвало да го прави прав.

# 416
Ми почти веднага, след като махнахме памперса. Когато сме на разходка и трябва да пишка, няма как да му осигуря гърне, на което да седне. У дома до скоро си пишкаше на гърнето, просто защото му е по-удобно, но на мен един ден ми писна да се спъвам в него и го прибрах. Пита два-три пъти и го забрави.

# 417
Здравейте! Simple Smile
Има ли тук родители на деца от "Бр. Миладинови"? Интересуват ме отзиви за занималнята.
Ние сме 3ти клас. За кой клас става въпрос?

Първи клас. Класна е Янка Стойнова, а занималнята води Дарина Косева.

# 418
Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Препоръчайте ми добър стоматолог в Бургас възможно по-скоро, че ми трябва за днес Simple Smile

Благодаря предварително.

# 419
  • Бургас
Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Препоръчайте ми добър стоматолог в Бургас възможно по-скоро, че ми трябва за днес Simple Smile

Благодаря предварително.
Карауланов

Общи условия

Активация на акаунт