Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 928
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета!

След дълго чудене и маене как точно да си подредя варивата, ориза и брашното в иначе малкия ми шкаф, така че всичко да ми е удобно, една сутрин съвсеем случайно открих Party Party

кутии от сладолед, които побират точно по 1кг. от ориз, леща, боб, брашно. Тези на Алома са прозрачни и са по-удобни да виждаш какво има вътре. Пробвах първо с кутиите на Милка и надпис, но не ми е хареса и смених с Алома и сега се вижда какво има и по колко.

# 136
  • по света и у нас
 Hug страхотни идеи

# 137
  • София
днес попаднах на едно много интересно клипче вижте как тази мацка си е организирала дома  Peace

# 138
  • Пловдив
Готино видео  Mr. Green
 Ако някога успея да постигна този ред у дома... или ще ме обявят за луда или ще полудея докато го постигна  hahaha Joy
Вече си я предтсавям тази мацка как изпада в истерия ако някой сложи нещо в грешната кутия  Mr. Green
Иначе... според мен кутйките и и разните джаджи за сортиране...  струват колкото е и самото обзавеждане на дома, ако не и повече Mr. Green

# 139
  • Русе
Егати подредена жена. Това никога не може да стане у нас Simple Smile.
Права си, доста скъпо й е излязло само разните кутии, органайзери и т.н., но пък явно й харесва и й е удобно.

# 140
Е, да си откраднеш някоя и друга идейка не е лошо. И аз искам да ми е добре организиран дома, ама едва ли ще ме огрее някога. Сигурно в другия живот вече.

# 141
  • София
На мен ми хареса клипчето, но не виждам начин да стана чак толкова подредена  Joy

Някой знае ли къде може да се намери такава въртяща се поставка като тези от клипчето?

Знам, че в Икеа има такава, но търся по-евтин вариант.

# 142
  • Пловдив
Преди време в Кауфланд бяха пуснали по промощандовете една въртяща поставка за торти, към 2 лв беше. Освен да я ползвам и аз за такова нещо  Mr. Green Ама много място ще ми се губи по кюшетата  newsm78

# 143
  • София
Супер идейна за мен е организацията с ластиците за топките.

# 144
Госпожица Лаленце, според мен тази от икеа няма да ти свърши работа - трябва да има повдигнати страници, за да не изпадат при въртенето ...

maminko , нали  - а не търкалящи се и изпадащи:)))

# 145
записвам се, извинете за спама
Използвай опцията "Извести". Лесно е Simple Smile Точно до "Отговори"

# 146
  • София
Мацката е професионален организатор, и клипчето е видео-разходка из дома й - няма начин да изглежда другояче предвид професията й. Междувпрочем, сайта й е много интересен Simple Smile

# 147
Леле, много искам такива въртящи се поставки. Ако някой знае точно с какво име да ги търся в ибей, моля да напише. С английския съм тотално скарана.

# 148
Леле, много искам такива въртящи се поставки. Ако някой знае точно с какво име да ги търся в ибей, моля да напише. С английския съм тотално скарана.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=kitchen+organiser&rt=nc

Набързо ги прехвърлих и си харесах много неща  Crazy Такива въртящи май към последните страници видях.

# 149
skica, благодаря ти много!

Общи условия

Активация на акаунт