Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 26 988
  • 509
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Склонна съм да вярвам на разтопяването на ледниците и теориите за войните.
Маите и космическият прах са ми леко научна фантастика.
Нищо няма да копая, време му е на човешкия род да се затрива и да остави горката Земя на мира.

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 09:04 от Еовин

# 17
добре, хубаво, ама-какъв ще е катаклизЪма?
да знам как да действам де...
Ето виж тук http://nad2008.blog.bg/zabavlenie/2011/01/02/10-te-nai-razprostr … prez-2012-.660607 и си прецени.
Глобален.
Земята ще приветства избора на ББ с бурно изригване на всички вулкани, космоса ще прати астероиди за заря, океаните ще се надигнат за да Го видят, а слънцето ще се изнесе в друга галактика засрамено.....
Но този сценарий ми е любим  Mr. Green

# 18
Глобален.
Земята ще приветства избора на ББ с бурно изригване на всички вулкани, космоса ще прати астероиди за заря, океаните ще се надигнат за да Го видят, а слънцето ще се изнесе в друга галактика засрамено.....

при такива чудеса, землянката е излишна.Значи ще си нося новите дрехи и няма да минавам на диета.Каквото било-било...

# 19
...
Нищо няма да копая, време му е на човешкия род да се затрива и да остави горката Земя на мира.

Не съм съгласна, Ео, и аз като Лабрадор за новите дрехи - още не съм си ги износила Mr. Green затова не ми се умирГа Sick Sick

# 20
Тази тема не е за хора със слаби нерви. Ние сме от темата на ПР.

# 21
Ами ще гледам да не прекалявам, в смисъл да не изпадам в крайности и да се придържам горе-долу към неща, които така или иначе купуваме, но в по-големи количества, които да употребим, ако се отложи края на света  Laughing Засега съм включила: амуниции за оръжието, което вече така или иначе имаме, няколко бутилки газ за барбекюто, дърва за камината, лекарства (вкл няколко вида широкоспектърни антибиотици), маски за лице, гумени ръкавици, свещи, батерии, радио, нож, въже, храна (ориз, боб, леща, сол, захар, шоколад, мляко на прах и подобни), фенерче от онези с ръчката, 2-3 туби бензин, колкото да ни изкарат от града ако се наложи, паста за зъби, сапун и дезодорант, семена за някои основни растения. Затова и пуснах тази тема, сигурно изпускам важни неща, ще допълвам като се сетя. А и списъка изчезна, подозирам, че домашните са го смотали нанякъде  #2gunfire
И за какво ти е всичко това??? Нали е КРАЯТ все пак!!! Абсолютният. Изчезваме. Или света е всичко, което ни заобикаля, пък ние хората сме нещо отделно, света изчезва, а ние ПАК оставаме??? Да, то като се замислиш злото никога не умира, тъй че вероятно ще останем. Но аз се надявам най-накрая това ненужно същество, наречено човек, да изчезне окончателно и да освободи Вселена от зловещото си присъствие. Край би трябвало да означава край на човека, а не на достиженията на цивилизацията. Peace

# 22
Глобален.
Хвала...

# 23
Бойко Борисов ще бъде избран за генерален секретар на ООН.

Смейте се вие, но Кофи Анан днес е напуснал мисията на ООН... Един конкурент по-малко.

# 24
Не. Въобще не се връзвам на подобни неща.

Теглене на кредити, да си поживеем като за последно  Laughing

# 25
a, да бе...докато подготвиш документитИ, докато кандидатстваш, докато те одобрят-и той Свършекът дошъл.В мъки по банките да прекараш-не си струва.

# 26
  • Пловдив
На този край му вярвам по-малко и от на онзи през 2000. На него пък не му вярвах хич.
Стана ми интересно това обаче:
Но аз се надявам най-накрая това ненужно същество, наречено човек, да изчезне окончателно и да освободи Вселена от зловещото си присъствие.

Имаше и още едно изказване в същия дух. Добре бе, като си мислите, че човека е паразит на планетата (което е близо до истината), най-голямото възможно зло (същото като първото) и непременно трябва да се затрие, себе си къде поставяте в тази схема. Вие към паразитното зло наречено човечество ли принадлежите, или сте нещо извън системата? Понеже ако е първото - ми затрийте се еднолично, без да чакате някакви хипотетични апокалипсиси, дето я дойдат, я не. Ако пък сте извън човечеството - к`во ви пука за гадните паразити, дето най-сетне ще си получат заслуженото? Crossing Arms

# 27
Аз не,ама хората отдавна се подготвиха-пуснаха си касовите филми за предстоящия апокалипсис,прибраха си парите,пък сега краят на света може и да се отложи.

# 28
  • София
  Ако ме прасне астероид по главата, колкото и да се подготвям, файда никаква.Сетих се да питам, някой знае ли за какво трябва да се подготвя или от какво да се пази и крие?

# 29
     Разбира се, че се подготвям! Безотговорни сте вие и мислите егоистично и на дребно - нови дрешки, консерви, ала-бала. Аз вече космически ноев ковчег сковах наполовина. Сега си подбирам най-прекрасния мъжки екземпляр за продължение на човечеството, после ще помисля и за другите чифтове.

Общи условия

Активация на акаунт