Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 48

• 69 233
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Браво, 200 лв е добре.
На мен не ми се плаща и затова ще си чакам.

# 721
някой може ли да ми каже колко трябваше да е прогестерона преди трансфер  newsm78

# 722
  • София
някой може ли да ми каже колко трябваше да е прогестерона преди трансфер  newsm78
твоя колко е  newsm78

# 723
  • Пловдив
Хътче, мисля, че под 2 е добре да бъде, но доколкото си спомням и за 1.5 съм чела Thinking

# 724
Моя в изследването в деня на трансфера  пише, прогестерон      >80.   Shocked Shocked
Като референтната, най висока стойност е за жени 2ри триместър19-45.  Shocked Shocked

Какво означава това, защо етолкова висок?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 21:55 от Звезден^Прах

# 725
ами моя е 1.73 днес, а пункцията ми е в петък  Rolling Eyes

# 726
  • София
ами моя е 1.73 днес, а пункцията ми е в петък  Rolling Eyes
добре е, не го мисли.
изобщо всичко ти е добре, стига си измисля тревоги  ooooh!

# 727
  • Пловдив
Супер си Хътче Hug Simple Smile

# 728
бамби, ама не мога да се спра  Rolling Eyes на мен ми е първо инвитро и понеже съм перфекционист като правя нещо и следя всяка крачка как върви  Embarassed Embarassed Embarassed

благодаря ви за отговорите   bouquet

# 729
.....след пункцията те слагат веднага на прогестерон....за това ми е такъв в деня на трансфера , иначе се върти около 1'5-6 -7 преди пункция  Wink направо изтръпнах като си видях резултата колко е висок Laughing

# 730
  • София
.....след пункцията те слагат веднага на прогестерон....за това ми е такъв в деня на трансфера , иначе се върти около 1'5-6 -7 преди пункция  Wink направо изтръпнах като си видях резултата колко е висок Laughing
ама разбира се, след пункцията е важно да е висок прогестерона, за да подпомага закрепянето на ембриона. Всичко е наред!
Хътче, и при теб е екстра прогестерона.

# 731
Звяра, радвам се, че вече си по-спокойна.
Колко платихте за генетичните изследвания в Щерев. Аз се записах в МД, за безплатните.
  Ванюша  къде е това МД,ка стоят нещата,за колко време и за двамата примерно.Тенкю  Hug

# 732
  • София
Звяра, радвам се, че вече си по-спокойна.
Колко платихте за генетичните изследвания в Щерев. Аз се записах в МД, за безплатните.
  Ванюша  къде е това МД,ка стоят нещата,за колко време и за двамата примерно.Тенкю  Hug
Звезди, Майчин дом- София. Стават за 1 месец резултатите.
Ето тук сме коментирали темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657090.150

# 733
  • UK
Стефка Сарафова сдружение Зачатие по БТВ в "Тази сутрин"- след 5 минута, повече инфо за донорските инвитра, но има малко инфо и за фонда

http://www.btv.bg/shows/predi-obed/

# 734

[/quote]  Ванюша  къде е това МД,ка стоят нещата,за колко време и за двамата примерно.Тенкю  Hug
[/quote]
Звезди, Майчин дом- София. Стават за 1 месец резултатите.
Ето тук сме коментирали темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657090.150
[/quote] мерсаж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт