Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На въртящите поставки им казват Lazy Susan и по това име можете да ги търсите Peace

# 151
  • София
Супер, благодаря, че сподели  Peace

# 152
Страхотна тема! Откривам много полезни идейки  Hug  bouquet

# 153
  • Варна
Здравейте, момичета!

След дълго чудене и маене как точно да си подредя варивата, ориза и брашното в иначе малкия ми шкаф, така че всичко да ми е удобно, една сутрин съвсеем случайно открих Party Party

кутии от сладолед, които побират точно по 1кг. от ориз, леща, боб, брашно. Тези на Алома са прозрачни и са по-удобни да виждаш какво има вътре. Пробвах първо с кутиите на Милка и надпис, но не ми е хареса и смених с Алома и сега се вижда какво има и по колко.
Това е едно от най-добрите идеи. Пълно у нас с кутии от сладолед, аз се чудя какви кутии за същите неща да си купя. Ту нямам време, ту изхарчени парите, ту не ми харесва качеството.
Мацката от видеото дава някои ценни идеи, но ми идва и на мен в повече. Не издържах целия клип, прехвърлих го набързо и май съм изпуснала топките. За какво става въпрос?

# 154
Здравейте! И извинете за голия "запис", но никакви предложения по темата нямам - дори чак сега я открих, а ми е супер нужна, защото напоследък всичко вкъщи ме дразни и много искам да си го подредя по-добре, но все се чудя как, къде, в какво и т.н. Та, ще ви чета и ако ми хрумне нещо, ще пиша обезателно!  Grinning

# 155
  • Sofia
Има интересни идеи.

# 156
  • София
и от мен едно видео - изчакайте първите секунди, в които се извинява колко му е зле косата Mr. Green останалото наистина си струва
http://www.youtube.com/watch?v=cCF6DE1HoQo

Това момче ми промени тотално представите за сгъване на дрехи Shocked - отивам да си прередя гардероба

# 157
Не бързай с тениските Simple Smile Аз прилагам този подход. Малко е на китайски, но видеото е добро и можеш да разбереш всяко движение. В интерес на истината в началото гледах малко шашнато, но след 5-тата тениска се усвоява и е много лесно.

Иначе и аз като момъка сгъвам цялото пране в къщи, но някак не успявам да убедя мъж ми, че дрехите трябва да са сгънати и подредени в гардероба Simple Smile отказах се вече да отварям неговата половина. Да си прави каквото иска в нея Simple Smile

# 158
и от мен едно видео - изчакайте първите секунди, в които се извинява колко му е зле косата Mr. Green останалото наистина си струва
http://www.youtube.com/watch?v=cCF6DE1HoQo

Това момче ми промени тотално представите за сгъване на дрехи Shocked - отивам да си прередя гардероба

Хареса ми идеята за сгъване на боксерките, но иначе другите неща малко или много ги използвам. Сега ще видя и другото клипче.

# 159
здравеите,
преди време някои пусна линк кам саит з арзделители на 4екмедйета. Мойе ли отново.
Благодаря

# 160
  • София
да, боксерките, а и панталоните

и китайския метод е много готин, но май ще трябва да тренирам един път успоредно с клипа

# 161
тренирай, наистина си заслужава Simple Smile не знам дали от един път ще успееш обаче

# 162
  • София
тренирай, наистина си заслужава Simple Smile не знам дали от един път ще успееш обаче

ще тренирам Simple Smile на мен ми трябва сгънатите тениски да са с един и същ размер, за да влизат на стройни редички в чекмеджето, та бях намислила да правя сгъвачката от картон; ще видим дали този метод ще стане за моите нужди Simple Smile
захванала съм реорганизация на гардеробите докато ММ е командировка Mr. Green, нямам идея как после ще го накарам да си сгъва дрехите така;

# 163
Мина фон В. моля, ако постигнеш някакъв напредък с мъжа ти за каквото и да е подреждане да споделиш с мен подхода си после на лични!

# 164
Извинете за личирното отклонение, но каква е ситуацията, при която мъжете ви се налага да си сгъват и прибират дрехите по гардеробите? newsm78
У нас , никога не се е случвало, мъжът ми да прибира дрехите си. Той само вади. Прибирането на прането, гладененто, сгъването и подреждането в гардероба са основно моя грижа.

Общи условия

Активация на акаунт