Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 48

• 69 255
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
chares, и сега в щерев го делят естрадиола на 3,67. аз казвам, че ми е 1072 преди да го разделиш т.е според доки Е2 ми е 292 и тя казва, че е нисък  Cry Cry Cry

# 706
Вчера говорих с доки за прегнилаи овитрела, каза да  си гослагам и да направя на 27 ми кръвен и да му се обадя, обаче не го ща този пренил/овитрел, навсякъде чета че това е стар метод да се изписва след трансфер, а и на мен ми действа зле, вчера така ми се беше подул корема и отекъл и ме болеше, че неможех да ходя ида се свивам от болки, да не говорим , че не ми ставаха дънките, а аз съм си слабичка по принцип, такова чудо не съм виждала , мисля, че е от него навсякъде пише , че от него се получава подобен ефект  ooooh!  сега тъкмо се събуждам с посоаднал корем и без познатите болки и щетрябва да ходя да ми сложат поредната доза, ми не го щааааа

# 707
  • Живее на Луната
Привет момичета, и аз официално се записвам в темата, тъй като ми престои инвитро следващия месец. Имам подадени документи по фонда, но докато излезе номерчето ми (което няма да е скоро), ще направим инвитро на спонтанен цикъл. Нямам представа какво ме окачва, затова ще разчитам на вашата помощ и подкрепа, така както вие можете да разчитате на моята. Викат ме на 8,9 ден от цикъла за преглед.
Междувременно предстоят прекрасни празници, които пожелавам на всички ви да изживеете по най-добрия възможен начин.   Hug

# 708
bell, добре дошла и успешна процедура   bouquet

днес на 12-и ден имам вдясно 8 фукита по около 15мм и други по-малки и вляво около 10 по-големи от 15-17мм и поне още 10 по-малки до 12-13мм. естрадиола ми е 3812 или по изчисленията на клиниката  1038. малко по-спокойна се чувствам на тези стойности, но така като гледам съм с хипер. сега плющя яко протеини - шейкове и храна, че незнам какво ме чака  Confused

в петък ми е пункцията рано сутринта в 8.00ч. стискайте ми палци, ще имам нужда  Praynig Praynig Praynig

# 709
Hut, влизам само заради теб тук. Да знаеш,че не спирам да стискам, да те мисля и желая успех!!!

# 710
bella555, благодаря ти мила  Hug Hug Hug ще имам нужда от стиснати палчета  Mr. Green

# 711
hut, стикам палци да извадят качествени фоликулчета.  Praynig Praynig

# 712
  • София
Хът, стискам палци, с този естрадиол няма как да си с хипер.
Спокойно.  bouquet  bouquet

# 713
  • София
Хът, спокойно, с пъти по-висок естрадиол бях аз този път, почерпиха ме бая системи преди трансфера и сега съм чисто нова, няма и помен от болежки, дори и огромните ми яйчници не се обаждат

# 714
Момичета bouquet
Благодаря на всички ви за информацията, която сте намерили по моя проблем и за голямата ви подкрепа  Hug и най вече за това, че ме мислите.
Вчера пуснахме генетичното изследване, ще си го чакаме към 10 януари. Имах среща и с док., вече доста по - спокойна и с насъбрани въпроси. Казах и, че съм прочела доста по темата с моя проблем и я попитах, тя на какво мнение е. Сигурно ще прозвучи странно, но първото, което каза е, че според нея не сме уцелили стимулацията и тази се е оказала крайно неподходяща. Попитах има ли вариант просто да са се залепили яйцеклетките и тя да не е могла да ги аспирира, отговора беше, че е почти невъзможно, тъй като е аспирирала всички фоликули, малки и големи с едно и също налягане. (не съм запозната аз чак в такива подробности за протичането на процедурата). И въпроса, дали е възможно да не образувам яйцеклетки, тя каза, че и това е почти невъзможно, тъй като съм с ПКЯ и при това положение от мен се очаква да е точно обратното.  Общо взето, каза че за нищо не може да е 100 процента сигурна и да го твърди, но следващият опит ще го направим с много повишено внимание на изследванията и стимулацията. Аз пък, колкото и да е странно се примирих, че ще бездействаме един месец и съм сигурна, че ще ми повлия добре, пък и да си почине малко моя организъм от стимулации. Вярвам силно, че генетичните изследвания ще са наред, гледам позитивно напред и дори казах на док., че смятам другия месец да си правя тестове за овулация и ако я хвана ще и се обадя и ще мина да ме погледне на ехографа. Така че си поставям сама цели за в бъдеще и смятам най-късно началото на февруари отново да съм на старта Simple Smile Вече имаме и пуснати документи за фонда, чакам да ми се обадят тези дни за номерче Simple Smile

