Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 011
  • 509
  •   1
Отговори
# 450
Пънки, ти се излагаш! Как да няма кой да ги харесва! ИМат една песен Джихад дето много ме кефи.  Wink

# 451
Заредихте ли бункерите?  Mr. Green

# 452
О, Хепи, супер, знам я тази песен. Simple Smile Кви бункери, отваряйте сърцата, новите енергии идват! Simple Smile Peace

# 453
Ти остави бъзика, но със сигурност има хора, които от 2 дни са в бункер и чакат.Като излязат по някое време (сигурно след няколко дни, седмици)ще бъдат разочаровани

# 454
  • София
  Борисов има поводи да реже лентички! Днес открива края на света, утре началото, понеделник Бъдни вечер, вторник Коледа! Joy

# 455
абе вие още ли сте тука?Мислех, че сте вече на палатки на Витоша, време не остана...

# 456
Ааа да бе.Ще вземе да се пробуди изстиналия вулкан и нагоре като фойерверки ще ни изстрелва  Laughing

# 457
  • София
Поне ще умрем бляскаво  Joy

# 458
  • София
2/3 от групата на детето от детската градина няма да ходи днес, събират остатъка в сборна група, а то не ще да ходи при други учителки. Та покрай Апокалипсиса и то намаза един допълнителен ден отпуска (и защото майка му чисти отпуски  Mr. Green).

# 459
Аз след малко излизам с малкия навън да видим свършека на света отблизо.  Sunglasses
Интересно ми е ще има ли и други шматки като мен. Дано магазините поне са празни откъм хора да напазарувам спокойно.  Grinning

# 460
  • София
Ти остави бъзика, но със сигурност има хора, които от 2 дни са в бункер и чакат.Като излязат по някое време (сигурно след няколко дни, седмици)ще бъдат разочаровани

Има и такива, които пускат смс с текст "ТОК" на някакъв номер, за да имат ток за Коледа, защото новата версия е това...  #Sniper

# 461
Заредихте ли бункерите?  Mr. Green
Какви бункери? Аз се снабдих с билет за последния полет до ресторант "На края на вселената".
Сега отивам на фризьор, за да тръгна елегантна, мда. Ще гледам отдалеко.
Поздрав за всички отлитащи, оставащи, запасени и лежерни:

# 462
Как я обичам.  Heart Eyes Hug

Що не каза, че са останали билети за рейса до Ресторанта?  Crossing Arms

# 463
  • София
Да проверяват по-често тогава! Joy

# 464
готина статия по темата
както се вижда, изтървали сме влака отдавна

http://www.segabg.com/article.php?id=629843

Общи условия

Активация на акаунт