Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
ivette мойте са мартенски бебета портбебе ползвах до към 4 месец / количката ми беше Галиани с напълно легнало положение/ , но портбебето има различни предимства в тях стояха през деня в стаята в която съм аз без да пренасям всички неща / одеала чаршафи и всичко необходимо за тях просто ги взимах и си ги местих навсякъде  Mr. Green ама мойчките бяха кротки първите 4 месеца/
ползвала съм го и вместо кошче в такси

онагледявам тук са на 1 месец в хола на масата

# 121
ssunshine Честити бебоци. Да са ви живи и здрави и много да ви радват:)
ivette Аз също имам порт бебета и съм много доволна. Вече имах честта да ги ползвам. Когато духаше много вятър, беше им завет отвсякъде и бяха затоплени и изобщо не усетиха нищо мъниците Peace

# 122
ssunshine Честити бебоци. Да са ви живи и здрави и много да ви радват:)
ivette Аз също имам порт бебета и съм много доволна. Вече имах честта да ги ползвам. Когато духаше много вятър, беше им завет отвсякъде и бяха затоплени и изобщо не усетиха нищо мъниците Peace

Много благодаря  Heart Eyes

# 123
Добре че Дани Нетева пусна снимка на порт-бебета, че да се светна за какво става въпрос  Mr. Green
И аз съм ползвала само такива, количката ми имаше пълно легнало положение. За мен също бяха много удобни, отделно може да мъкнеш бебетата с тях къде ли не  Simple Smile
Ей ти тук, едномесечни, на яхта:

# 124
ivette мойте са мартенски бебета портбебе ползвах до към 4 месец / количката ми беше Галиани с напълно легнало положение/ , но портбебето има различни предимства в тях стояха през деня в стаята в която съм аз без да пренасям всички неща / одеала чаршафи и всичко необходимо за тях просто ги взимах и си ги местих навсякъде  Mr. Green ама мойчките бяха кротки първите 4 месеца/
ползвала съм го и вместо кошче в такси

онагледявам тук са на 1 месец в хола на масата

Душички сладки Hug, като ги гледам направо умирам вече да си видя моите, ама им е рано, още съм края на 34 седмица и  в момента са горе-долу по 2 кг., поне до 36 да изкарам

# 125
Добре че Дани Нетева пусна снимка на порт-бебета, че да се светна за какво става въпрос  Mr. Green
И аз съм ползвала само такива, количката ми имаше пълно легнало положение. За мен също бяха много удобни, отделно може да мъкнеш бебетата с тях къде ли не  Simple Smile
Ей ти тук, едномесечни, на яхта:

Ха, браво на тях, на първия месец вече на яхта  Grinning Сладуранковци

# 126
И ние вече си имаме от тези портбебета, даже аз смятам на първо време да карам само с тях, а количката да я вземем по-нататък. Зимните месеци мисля, че ще ме устройват повече, имат и чанта към тях.Дано всичко да е наред и да видим живи и здрави и тези дни  Praynig

# 127
И ние вече си имаме от тези портбебета, даже аз смятам на първо време да карам само с тях, а количката да я вземем по-нататък. Зимните месеци мисля, че ще ме устройват повече, имат и чанта към тях.Дано всичко да е наред и да видим живи и здрави и тези дни  Praynig

Благодаря ти, при теб кога се очертава сьбитието? Мен ме искат на 13 в болницата за следене и после ще се реши

# 128
Благодаря ти, при теб кога се очертава сьбитието? Мен ме искат на 13 в болницата за следене и после ще се реши
Ивет, за сега имаме уговорка да се видим с доктора, като си направя изследванията към 45 дневния болничен, който ще взема в сряда.Това ще е към средата на другата седмица, че тези почивни дни малко ми объркват сметките и няма да мога бързо да си приготвя изследванията. А за секциото, принципно бяхме коментирали да си избера дата през първата седмица на октомври, ама мен малко ме съмнява моите бебоци да изкарат до тогава  Rolling Eyes

# 129
Здравейте, погледнах в темата на септемврийските мами и видях, че днес -05.09.2012  мама bydik е родила  секцио, бебе Калоян - 2600гр., 46 см. и  бебе Кристиян - 2800гр., 48 см.(термин - 29.09.2012г.)
Да са и живи и здрави бебоците и много да им се радват:)

# 130
  • София
Честито на bydik, да са живи и здрави младежите!   bouquet

# 131
Честито!!!!  bouquet Много да я радват!

# 132
Браво на мама bydik!Да са и живи и здрави малките юнаци! newsm05 smile3525
Това са поредните успешно износени близнаци от нашата темичка, браво! И моите момчета за сега вървят много добре, вчера се взех 45 дневния болничен и не устоях на изкушението да ги видим за последно на ехографа на док.,при който съм на ЖК Crazy Вече по-дребничкото създание е станало около 2 кг.,а по едричкото е около 2,3 кг., което много ме зарадва и успокои. Според док. нямаше нищо притеснително по плацента и води и т.н. И двамата ми лекари са на мнение, че първата седмица на октомври ще сме готови за раждане, ако нещо инцидентно не стане до тогава. Но и да тръгнат малко по-рано, вече нямало място за притеснения, дано да е така  Praynig

# 133
Честито на мама bydik да са живи и здрави мъниците!
Дано всички да си износим бебоците.Нас ни виката на 24,09 за уточняване на дата за раждане ,дано да е всичко наред до тогова, както до сега.
Момичета как ви е хемоглобина, моят е 110,казаха ми че за близнаци бил супер,но аз да си ви питам и вас Embarassed

# 134
Добро утро на близнашките мами!Копирам поста от друга тема, за да дам щъркелова новинка  Flutter
stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girlщЪРКЕЛОВА НОВИНА stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl
Мама Иветте е родила своите прекрасни близна4ки в понеделник със спешно секцио.Бебетата са мъни4ки,но дишат сами4ки,само един ден са били в кувиоз.Сега ги захранват.Казват се Кремена и Божана!
Честито на мама Ивет!Да са и живи и здрави малките принцеси и само да я радват!Да растат здрави и щастливи! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт