Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 655
  • 790
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Много млади хора са против държавата и участват в анархистки и еко движения.И изобщо,като обиждате хората с различно мнение,по леко ли ви става?

# 542
Много млади хора са против държавата и участват в анархистки и еко движения.И изобщо,като обиждате хората с различно мнение,по леко ли ви става?

Тъй като гледам в горните постове,"хората с различно мнение" и те доста обиждат Wink
Засмърдя.

# 543
  • Бургас
Ако миризмата е инцидентна, няма никакъв проблем - проветряваш и продължаваш. Но при системно идване на работа и вмирисване на помещението, в което работят и други хора, които не са хепи да дишат миризмите, трябва да се направи нещо. Много по-добре е вместо да се обсъжда зад гърба, да се правят грозни коментари на "смърдливеца"  ooooh! , че и да се пускат теми тук, в които дружно да оплюваме потните, просто да се консултират с прекия ръководител и той да прецени как да действа. Повечето фирми имат и изисквания за външен вид в правилника за вътрешния ред, тоест ръководителят може да се позове на тези изисквания при разговор с подчинения.
Аз лично, ако не съм ръководител, не бих си позволила да направя забележка на колега за това.  Peace

# 544
Да, думата ''смрадливец'' е много грозна,и въобще цялата тема отдавна стана махленско неприятна.Верно, че аз не работя,нито познавам такива хора,ама точно баба ми би обсъждала такива неща с голямо удоволствие,уж ''за добро''. Sick

# 545
За....в офиса и да коментиранте "какво ли мирише толкова лошо?"

Това ми напомни как веднъж преди години си седим с две колежки и идва при нас едната докторка, с която работехме и едната от тях започва да "души", нали знаете какви физиономии правиш като усетиш миризма някаква, надига се, отива до мивката, навежда се да помирише канала и вика, от канала ли мирише така лошо, като в същия този момент въпросната докторица обясняваше нещо/говореше. Другата веднага я сръчка и и направи намек с изражението си да мълчи и когато докторката излезе от стаята и казва "устата на д-р...миришеше така"  Crazy  Joy

Тази тема не знам защо съм я подминавала до сега, но...

Много се смях,знам, че не е смешно, обаче..напира ме  Laughing

Още един смрадлив доктор-мъж съм имала за колега, той пък миришеше на лук от потта си и като го видех бягах далеко и си подвиквахме из коридорите, иначе...не се търпи просто  Sick

Относно това да говориш с половинката на смрадливеца- имала съм и такива ситуации- говорих с мъжа на една воняща госпожа, която си търка сода под мишниците (What the fuck!?) за да не мирише, но е вечно изпотена и се носи непоносима смрад от нея, но той ми каза"Така ли, не съм усетил?!"  #Shocked

# 546
  • в пералнята
За....в офиса и да коментиранте "какво ли мирише толкова лошо?"

Това ми напомни как веднъж преди години си седим с две колежки и идва при нас едната докторка, с която работехме и едната от тях започва да "души", нали знаете какви физиономии правиш като усетиш миризма някаква, надига се, отива до мивката, навежда се да помирише канала и вика, от канала ли мирише така лошо, като в същия този момент въпросната докторица обясняваше нещо/говореше. Другата веднага я сръчка и и направи намек с изражението си да мълчи и когато докторката излезе от стаята и казва "устата на д-р...миришеше така"  Crazy  Joy

Тази тема не знам защо съм я подминавала до сега, но...

Много се смях,знам, че не е смешно, обаче..напира ме  Laughing

Още един смрадлив доктор-мъж съм имала за колега, той пък миришеше на лук от потта си и като го видех бягах далеко и си подвиквахме из коридорите, иначе...не се търпи просто  Sick

Относно това да говориш с половинката на смрадливеца- имала съм и такива ситуации- говорих с мъжа на една воняща госпожа, която си търка сода под мишниците (What the fuck!?) за да не мирише, но е вечно изпотена и се носи непоносима смрад от нея, но той ми каза"Така ли, не съм усетил?!"  #Shocked
E, по-принцип, за да е с такъв човек, явно не е усетил. Представям си в тях какво е..

# 547
  • Балчик
А някой знае ли от какво конкретно идва миризмата на лук в потта? Хормонално нарушение или прекомерно ядене на лук? Аз обичам лук, но тази миризма от потта е в състояние да преобърне съдържанието на стомаха ми. Sick А напоследък все срещам такава лукова пот. Бляк.

# 548
Мисля, че и от двете е възможно.

# 549
  • София
А някой знае ли от какво конкретно идва миризмата на лук в потта? Хормонално нарушение или прекомерно ядене на лук? Аз обичам лук, но тази миризма от потта е в състояние да преобърне съдържанието на стомаха ми. Sick А напоследък все срещам такава лукова пот. Бляк.
Хормонално е или при хора на диета съм го забелязвала.

# 550
Някога четях и се интересувах от лечебен глад и по-конкретно от режимите на Лидия Ковачева и Пол Брег. И двамата предупреждаваха, че в определена фаза от гладуването се излъчвала много неприятна миризма от тялото.

# 551
Аз съм от тези с чувствителните носове. Не съм правила драми, но определено не се чувствам комфортно, когато заради нечия миризма, ми се обръща стомахът. Колегата на няколко пъти се беше запотил достойно, но е инцидентно и не съм показвала отвращение. НО идва примерно клиент в офиса. Стаята, където сме с колегата е сравнително малка. За секунди замирисва на пот, спарено, мръсно. Не мога да зарежа всичко и да изляза от стаята или да пръскам с ароматизатор демонстративно. Имаме няколко миризливеца, които просто могат да ти отровят деня и след тях дълго време мирише. След един такъв беше влязъл клиент и аз бях сама в офиса. Явно си помисли, че от мен се носи зловонието, такъв погнусен поглед ми хвърли, чак ми стана тъпо...

# 552
Като ви чета и оставам с впечатлението, че в офисите ви няма прозорци. newsm78

# 553
Има прозорци, ама като се застои някой половин час, миризмата се наслоява. А не върви да отварям прозорците като го видя да влиза - нали трябва да сме тактични...

# 554
И изобщо - не мога да разбера какво толкова защитавате хората, които излъчват лоша миризма (няма да ги наричам миризливци, защото наистина е обидно). Сравнете тази миризма с неволно изпускане на газове - няма да ви е приятно да дишате нечия пръдня, нали? Ми не е приятно и да дишате чужда пот.
Пипи, имаме един клиент. Лятото ходи с един потник-мрежа, лекьосан на сто места. Достатъчно гнусно е само като го видиш. Този индивид мирише толкова лошо, че колега със синузит излиза на двора позеленял. Често се налага да стои около час, докато си избере какво ще си поръча. През това време някой незабелязано е отворил прозореца, напръскал е, но миризмата си остава. Няма начин да му кажа - Върви се изкъпи!!! Но е достатъчно мъчително да му дишам зловонието. Зимата пак е същото, тогава пък като си съблече якето и се разплуе на стола, направо ми се доплаква...

Общи условия

Активация на акаунт