Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 640
  • 790
  •   1
Отговори
# 765
Ензе,въобще не е нужно да му душа гъза.Просто 30 минути след като е преминал през входа (влезнал,или излезнал-все тая),вонята се усеща от първият до последния етаж.

# 766
  • София
и ние имаме такъв комшия като твоя, дори с прискърбие съобщавам, че станаха двама - вторият е работник на първия, та са си лика прилика.

# 767
Всеки има някой такъв комшия, може и да не е само един Stuck Out Tongue . Аз мноого отдавна споделих в тази тема за една комшийка, която оставя следа(миризлива). Не е нужно да си с кучешко обоняние, та да разбереш, че е минала преди теб през входа, неизвестно преди колко време Heart Eyes . При това е на нашия етаж Heart Eyes .
При нашите пък имаше няколко такива, най- хубаво беше, когато се случеше да попадна с тях в асансьора Heart Eyes . Добре, че сега сме на нисък етаж и не ползваме асансьор, сигурно има и други, освен тази на нашия етаж Mr. Green .

# 768
Да,явно навсякъде има такива...

# 769
Многоуважаеми, г-н E.Minchev, поради що не сте тъй активен в следобедните часове? Скучаете сутрин на работното място и се забавлявате с форума, а следобед шефът Ви инспектира личната хигиена на подопечните, включая Вашата? Вечер сте при мама или при другата мама - съпругата/гаджето и се стеснявате да пишете? А може би се... КЪПЕТЕ??? Не правете тази грешка! Според последните нАучни изследвания водата, ползувана за друго, освен за пиенье, нанася необратими вреди на човешкия организъм!
Днес посегнах към чистото бельо, но като Ваш ревностен последовател, устоях на изкушението да подменя старото.
Умолявам Ви най-горещо, пишете по-често, за да ни просветлявате и водите из дебрите на усърдно поддържаната мизерия на българския маж!
Ваша предана почитателка,
В.С.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 19:02 от Веда Словена

# 770
Един немит гъз не може да умирише цял вход.
Даа бе..Зависи колко време не  е мит! Laughing Laughing

# 771
  • София
http://ohboli.bg/прочети-статия-1205,Може_ли_мръсотията_да_ни_направи_пощастливи.html

Мръсни и щастливи. newsm10

# 772
  • Пловдив
Многоуважаеми, г-н E.Minchev, поради що не сте тъй активен в следобедните часове? Скучаете сутрин на работното място и се забавлявате с форума, а следобед шефът Ви инспектира личната хигиена на подопечните, включая Вашата? Вечер сте при мама или при другата мама - съпругата/гаджето и се стеснявате да пишете? А може би се... КЪПЕТЕ??? Не правете тази грешка! Според последните нАучни изследвания водата, ползувана за друго, освен за пиенье, нанася необратими вреди на човешкия организъм!
Днес посегнах към чистото бельо, но като Ваш ревностен последовател, устоях на изкушението да подменя старото.
Умолявам Ви най-горещо, пишете по-често, за да ни просветлявате и водите из дебрите на усърдно поддържаната мизерия на българския маж!
Ваша предана почитателка,
В.С.
Абсолютно подкрепям! smile3521 Ще следя темата с интерес,ако господинът се включва!

# 773
  • Пловдив
За да не съм само наблюдател,да кажа,че имах особено смрадлив колега.Бях бременна и му заявих пряко насаме, че ако не си подобри хигиената ще повърна всеки момент върху него.Съвсем спокойно му обясних,че ако си сменя пуловера и се къпе редовно,няма да има подобна опасност.Още повече,че и на работното място имахме баня с неограничено количество топла вода.Младо момче,че и хубаво беше.Малко ми се обиди,но се поправи.

# 774
  • София
На писане съм готова веднага да отсека: казвам му веднага в лицето!

Обаче се сетих за колежка навремето, която всяка сутрин трябваше да влиза в кабинета ми по график.
Отваря вратата с размах, при което ударната вълна повлича вонята и я блъска челно в лицето ми. Зверска амалгама от мръсна плът в още по-мръсна обвивка, джибри и фасове, отлежали и поомокрени...
Така и не събрах кураж да й кажа, че не мога да дишам в минутите на нейното присъствие. Защото беше добра жена...

# 775
Леле мале,каква гнусна тема,бляк...😄

# 776
Аз пък познавам жена, която лежа за задържане и някъде от петия месец нататък се е къпала сумарно 3 пъти. Нейната теория беше, че човек като е по цял ден в леглото, не се цапа.

# 777
За да не съм само наблюдател,да кажа,че имах особено смрадлив колега.Бях бременна и му заявих пряко насаме, че ако не си подобри хигиената ще повърна всеки момент върху него.Съвсем спокойно му обясних,че ако си сменя пуловера и се къпе редовно,няма да има подобна опасност.Още повече,че и на работното място имахме баня с неограничено количество топла вода.Младо момче,че и хубаво беше.Малко ми се обиди,но се поправи.

Хубаво, че се е оправил, ама аз съвсем чистосърдечно си казвам - нямам тая смелост - да кажа нещо подобно в очите на чужд човек /различен от семейството демек.

# 778
Не вярвах,че е толкова масов проблема със не къпането  Tired,но уви Simple Smile.Скоро взехме на работа мъж , на който трябваше да му се напомня ,че трябва да се къпи и сменя ежедневно дрехите  ooooh!.Но бързо излетя когато се загледах във ръцете му .Нокти  пълни със мръсотия  Close

# 779
В кръга на шегата,винаги съм се чудела как миризливият ми комшия (и други като него) като не се къпе не се разболява.Стигнах до извода,че бактериите като го подушат и измират.

Общи условия

Активация на акаунт