На 30+ за мъжете и жените. Как да намерим своята половинка?

• 12 397
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте момичета и мамчета. Пиша ви от позицията на близка на такъв мъж. Той е висок, строен и образован. Имаше  пет годишна връзка която приключи миналата година. Тя не беше за него, но то човек сам трябва да си счупи главата са казали хората. Аз самата съм омъжена щастливо и понякога когато ни гостува се радвам да го видя как играе с децата ми, как учи сина ми на хватки, как го носи на конче. И ми е мъчно че няма жена до себе си да се огледа в нейния поглед и в нейната  усмивка, и да носи своето дете. Смятам че е доста трудно веднъж загубил средата си да намериш човек всеотдаен, да обичаш и бъдеш обичан, да създавеш семейство.  Приятелите ти вече са семейни и с деца излизат по рядко, друга част от тях са се пръснали по други градове. Имам и такава приятелка и реших да се поставя на тяхно място на необвързана и се запитах какво бих направила?
Не си на 18 и да се закачаш по масите като хлапак, и да направиш комплимент то би звучало малко недодялано. Напоследък хората се запознават  в Интернет или ползват агенции за запознанства. Агенции доколкото знам има в София, но за Плевен не съм чувала, а при един такъв сърч нa гугъла се оказа че по-скоро мога да си „наема момиче”, отколкото да се запозная. Вярно  има и по-свестни сайтове за запознанства, например aha.bg където да си зададеш предпочитания и интереси – музика , книги, любими занимания. Ако сега трябваше да си търся половинката едва ли бих се справила. Ужас  Embarassed Embarassed Embarassed
Мисля  че сайта  bg-mamma.com е място където влизат интелигентини и сериозни хора и можем да помогнем. Ще ми бъде приятно да споделите идеи и предложения как се намира любимият човек след 30?

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
Ми ако Човекът ВЪОБЩЕ не си търси половинка, тогава какво правим със съветите? Thinking

# 2
Е търси си половиката човека, просто е трудно когато си загубил средата си.
 А за кръвната група съм друга и не съм в града за момента.

# 3
Намира се да речем чрез интернет, има толкова сайтове за запознанства. Ако човек няма време да излиза и да води социален живот, това е начина. Аз така си хванах моя, като той се оказа много по-добър вариант от предишния, с който се бяхме срещнали в реалния живот.

# 4
  • Плевен
И аз така намерих моя,в сайт за запознанства и сега сме заедно че и с дете Simple Smile!Но,се измъчвам за брат ми който още е сам а е на 30 SadИ се чудя какво да го посъветвам вече Sad Регистриран е в сайтове различни но нъцки SadНяма и нямаВсичките му приятели се уредиха с момичета вече и по-рядко излизат а и не върви да е стях на среща като 3 колело-те се целуват а той да седи до тях и да гледа тъпо,конфузна ситуация!А всичките ми приятелки са вече с деца,имам и нови познати покрай детето,но са с деца SadТъжно ми е че не мога да му помогна да е щастлив

# 5
  • Плевен
И да наистина в Плевен няма агенции за запознанства,аз преди години се поинтересувах ,когато аз си търсех мъж,и авторката е права не върви да се закачаш с момичетата като хлапак на 15 години Simple Smile

# 6
И аз за брат ми...
Точно затова пуснах тази тема, да сайтове за запознанства има, но бихте ли посочили от кой сайт сте доволни, защото повечето предлагат "платена любов" , а ако се организира една среща за несемейни, то ако не друго могат да си бъдат приятели в неволята.

# 7
Човека си знае, какво иска, а вие защо се натискате да давате акъл?

ПП. Соте, ще извиняваш, ама темата е писана точно за тези, пресни снимки.  Wink

# 8
Бабите казват- "Ако ти е късмет и у дома ще те намери".Така се случи и с мен- на 30+ , вероятно-късмет.

Нямам никакъв опит със сайтове за запознанства, но бих заложила на друг тип социални общества- места където неформално се събират много хора- курсове за езици за възрастни, групи за екскурзионно летуване, някакви спортове и др.Все старомодни начини, но много успешни.Ако в групата няма "свободен елемент", все ще се намери някой, който да забележи свободния и да се пресети за свой роднина, колега и т.н.

Едно твърде пренебрегвано място е точно работното. И там ако човек се огледа, може да срещне половинката си.

# 9
  • Плевен
Брат ми работи само с мъже,значи това отпада,в различни групи не членува поради липса на време а и на пари!Работата му изсмуква всичкото свободно време,понякога работи дори събота и неделя,бърза шефа им имат срокове за спазване SadИ аз се измъчвам не не мога да помогна SadИначе ние се запознахе с моя в елмаз-а,имах и в аха но не ми хареса там и напуснах Simple SmileТова се бъзикаме с моя че има наистина сериозни хора които си търсят половинката ,но първо трябва да се срещнеш със свет диваци,и идиоти за да оцениш накрая на какво злато си попаднал Simple SmileПоотупах го от прахта,поизмих го и златото лъсна Simple Smile,това за моя го казвам,на първа среща не можеш да откриеш златото Simple Smile

# 10
То звучи като оправдание, но когато си на работа с ненормиран работен ден не можеш да се запишеш на курсове и учиш вкъщи, а колектива ти на работа е предпенсионен, незнам.Rolling Eyes
И аз съм си мислила за случайността да събере хората. Ние със съпруга ми така се събрахме, но тогава нямах 19 и бях студентка , много лесно и естествено стана. Не съм се замисляла дали е за добро, но така се е получило за наша радост. Но на 30+, явно не е така, те по-лесно се събират тези на 50+. По-малко се притесняват че са сами и хайде. Отидат на един профилакториум , нещо кости стави и са се събрали Joy

# 11
  • с/у ОколоМръсТното
!Но,се измъчвам за брат ми който още е сам а е на 30 Sad

и аз се измъчвам за моя... Вече превали 40-те, а само к*рви около него. Пък няма нет, няма регистрации...
хА сега, де  Thinking

... искам да има само 1, ма читава...

Maitrix, дано не се обидиш, че така се изказах (всичко е истина), но нали знаеш, че насила хубост не става.
Брат ти не е престарил - явно е, че си има едно на ум за сега... ПоставИ се на неговото място. Би ли ти било приятно, някой да ти търси приятел?  Thinking

# 12
  • Плевен
Оправдание или не това е реалността сега,не го водя оправдание а липса на време,поради работа,а и не му е супер висока заплатата за да се записва на курсове,на спорт не ходи понеже по цял ден работи тежка физическа работа,и не веднъж вечер се е прибирал капнал от умора с ТРЕПЕРЕЩИ КРАКА Sad

# 13
  • Плевен
Цитат
само к*рви около него
Точно за това си говорим и с брат ми!По малките от него до към 25 са масово такива,по големите са заети вече,но дори и да не са имат дете от предишен брак,не обиждам самотните жени с деца от предишни връзки,не това ми е мисълта,да не се засегнете само  Hug HugНо нали иска първо да опита да си намери жена без деца,пък ако не става и такава би взел стига да е свястна,аз нямам нищо против!Не всеки се съгласява да гледа чужди деца...

# 14
Е аз не му търся, той да си търси, само споделям. Той си живее сам.Нямам намерение да се бъркам всеки сам решава. Споделям че е трудно да се срещнат младите хора на 30. А би било добре да има агенции или други механизми. Хората в един момент се уморяват - угорчени от предишни връзки, стават и недоверчиви, не са лапни шаранче като на 20, преживяват стрес на работа особенно в бг където не се знае до кога си на работа, и кога ще ти платят.   А когато са двама и се обичат по-лесно се преодоляват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт