Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
-
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
-
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
Майките споделят положителни преживявания с възстановяването след цезарово сечение. Много от тях се чувстват добре и се възстановяват бързо. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да си почивате много в началото. Освен това самостоятелната грижа за бебето може да бъде възможна в кратък период след операцията.
-
Какви са сроковете за потвърждаване на бременност при близнаци?
-
Какви са симптомите на колики при бебета и как да се справим с тях?
Същите термини на английски diet twin pregnancy водят до връзки доста сериозни източници и всичките до един посочват колко е важно доброто хранене и наддаване при бременност с близнаци.
За мен е важно да се знаят тези неща, защото при моята бременност, ако не беше таткото да чете и да се информира и за храненето ми, аз щях а си мисля за дрешки, креватчета и колички и за това как да не си разваля много фигурата докато съм бременна. 
Лекарят мисли че са момиче и момче
Чета внимателно какво сте напиали за килограмите и един въпрос изникна в съзнанието ми
Има ли значение ръста на майката при изчисляването на тези килограми ? В смисъл аз знам че принципно здравословното тегло се изчислява и на база ръст и си мисля че на една мама 1.50 едни 30 килограма отгоре някак си няма да и понесат като на една мама 1.70 , като тук въобще не говоря за естетика разбира се . Казвам го защото знам примери за момичета на които им правят забележка за многото наддадени килограми
няма никакво съмнение за термина. аз постоянно бях при доки, заради други проблеми и няма как да не види.