Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
-
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
-
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
Майките споделят положителни преживявания с възстановяването след цезарово сечение. Много от тях се чувстват добре и се възстановяват бързо. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да си почивате много в началото. Освен това самостоятелната грижа за бебето може да бъде възможна в кратък период след операцията.
-
Какви са сроковете за потвърждаване на бременност при близнаци?
-
Какви са симптомите на колики при бебета и как да се справим с тях?
Или притеснения, че се качват много кг. или след това ако се каже, че е добре да се наддава по повече, всеки почва да се притеснява, че не е наддал достатъчно.
Храненето е много важно, но всеки организъм е индивидуален. Просто искам да обърна внимание, че наддаването при многоплодна бременност е по-добре да е малко повече, отколкото недостатъчно, и 10 кг. наддаване не е много за втория триместър, и то казано от лекар.
За да се родят бебетата вместо 1900 по 2500 гр. не са необходими само 1200 грама повече наддаване. На този принцип за цялата бременност трябва да качим 5 кг., за да имаме 2 бебета по 2500 гр. 
За съжаление повишено гадене е често явление при бременност с близнаци, особено в първите месеци
Важното е да не се дехидратираш, следи се и както са ти казали момичетата, ходи евентуално за вливания
след вчерашния преглед доки каза, че отлепването вече го няма, доизтече ми системата и ме изписаха. сега съм си вкъщи и ще лежа.
си всичко да е ок и с двете ембрита.
здравей и добре дошла и от мен. искам да ти кажа, че до към 4 месец аз също повръщах постоянно, нямах апетит и само си лежах. така, че спокойно, всичко ще мине и ще бъде напред