Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 26 982
  • 509
  •   1
Отговори
# 495
  • София (Възраждане)
Чудя се колко е часът в момента в Токио newsm78 Според предсказанията на японската принцена Каору Накамару /яко име Peace/ ня 22.12 надвечер започват три дни и три нощи непрогледен мрак, докато земята преминава през място наречено Noodle (чудя се, дали полисемията е случайна newsm78), та тъй като свечеряването не е едновременно на изток и запад и тъй като гадателката е японка, редно ще да е да се счете, че свечерявенето е японско Rolling Eyes

# 496
Не знаех, че имало физик Шрьодингер, така се казваше плъха, дето тренираше костенурките нинджа.  newsm78
Ааа, не, плъхът не се казва така, казва се Сплинтър, бъркаш го със Шрьодер, лошият Naughty .
А, въобще може ли да знаеш имената на всички физици по света, сигурно има и Шрьодингер, сигурно не е един дори.

Абе, момиче, вземи се засрами, скрий в някоя миша, или ако предпочиташ - плъхова - дупка, посипи си главата с пепел... Как изобщо е възможно да живееш в 21 в. без да знаеш кой е Айнщайн, Нютон или Шрьодингер!?
А за Кюри чувала ли си - или си мислиш, че това е просто много звучно име, подходящо за название на улица в София?
А Толстой знаеш ли кой е, или Юго, или Вазов?
И изобщо, ако си абсолютно неграмотна, нима си и напълно лишена от чувство за срам - че да признаваш подобно нещо!?

Вие изобщо в училище стъпвали ли сте, или сте смятали, че мястото е подходящо само за показване на новите дрешки?

Едно от нещата, с които се гордеех - някога, май вече не бих могла - беше високото ниво на интелигентност и култура на народа ми. Ами... ако по какъвто и да било начин това е показателно за общото ниво на култура на новото ни поколение, то не е с нищо по-добро от това на адски тъпата американка...

http://www.vbox7.com/play:fdd18f7d

Това към мен ли е адресирано Shocked ?

# 497
Не, към мен. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 12:00 от Пънки

# 498
  • София
Чудя се колко е часът в момента в Токио newsm78 Според предсказанията на японската принцена Каору Накамару /яко име Peace/ ня 22.12 надвечер започват три дни и три нощи непрогледен мрак, докато земята преминава през място наречено Noodle (чудя се, дали полисемията е случайна newsm78), та тъй като свечеряването не е едновременно на изток и запад и тъй като гадателката е японка, редно ще да е да се счете, че свечерявенето е японско Rolling Eyes
В Токио е вече 19 часа.

# 499
  • София (Възраждане)
В Токио е вече 19 часа.

Е свечерило се е значи newsm17

# 500
Да, момичета, верно, че беше Шрьодер! Rolling Eyes Grinning Кати, казах, че не знам кой е Шрьодингер , останалите си си ги прибавила ти. Wink Тенкс,vl, от теб научавам тва-онова!   bouquet Може ли се сега някой да ми обясни какво е открил Шрьодинген, защото определението ''велик физик от 20 век'' не задоволи моята жажда за знания. Wink

Не е Шрьодинген, а Шрьодингер.
Явно не си прегледала линковете. Той е известен с неговото уравнение. Това е диференциално уравнение, решението на което ни дава вълновата функция на всяка една елементарна частица. Неслучайно е получил Нобелова награда за него. Може би в у-ще сте учили, че елементарните частици имат и вълнови свойства. Щом знаем вълновата функция, значи познаваме добре поведението на частицата. С тези въпроси се занимава квантовата механика. Тя е малко далеч от обикновената физика и повечето хора нямат представа от нея. Но благодарение на нея се е развила модерната физика-физиката на 20-ти век. А какви са следствията от това написах по-нагоре.

# 501
Тенкс, вл! Simple Smile Гледам Нешънъл дгиографик понякога и ми е интересно, също така напоследък си изтеглих филмите за теориите на Стивън Хокинг, за светлинните възли, за тъмната материя...

# 502

Уф, айде да не се вземаме толкова насериозно поне в тази тема? Единственото по-лошо от невежеството е праведно войнстващото вежество. Да не говорим, че колкото повече реална интелигентност/образованост има един човек, толкова по-малка потребност има да я изтъква.

# 503
А каква принцеса точно е тази ? Защото няма кой знае каква информация за нея .
Аз лично много се смях , когато мъжа ми пусна нейното изявление ... но сега , след като нищо от това не се случи , ще се появи ли да обясни защо така не е познала , а  Thinking

# 504
А каква принцеса точно е тази ? Защото няма кой знае каква информация за нея .
Аз лично много се смях , когато мъжа ми пусна нейното изявление ... но сега , след като нищо от това не се случи , ще се появи ли да обясни защо така не е познала , а  Thinking
Може утре да не съмне  Rolling Eyes

# 505
  • София (Възраждане)
Ми може да е объркала сметките жената. За всеки случай подгответе свещи newsm43

# 506
Баа, как на нъ метна таз дръпната принцесъ, бех са заредила яко
със свещници Sad

# 507
  • out of space
Когато чета такива теми си мечтая- законно интернетът да стане поне 50 лв.

# 508
  • София (Възраждане)
Бая е объркала, то си е ясно, ама се чудя и ровя из нета, още от 23.12 насам - ниищо относно принцесата. И тя като Пако Рабан през 1999, изчезна яко дим от небосклона на ярките звездни, хлъц perko

# 509
Бая е объркала, то си е ясно, ама се чудя и ровя из нета, още от 23.12 насам - ниищо относно принцесата. И тя като Пако Рабан през 1999, изчезна яко дим от небосклона на ярките звездни, хлъц perko
Ми може да не е оцеляла...

Общи условия

Активация на акаунт