Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и от мен , нова новеничка сум във форума . Бременна с 2 слънца в 17 г.с.  preggo Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременност и здрави дечица !

# 526
Здравейте и от мен , нова новеничка сум във форума . Бременна с 2 слънца в 17 г.с.  preggo Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременност и здрави дечица !

Здравей Simple Smile, ние с теб сме май най - новото попълнение Simple Smile. аз съм в 23 г.с.

# 527
Здравейте,мами и настоящи мами на близначета!Отдавна не съм ви писала!Днес ставаме на 6 месеца!Все още се кърмим,като от седмица вечер дохранвам единия,но имам още малко замразена кърма!Послушни са моите момчета за сега, не усетих кога мина толкова бързо половин година!Не са ми плакали много,вечер си спят  горе долу спокойно и от няколко дена,посред нощ не се кърмим.Не сме много тежки,аз все се притеснявам,но педиатърът казва че са добре спрямо рожденно тегло 2630-45 и 2650-47 и че са кърмачета,съответно на 27.12.12 бяхме 65 см. 6220кг. и, 64 см. 7000кг.Но този който,тежи по-малко не се спира,от месец се обръща по корем и цял ден стой така,много енергия изразходва,а другия все още прави опити. Започнахме захранване скоро на зеленчукови пюрета,изяждат си по 190гр. за обяда.Аз им ги приготвям и все още не съм въвела всички зеленчуци!Това е от нас мамита.Лек ден на всички!

# 528
здравейте на всички и от мен.
попаднах на темата за близнаци и реших да се включа, понеже живот и здраве май месец ми предстои да ставам мама на такива душици. има доста неща които ще може да питам, понеже виждам , че има доста опитни мами сред Вас.
Ами това е за сега. Приятна вече на всички.  Simple Smile
Здравейте и от мен , нова новеничка съм във форума . Бременна с 2 слънца в 17 г.с.  preggo Пожелавам на всички мами лека и безпроблемна бременност и здрави дечица !

Добре дошли момичета, не само вие сте нови Simple Smile и аз съм от новите попълнения, моят термин е живот и здраве април.

Grimalkin и аз съм доста объркана от към козметика, биберони, шишета - дали пластмасови или стъклени, дори и за дрешките не съм много наясно - кое ще е по-удобно за бебчетата, би ли сподели от къде черпиш информация.

# 529
   Добре дошли на новите попълнения в темата, лека бременност и раждане!

Аз дори като стара пушка много се радвам на близнаци, но вече знам и недостатъците им, които разбира се се преживяват.

Не съм от новите, но от личен опит мога да кажа:

Предимствата на стъклените шишета (според мен) са, че по-лесно се мият и повече време може да се използват. Но пластмасовите шишета са по-леки и по-трудно се чупят, което е от значение на определен етап. Имам и от двата вида, но повече използвам пластмасовите.

Относно дрехите е по-скоро по-удобното за майката, на мен ми е най-удобно да ги обличам с боди и гащеризон в този сезон. Използваме и варианта боди, блуза, долничка и чорапогащник.

Козметиката ми е основно на Бочко, след няколко опита с марки си нацелихме точната.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 15:08 от Five magnificent

# 530
Здравейте, настоящи и бъдещи мами на близначета! Най-после и аз да се включа във форум за бъдещи мами! Днес влизам в 25 г.с. Чакам две принцески и съм много много щастлива!!! Чета публикациите ви и  научавам много полезни неща, ще се радвам на съветите ви когато имам въпроси!
Хубав ден на всички!

# 531
здравейте, искам да попитам по колко пъти на ден усещате движенията на бебчетата ?

# 532
Здравейте и добре дошли на новите мами:)
 Имам въпрос, каучуковите биберони четох , че се топят в стерилизатор , тогава как се почистват newsm78 Насочиха ме към тях , защото били най-близки до зърното на гърдата. От друга страна сега гледах на Медела шишетата и много ми харесаха , понеже май такава помпа ще купувам за цедене . Авент също ме изкушават, предлагането е голямо и човек се обърква , нали все пак искаме най-доброто за децата си.
 Относно ритането мен , от 25 седмица почнаха по-осезаемо да ме ритат, не съм броила по колко пъти  , но всеки път като хоризонтирам и се почва.

# 533
здравейте
аз скоро нито съм писала нито съм ви чела, защото бяхме почти цял месец в болницата с бронхеолит измъчиха се душичките ни Praynig !
честито на новите мами
deiziii и моето по-тежко момченце не може да се обръща все още . Това ме притеснява доста защото са недоносени.
Слагаш ли ги седнали ? Вие как започнахте захранването и от кога, аз дадох една лъжичка картофено пюре преди няколко дена, но Константин започна да повръща и разтройство получи и спрях доктора каза че не е от пюрето най-вероятно някой нов вирус сме лепнали но трябва да изчакам да се успокой стомахчето.
За шишетата и аз имам стъклени, но използвам повече пласмасите:)))

# 534
Здравейте Hug

Записвам се и аз при вас като бъдеща мама на близначета - момче и момиче с термин 24 април (силно се съмнявам да устискаме до термин ,но все пак )
Чета ви редовно и вече ще се включвам  Wink

# 535
Здравейте Hug

Записвам се и аз при вас като бъдеща мама на близначета - момче и момиче с термин 24 април (силно се съмнявам да устискаме до термин ,но все пак )
Чета ви редовно и вече ще се включвам  Wink
добре дошла миличка,ние с теб сме и в друга тема заедно,в априлките,но тука ще научим доста интересни неща за нашите бебоци Hug

# 536
здравейте, искам да попитам по колко пъти на ден усещате движенията на бебетата ?

Да ти кажа и аз не съм броила по колко пъти ги усещам бебките, но ако съм поседнала или легнала задължително се усещат. От няколко вечери са по-активни и през нощта, всеки път като стана до тоалетната и ги усещам.

mira_mar добре дошла Hug

Grimalkin ние за сега сме се спрели на "tommee tippee" шишета, и си харесахме един техен комплект, някъде тук четох добри отзиви за тях.

# 537
за шишетата аз съм си взела един комплект на AVENT ,като разбира се ще гледам да не го ползвам,защото ще наблегна на кърмене живот и здраве,освен за водичка.за движенията моите бебки са много активни,легна ли започват да ме риткат. Hugисках да попитам момичетата които имат вече бебешоци,шезлонг купували ли са,аз се чудя дали поне един да взема.незнам какво ще кажете???

# 538
Привет и тук Камито 24  Hug
Много ми е полезна тази тема определено,аз отдавна я чета...
За движенията на бебоците - честно казано са почти непрекъснати ,незнам играят ли си ,хълцат ли какво правят но си организират малка лудница в коремчето,а от 2-3 дни насам от време на време ми се издува една бубунка от лявата страна и една друга дърпа надясно и сега не знам - главичка ли е ,дупенце ли е какво е ,ама ги погалвам и се наместват...... hahaha hahaha hahaha,ама тоооолкова ми става мило  Heart Eyes
А шишета съм взела на томи типи комплекта за новородено,за да ги имам ,но много се надявам и аз да не ги ползваме и да се кърмим успешно поне няколко месеца  Praynig

# 539
  • София
И аз поръчах точно този комплект- със стерилизатор и четчица и всичко, понеже много ми го похвалиха и казаха,че ще ми стигне и за двете бебета Simple Smile Чакам да ми го доставят и това ще ми е и първата покупка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт