Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
-
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
-
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
Майките споделят положителни преживявания с възстановяването след цезарово сечение. Много от тях се чувстват добре и се възстановяват бързо. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да си почивате много в началото. Освен това самостоятелната грижа за бебето може да бъде възможна в кратък период след операцията.
-
Какви са сроковете за потвърждаване на бременност при близнаци?
-
Какви са симптомите на колики при бебета и как да се справим с тях?
така се успокоявам,важното е бебите да са добре.
на ляво ако лежа е добре, но обърна ли се и се почва. И на мен лекарят ми каза че е нормално, преди време беше и по лошо положението заради анемията, в продължение на две - три седмици спях само по 3-4 часа на денонощие и се будуваше от 12 до към 5-6 ч. сутринта. И аз гледам така да си успокоявам, все си казвам бебчетата са най-важни те да са добре, но и будуването ме съсипва.
,а като не се наспи човек както трябва и после ставам
никой да не ме закача.
- най ме мъчат тия киселини,които се появяват нощно време дори да не съм хапвала нищо с часове.....понякога лежа и си търпя,но ако стане ужасно пия един талцид и успокоява нещата та задремвам пак до следващото пишкане ....болят ме тазобедрениете стави - ни наляво ни надясно.....и аз така си викам - да устискам още два месеца и ще минат тия неща ще си се радвам на мишлетата .Иначе гледам да не заспивам през деня колкото и да ми се иска и да се поизморя по възможност - разхождам се поне половин един час и така съм забелязала по успявам да поспя поне първите няколко часа като легна вечерта
Започнах да усещам бебоците да ме подритват, но още не мога да локализирам кой къде е. При все това е супер емоция!
Много съм притеснена....

Иначе за раждане в СТара Загора има едно разказче на мама от твоа град в блога ми. Заслужава си да се прочете и може да ти помогне и с някое и друго име
От първите седмици беше палаво и капризно и вече съм обедена, че то ще се кръсти на баща си