Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Dund1chk4 аз също и ах прокървяване 2 пъти и в 13 и в 27 гс. Аз също много се страхувах но с повече оптимизъм нещата ще бъдат наред, аз ги родих в 38 гс. Вярвай че всичко ще бъде наред, радвай се на бременността. Относно изследванията при мен също само измериха нухалните гънки и ранна и късна фет морфология. Това е и редовни прегледи. Успех на всички бъдещи мамчета, очаква ви страхотен купон Laughing Grinning

# 661
fata ®, deiziii, Kanari1305 , ysmivkata e , безкрайно ви благодаря  Hug Hug
Сега си отдъхнах определено и ме заредихте с много позитивно мислене, въпреки че в момента силно ми се  Sick Sick

fata ®, не мога да не отбележа прекрасния блог, който си направила, много е полезен и го чета с голям интерес  Hug

# 662
  • София
Dund1chk4, добре дошла и лека бременност. И аз съм от тези с кървенето, моето продължи 1мес. Родих в 39г.с. и 3 дни, така че опитай се да бъдеш спокойна.  Hug

Bemol, карах бремеността си в чужбина и там ми предложиха в тези седмици да направя измерване на нухалната гънка т.нар. нухална транслуценция. Мисля, че се прави и в БГ вече.

Много отдавна се прави това измерване тук. Мериха на малкия батко, а той вече е на 6г. и половина.

# 663
на мен даже не са ми го предлагали това изследване, но и да ме бяха питали нямаше да го направя. гледаха ме редовно на ехограф в пренаталния кабинет и не съм имала съмнения, че нещо няма видят. даже завеждащия лекар много ме харесваше, защото и той самия има брат близнак  Laughing та си ме гледаше доста обстойно

# 664
Dund1chk4, добре дошла и лека бременност!  bouquet И аз имах кървене в началото, което продължи месец и половина,  сега съм в 29 - 30 седмица. Ако можеш бъди по-спокойна, почивай си повечко, всичко ще е наред.
Maryam , честита двойна радост! Лека и бременност до края   bouquet

# 665
fata ®, drebosak, kamito24, благодаря ви Simple Smile

Относно прокървяването - аз също имах в 6 г.с. За щастие не беше много, само едно петънце, което дори не беше червено, по-скоро бледо розово. Докторката ми изписа Duphaston и за сега още го пия за всеки случай. Четвъртък живот и здраве съм отново на преглед и ще пиша какво са казали Simple Smile  Hug

# 666
fata ®, не мога да не отбележа прекрасния блог, който си направила, много е полезен и го чета с голям интерес  Hug

Много се радвам, че е полезен, когато бях бременна нямаше много информация на български, това всъщност е и една от причините за съществуването му  Simple Smile

Момичета, ако искате вижте и страничката на блога във ФБ, в последните дни страшно много майки на близнаци, че и на тризнаци, пуснаха колажи с бременни коремчета и резултатът след това, може да ви е интересно  Heart Eyes

https://www.facebook.com/zabliznacite

# 667
Страничката е много хубава, колко много бебенца и мами. Замислих се че още не съм се снимала с корема , май трябва да побързам ...

# 668
Непременно го направи! Това са толкова хубави спомени, а и няма после как да се снимаш вече  Wink Мен ме е много яд, че нямам много снимки от бременеността и най-вече от раждането... Тогава уж таткото снима с видеокамера, но къде снимал, къде не снимал, от филмчето може да се свалят снимки, но са с ужасно качество и така...

# 669
За съжаление моята бременност беше доста проблемна, три месеца на легло и въобще не ми беше до снимки. Сега осъзнавам, че нямам нито една снимка с корем:(
Но мога да пратя на двама мъника, родени по 1900 гр преди година и сега - по 10 кг.
Fata,
Как да ти ги пратя?

# 670

Може да пуснеш снимката на стената на страничката, или ако предпочиташ в съобщение на страничката Simple Smile

# 671
При мен също се беше получило кървене в първите седмици , но заради отлепване Sad Надявам се сега вече всичко да е наред  и пожелавам на всички нас живи и здрви дечица    bouquet
Относно БХС няколко дни преди да отида за изследването разбрах от лекаря ми , че на момиче с близнаци пуснала изследването са и отговорили от София , че все още няма как да се направи  Peace

# 672
вече и аз съм в страничката във фейсбук Simple Smile
Има страхотни колажи, и аз като се замислих не съм си правила снимки с корема но имам още време, така , че ще наваксам Simple Smile

# 673
Като се замисля и аз нямам много снимки с коремче, трябва да наваксам  Simple Smile
Страницата във ФБ е страхотна има и много хубави колажи.  Peace

Относно БХС - по мое желание исках да си го направя, и така ми обясниха, че уж не можело при близнаци, ама е факт че ми направиха като взеха в предвид само нухалните гънки, без да ми вземат кръв. И така ми имах резултатите. Но лекарят, който ме следи, каза че това изследване не е толкова надеждно колкото редовното проследяване и прегледите. Даже ме попита защо съм си го правила, ама аз като си наумя нещо  Simple Smile трябва да се направи. Така че и аз съм на мнение, че са паважно редовните прегледи на ехограф. 

# 674
може ли някой да ми помогне, търся калкулатор на бременността за близаци, но немога да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт