БУРГАС

• 48 387
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas, Bulgaria
ауууу ела да ти направя меджик  и си готова  Hug

# 616
  • До морето :)
хахахахаах, давай виртуално.  Joy

# 617
  • Burgas, Bulgaria
що бееее , аз съм готина , дебеличка и весела по рождение и природа ,а по задължение не толкова весела , трябва да се правя на .... женена с деца  smile3503

# 618
Значи е крайно време да бъдем една вечер с жени, чиито бащи гледат децата, а ние си поркаме  Rolling Eyes

# 619

ами да си призная и аз така си мислех, нооо като написах в гугъла, без едното к ми излезе  newsm78 та не знам ... ама ме разбрахте за какво точно питам де  Mr. Green

# 620

ами да си призная и аз така си мислех, нооо като написах в гугъла, без едното к ми излезе  newsm78 та не знам ... ама ме разбрахте за какво точно питам де  Mr. Green

newsm78 Сега да не се окаже, че Гугъл е по-умен от нас. Ама ха  Crossing Arms

# 621
В изгрев има един човек доволна съм, но не мога да се сетя за име и блок.

# 622
  • Бургас
самолета и кравата са интересни, но моста ...  newsm78

Момичета, остана ли в Бургас работещ и добър чаръкчия /не знам така ли се пише  Embarassed/
Познавам доктор, който се занимава с намествания. Аз ходя при него и съм доволна, ако искаш мога да ти дам координати

# 623
  • Бургас
Значи е крайно време да бъдем една вечер с жени, чиито бащи гледат децата, а ние си поркаме  Rolling Eyes
за "събиралки" съм винаги на линия,но дано някой да успее да ни организира
Теди,къде си  Whistling

# 624
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
за "събиралки" съм винаги на линия,но дано някой да успее да ни организира
Теди,къде си  Whistling

На линия съм. Само кажете кога и къде Simple Smile
Ако е петък  или събота вечер съм ОК отвсякъде, Дундик е селянче в тези дни  Mr. Green

Мисля че на Фенси в Плаза Мол правеха детски кът, но дали е завършен, не знам Simple Smile Та това е вариант, ако не всички могат да оставят чаветата, а им се идва  Peace

# 625
Да, детският кът във Фенсито на Плаза вече функционира.

# 626
  • Бургас
Kогато и където кажете .... ще съм там  Peace

# 627
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ок тогава предложете дата Simple Smile Може би да пуснем анкета, както миналата година?

# 628
  • Бургас
Може би да пуснем анкета, както миналата година?
аз съм за

# 629
Искам да питам за раждане на второ дете в Бургас еднократната помощ 600 лева ли беше

Общи условия

Активация на акаунт