Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 888
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • на североизток
Ами, да, основно ние жените прибираме, но вкъщи е проблем и изваждането Mr. Green Вземайки едно, разбутва всичко останало, макар че са подредени, систематизирани и с просто око се намира всичко ooooh!

# 166
  • София
Бях чула за някакъв вариант сгънатите тениски да се подредят като книги, а не една върху друга. Така изваждането на една не води до политане на всичко около нея. Само ако можех да си спомня как ставаше номерът...  newsm78

Иначе показаното от младежа не ми е ново, само това с боксерките. Вие как сгъвате риза или тениска иначе? А начинът за панталона не е по-пестелив на място от обикновения начин на сгъване, само отнема повече време.

# 167
  • Пловдив
Както сте на темата... издирвам вариант да организирам мъжки тениски, които да не са сгънати, да не са на закачалка, пробвали сме и по няколко на закачалки за панталони...
Издирва се нещо, еквивалент на метнати през някаква мебел, не сгънати (за да не се мачкат)  Mr. Green
Ако измислите нещо, свиркайте  Joy

# 168
  • София
Купете си манекени и си дръжте тениските на тях, няма да се мачкат  Peace

Защо отричате закачалката?

# 169
  • София
Ето така планирам да подредя гардеробите. Имаме 2 гардероба с по две чекмеджета  отдолу. Понеже не ми стигат, а под закачалките много пространство не се използва, планирам да монтирам още по две икейски кошници за гардероби, които се плъзгат като чекмеджета.
В момента тениските на ММ са сгънати просто на 4, на обикновени купчини в чекмеджетата. Другия вид сгъване (както го правят в магазин за дрехи, и също на показаните клипове, правя много рядко – постоянно ги подравнявам, все нещо не ми харесва в сгъването.. и накрая пак на четири)
Явно не само при нас, се дърпа дреха, а другите около нея се разхвърлят.

wish, случва се от време на време ММ да прояви инициатива около прането Peace
benitta, не разбрах, на закачалка се мачкат тениските ли?
DarinaK ще! не съм амбициозна, сега се опитвам да го свикна, да си мятка дрехите не във 3 стаи както досега, а поне в две.

# 170
  • София
Мина, искрено ме разсмя амбицията със стаите ти  Joy Успех ти желая!

Едит: Това беше за друга тема.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 02:10 от Госпожица Лаленце

# 171
В стария апартамент гардеробът беше с лост и отгоре 2 полици и ми беше много неудобен.Под закачалките остава място и неизбежно нещо се слага отдолу.Горната полица ми идваше високо и за да я подреждам или изваждам нещо от нея ,без да се разбърква тотално,се налагаше да стъпвам на стол.
Затова новия гардероб го планирах така,че в едната част нямам полици,а лостове на 2 реда.Сметнах колко са най-дългите ризи и сака и колко панталоните,прегънати на 2 и метнати на закачалка и така го разделих.Много ми е удобно и мисля,че събира повече неща.

# 172
  • Пловдив
 Mr. Green На традиционната закачалка за ризи, може би няма да се мачкат ако има достатъчно място в гардероба,  Embarassed а то няма. Планирала съм някога си да разделя разстоянието под лоста на две и в едната половина да сложа втори лост, но уж този гардероб беше временно....  Та, затова измислих варианта с няколко тениски защипани на закачалка за панталони. Но така пак успяват да се смачкат в тясното място и... Вече започнах да си представям пръчки за кърпи закачени по вратите на гардероба  Mr. Green

# 173
Mr. Green На традиционната закачалка за ризи, може би няма да се мачкат ако има достатъчно място в гардероба,  Embarassed а то няма.

Tова може да помогне малко. Peace

# 174
  • Майничка
...Издирва се нещо, еквивалент на метнати през някаква мебел, не сгънати (за да не се мачкат)  Mr. Green

Нещо такова?

# 175
  • Велико Търново
...Издирва се нещо, еквивалент на метнати през някаква мебел, не сгънати (за да не се мачкат)  Mr. Green

Нещо такова?

Ние имаме такова - на горното ниво ни стоят дрехите на закачалка, които ползваме ежедневно, а на долнтото - преметнати други дрехи Simple Smile

# 176
  • София
Mr. Green На традиционната закачалка за ризи, може би няма да се мачкат ако има достатъчно място в гардероба,  Embarassed а то няма.

такива има в джъмбо, както и закачалки за панталони по 4 на 1 Wink  Peace

# 177
  • Пловдив

Мерси, имам от този тип с пръчки за панталони и поли, може би това ще ми свърши работа за тениските. Даже може да взема повечко от телените закачалки, че не заемат много място
 Peace

# 178
Извинете за личирното отклонение, но каква е ситуацията, при която мъжете ви се налага да си сгъват и прибират дрехите по гардеробите? newsm78
У нас , никога не се е случвало, мъжът ми да прибира дрехите си. Той само вади. Прибирането на прането, гладененто, сгъването и подреждането в гардероба са основно моя грижа.

Бързичко отговарям, че иначе отива темата в друга посока - подреждах, сгъвах, подреждах, сгъвах ... ваденето на един брой (подчертавам - един брой) тениска / чорапи / бельо води до разбъркване на абсолютно всичко в гардероба. След като достатъчно време се борих с най-различни варианти, просто съм го оставила каквото намери за добре да прави в собствената си половина на гардероба. А относно радзелянето на домашните задължения - в различните семейства и в различни моменти ситуациите са различни Simple Smile

Мина фон В. много добър според мен вариант, при наличие на чекмеджета. При мен бельото и чорапите са така подредени и е доста удобно.

__EtnA__ супер идея!

# 179

Момичета, знаете ли къде бих могла да намеря подобно нещо? Сякаш не съм виждала по магазините...

Общи условия

Активация на акаунт