Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 060
  • 509
  •   1
Отговори
# 420
Аз все още се чудя да си купя ли бонбони Линд, да не си ли купя...  newsm78

# 421
Смешно ви е, ама да не казвам колко колеги са си взели отпуска в петък...уж за да слеят празниците...ама Wink

# 422
  • София
Смешно ви е, ама да не казвам колко колеги са си взели отпуска в петък...уж за да слеят празниците...ама Wink
По-скоро е, за да избегнат зверските задръствания, които ще настанат.

# 423
  • София
По-скоро е, за да избегнат зверските задръствания, които ще настанат.
Задръстванията ще си станат и с край и без край!

# 424
ДА,ДА,ДА!

# 425
ДА,ДА,ДА!
Домързя ме.  Laughing

# 426
  • I want it all and I want it now.
Подготвих се да. Бях на фризьор.  LaughingСега съм спокойна ,че съм с красива прическа.  Laughing

# 427
Аз съм утре сутринта на фризьор, дано апокалипсисът да поизчака поне до към 11 Praynig

# 428
Аз съм утре сутринта на фризьор, дано апокалипсисът да поизчака поне до към 11 Praynig
Според достоверни източници ще е в 13.11 БГ време. И ти ще го посрещнеш с подобаваща прическа.  Peace

# 429
в 13,11...точно в обедната почивка smile3555 Трябва тогава да  пийна едно вино като за последно Laughing

# 430
Моя мъж се пльосна на леда и яко си счупи глезена. Карам му се днес, що не изчака до утре бре, че да не плащам и глупавите железа които му сложиха. Днес си е като края на света за мен, утре ще ми е по-леко щом само ще се мре. Само да не е на обед, че горя тогава и с един детски рожден ден и малката няма да си получи подаръците. Някъде към 21 часа ще съм готова, тогава да заповяда, ще го чакам с голямо облекчение.

# 431
  • Варна

И на мен така ми казаха - 13,11 Бг време. Аз ще съм на работа  Thinking

# 432
А, утре наобяд ли? Че давах акъл в друга тема, отивам да се коригирам.

# 433
Ako успея да изляза преди 13 часа, може и да си купя заветните бонбони. Но като гледам, че още не са ми превели майчинството... може и да размисля.  Rolling Eyes

# 434
Уф, утре се очертава да съм много заета, нищо няма да разбера от края на света.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт