Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 518
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, ще ви следя  Peace  много полезни идеи видях  Simple Smile

# 121
  • София
Търся да си взема такъв органайзер (или подобен) за стена. За предпочитане да е като този- метален, а не пластмасов. Някой ако има идея от къде мога да намеря, моля да сподели  Hug

# 122
Търся да си взема такъв органайзер (или подобен) за стена. За предпочитане да е като този- метален, а не пластмасов. Някой ако има идея от къде мога да намеря, моля да сподели  Hug

Миналата година гледах подобно нещо в мосю бриколаж, но беше отдавна, а и самият плот беше по-малък

# 123
  • София
Здравейте!
Записвам се да крада идеи.

Аз обеците с винт съм ги боцнала на малко по- дебел лист хартия и стоят в метална кутийка от ментови бонбони. Ако искате ще покажа снимка.  Peace

# 124
  • София
Здравейте!
Записвам се да крада идеи.
Аз обеците с винт съм ги боцнала на малко по- дебел лист хартия и стоят в метална кутийка от ментови бонбони. Ако искате ще покажа снимка.  Peace
Да, искам да видя.  Peace

# 125
Търся да си взема такъв органайзер (или подобен) за стена. За предпочитане да е като този- метален, а не пластмасов. Някой ако има идея от къде мога да намеря, моля да сподели  Hug

На този органайзер като сложиш измитите лопатки и водата ще капе върху хартията  Peace

# 126
  • София
Търся да си взема такъв органайзер (или подобен) за стена. За предпочитане да е като този- метален, а не пластмасов. Някой ако има идея от къде мога да намеря, моля да сподели  Hug

На този органайзер като сложиш измитите лопатки и водата ще капе върху хартията  Peace

Там ще ги окачвам вече изсъхнали, т.е. няма да е над мивката, а на една гола стена(без горни шкафове) в близост до котлоните. Мога да сложа и отделни релси, но някак ми стои по-разхвърляно.

# 127

В строителните хипермаркети има такива тръби, както и кукички. А кукички има и в магазините за по левче. Ето тук можеш да видиш как е у нас. Закачалките с няколко кукички съм хванала "временно" със свински опашки Simple Smile и така са вече повече от 6 месеца, ама така е с временните неща Simple Smile Може би добри предложения има и в ИКЕА.

# 128
em4eto , погледни тези варианти :
http://otstapki.academy-for-leaders.bg/?p=5792
http://technostyle.bg/?act=inside_product&product_id=958
http://www.chrom.bg/komplekt-kuhnenski-pribora.html -тук ще трябва да си купиш отделно поставка за стена.

# 129
  • София
Приборите вече съм ги купила преди седмица, много харесах едни на Brabantia, но са без релсата за окачване. Искаше ми се нещо, което да комбинира такава релса, поставката за кухненската ролка и някаква малка етажерка за солницата+ някои често ползвани подправки.
Мерси за отговорите, ще поумувам още как да ги слагам, другият ми вариант е на самия гръб на отделни релси, както видях на някои от снимките. Спира ме това, че не ми се иска да го дупча (въпреки че има и такива релси без пробиване, но са скъпички)  и това, че имам един контакт по средата, който ще пречи и трябва да слагам две малки релсички, вместо една по-голяма. Ще погледна и в Икеа и Бриколаж.
П.п. Поразгледах тук там и това и това може би най-много се доближават до идеята ми. Първото обаче няма поставка за хартията, а второто кукички  Crazy, така че продължавам с търсенето.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 17:29 от em4eto

# 130
При мен релсите в кухнята (само тръби) са закрепени с винтове на дъното на горния кухненски шкаф.

# 131
Мисля, че в Икеа продават отделно само кукички ако опреш до там. И разбира се ако си подхождат като материали.

# 132
да ви питам някой дали знае къде мога да намеря организатор за раница с различни джобчета вътре Simple Smile)

# 133
записвам се, извинете за спама

# 134
  • София
Много хубава тема, искам да ви следя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт