Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Ох и във Варна има Биг шоп-ове. Ще опитам да мина днес, но наистина не обещавам че не ми е много близко. Ако успея ще пиша.

# 31
Ох и във Варна има Биг шоп-ове. Ще опитам да мина днес, но наистина не обещавам че не ми е много близко. Ако успея ще пиша.

мн благодаря!
макар че ме съмнява да продават само  кутиите... Rolling Eyes
сега посетих 3 магазина за дом. потреби наоколо, но нямат такива кутии... само прозрачни с капаци. Sad

# 32
  bouquetполена тема

# 33
  • на североизток
А защо не си купиш каквито намериш и да ги облепиш с плат или тапети в цветовете, които ти трябват Wink

# 34
Обици на винт съхранявам върху твърд картон с размери да се събира в кутията за бижута и пробити с дебела игла (или тънко шило) дупки.
Кутии има доста и най-различни в Джъмбо (имате и в Бургас - на входа от София) и в магазините за по левче (не че са по левче).
Току що облякох с плат една пластмасова щайга, която взех за без пари от съседския плод и зелечук. Ако не ти се занимава да шиеш и няма в кутията да прибираш мното дребни работи, предполагам може и да се боядиса с латекс.

# 35
ми в краен случай така ще направя.
сега купих това
сметнах, че 9 кутии по 4лв(примерно) са 36лв... и то само кутиите... а за 3лв допълнително ще си взема цялото шкафче Simple Smile та вече го взех, но скоро няма да го сглобя, че стаята ни е още на етап шпакловане Simple Smile

сега си търся и тези: и
има ги в БигШоп, ма в Бургас няма такъв магазин... Sad дано ги заредят в ЛИДЛ Simple Smile

# 36
  • Пловдив
Записвам се и аз ,че много организации ми предстоят.
Идеята за щайгата е потресаваща,ако имам време и си намеря щайга ще я боядисам задължително!
Сега ,някой да знае някакви ценички за поставката за подправки ,на вратата на кухненския шкаф ,от линка на първа страница?Трябва ми за шкаф,който ще е дълбок само 12 см и май това е най-доброто решение.
Събирам идеи за гардероба в спалнята  и  полу-гардероба  в антрето.Ще споделям с вас за мнения.

# 37
За боядисване гледай щайгата да е по-гладка. Тази, с която аз се сдобих би била трудна за боядисване - пластмасата е с много ъгълчета и освен със спрей, не мисля, че би се получило.

Така като гледам си в Лондон, та трудно да ти споделя за ценички за подправките за бурканите. С тези се сдобих от един магазин за кухни по около 22-25 лв. (не помня точно, защото взех няколко и различни, но бяха в този порякъ). Тук има в големите вериги с доста шарени цени. Моите се закачат с кука на тръба. Ако обаче идеята е да бъдат плътно до стената има евтини варианти в магазините за по левче (нямат едно "краче", на което се подпира поставката на стената и е вертикалка под тръбата). Е, не са супер качество, обаче вършат достатъчно добра работа за сухи помещения.

# 38
  • Пловдив
 Blush не искам да изпускам идеи  Peace

# 39
  • Пловдив
Някой виждал ли е къде се продава ей това?

# 40
  • Пловдив
Дарина ,аз си мислех за дървена щайга,която не вярвам да боядисам трудно.Ако намеря някоя по-малка като тези,в които продават ягоди или малини ще е супер.Ще помоля родата да поразпита на пазара.
Поставката за буркани и подправки искам да е застопорена за вътрешната стана на вратичката на кухенски шкаф.Май ще трябва да се търси в магазините за кухненски обков,ако не ще замоля майсторът да измисли нещо от плоскости.

# 41
Нелина, ти за България ли търсиш или за Лондон? Тук има на много места, на пазара със сигурност. Аз съм се договорила с продавача в кварталния плод и зелечнук - той каза, че и без това ги изхвърля. Дървените са по-добър вариант, но тях явно не ги изхвърлят и доставчиците си ги прибират обратно. Но ми даваш много добра идея да го попитам утре дали може да ми даде дървени. При поставката за буркани стои и въпросът с размера на самите буркани. Аз първо си купих поставката и после много време търсих подходящия размер буркани!

# 42
Някой виждал ли е къде се продава ей това?

Цитат
Re: Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №2
« #725 Четв., 19 Юли 2012, 10:04 »
   Отговори с цитат
имам този органайзер в килера - побира метлите и бърсалките за сега...подобен е на предлаганите в Лидл. http://ivairena.snimka.bg/other/drugi.690441

# 43
  • Пловдив
лоренка мерси. Да разбирам ли, че в лидл ги има?

# 44
  • Пловдив
Дарина ,за България търся нещата.Родителските тела имат връзка на пазара  smile3503 и съм сигурна че ще уредят нещо.Ще видим какво ще стане от идеята.
И виж какво открих като търсех размери на щайги онлайн
http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0 … %B8-news3526.html

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 02:29 от nelina_london

Общи условия

Активация на акаунт