# 715
  • Живее на Луната
Zviara  Hug

Радвам се вече си се поуспокоила, в крайна сметка станалото - станало, земята продължава да се върти. Много скоро пак ще си на старта и тогава нещата ще са различни! С теб си писахме и в другата темичка, сега и тук сме заедно, дано ни е на късмет.
Как така чакаш номерче за фонда, ти не отиде ли на място. Мен ме изпратиха в сградата на фонда да си отнеса документите сама и там веднага ми дадоха номерчето.  newsm78

# 716
Bell@, знам аз, че и ти се прехвърли към тази темичка  Hug сигурна съм, че ще ни е на късмет и от тук ще се засечем после и в отчетните темички, както и с всички други от тук  Hug
Ами нас ни питаха в клиниката ние ли искаме да си ги подадем или да ни ги подадат те, и решихме, че е по - добре те да ни ги пуснат, затова чакам док. днес утре да се обади и да ми каже номерчето. Вие кога ги пуснахте документите. Съвсем еднакво май ще се движим с теб и за процедурите и за чакането на фонда  Hug

# 717
Момичета bouquet
Сигурно ще прозвучи странно, но първото, което каза е, че според нея не сме уцелили стимулацията и тази се е оказала крайно неподходяща.
Попитах има ли вариант просто да са се залепили яйцеклетките и тя да не е могла да ги аспирира, отговора беше, че е почти невъзможно, тъй като е аспирирала всички фоликули, малки и големи с едно и също налягане.
И въпроса, дали е възможно да не образувам яйцеклетки, тя каза, че и това е почти невъзможно, тъй като съм с ПКЯ и при това положение от мен се очаква да е точно обратното.  Общо взето, каза че за нищо не може да е 100 процента сигурна и да го твърди, но следващият опит ще го направим с много повишено внимание на изследванията и стимулацията.
Ами да си кажа мнението и аз Joy
1) Браво на докторката, че си е признала за стимулацията. При ПКЯ си има особености при стимулацията, за да се образуват по-малко, но по-качествени фоликули и яйцеклетки. Не съм чела подробно, защото моят проблем е обратният заради възрастта, но това, което съм срещала е за стриктен контрол на ЛХ-то (което би трябвало да е повишено) и съответно за избор на медикамент за стимулацията и неговите дози, които също трябва да са по-малки.
2) За аспирирането на Я. - това, което аз съм чела е, че ако са презрели, т.е. стимулацията е била по-дълго от необходимото и/или Прегнилът е закъснял, яйцеклетките презряват, сплескват се и се залепват за стените на фоликула. След това колкото и да аспирираш, дори да стържеш-все тая...
Стискам ти палци за следващата стимулация да е успешна... Hug

# 718
  • София
Звяра, радвам се, че вече си по-спокойна.
Колко платихте за генетичните изследвания в Щерев. Аз се записах в МД, за безплатните.

# 719
Звяра, радвам се, че вече си по-спокойна.
Колко платихте за генетичните изследвания в Щерев. Аз се записах в МД, за безплатните.
Бяха 200лв. за двама ни. Аз очаквах да са по - скъпи и на касата ме изненадаха приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт