Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 900
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
От Galaxy Trade Center кв. "Гео Милев", на бул. "Шипченски проход" и ул."Николай Коперник" ет.1

# 181
Мерси!   bouquet

# 182
  • Пловдив
Закачалка за шалове от рециклирани материали

http://www.handmade-decoration.blogspot.com/2012/09/blog-post_29.html

# 183
[
..., та бях намислила да правя сгъвачката от картон; ще видим дали този метод ще стане за моите нужди Simple Smile

Има и вариант да се направи от картон, а ако не ви се губи време или сте по-претенциозни към дизайна - може да си купите от Карфур - 8,99 лв.

# 184

Момичета, знаете ли къде бих могла да намеря подобно нещо? Сякаш не съм виждала по магазините...

Имам такова:
http://i443.photobucket.com/albums/qq152/home4less/umbraredsoap.jpg

Купувах го от Карфур в Пловдив. Струваше около 10- 13 лв.
Керамично е.

# 185
  • София
Ей, почти на един дъх изчетох предните две теми Simple Smile
Днес даже станах с идеята да отида до Карфур, от където си купих едни хубави розови панерчета и сглобяеми кутии (утре ще снимам), както и една етажерка за обувки, които сложих в гардероба. Нямаме много място и имаме ужасно много вещи, които се чудех как да подредя.
Вие ме вдъхновихте адски много и сега вкъщи става все по-уютно!
Благодаря Simple Smile

Използвам момента да ви покажа една снимка, от апартамента на моя позната. Вижте как нейния мъж подредил чашите:

# 186
  • София
Много готино изглежда, но не знам до колко е удобно при ползване.

# 187

Момичета, знаете ли къде бих могла да намеря подобно нещо? Сякаш не съм виждала по магазините...

Не само от там - може онлайн, а и друг магазин имат
Скрит текст:
ornament  bg - това им е сайта, но нещо го разбира като спам и не мога да дам линк
В тези магазини има и други много подходящи неща за организация на дома  Peace

Немските магазини са открили голям магазин в Младост 4 ( София) Днес се сдобих с това

И една кошничка, която се закача на вратичка на шкаф ... но не я намирам. Имаше доста интересни неща за баня, за кухня, мисля че имаше и вакумиращи пликове и т.н.

# 188
  • густо майна Филибето

Използвам момента да ви покажа една снимка, от апартамента на моя позната. Вижте как нейния мъж подредил чашите:

А имат ли си някакъв механизъм за сваляне и качване, като лебедка? Иначе удобна работа, сядаш на масата и като ти трябва чаша само се протягаш Grinning

# 189
  • София-в сърцата на моите деца
Най-много ми харесват лъжиците на тавана!Как ли ги сваля? newsm78

# 190
  • София
До колкото разбрах тези лъжици били специално за проекта и били само с декоративна цел , но мацката мисли някакъв начин да се свалят или да се държат долу. И на мен ми е интересно какво ще се получи, ще ви държа в течение като пуснат някоя нова снимка Simple Smile Иначе мен искрено ме зарадва идеята, като поставка за чаши според мен е доста свежо и оригинално и пести място.

Иначе, към края на предната тема сега се сетих, че някой беше писал за организиране на рецептите... Аз съм си направила нещо като класьор, където принтирам рецептите (или съм скъсала направо листовете от цялата тетрадка) и ги слагам в джобове. Така дори и да пипна с мазен пръст, после не остава по страницата и може да се изчисти.

ЕДИТ:
Ето моето решение за обичките: Кофичка от кисело мляко на баба, чудя се дали да я облепя... и така се получи добре, кофичките им са доста семпли:
http://i971.photobucket.com/albums/ae198/Po3u/IMG_1325_zpsf3d0b085.jpg

А това е след като се вдъхнових да вкарам малко ред в гардеробчето. Подредих дебелите чорапи в кошове, а на мъжо в кутия от обувки. Другите чорапи си ги държим в едни дълбоки шкафове, под ръка, че ги ползваме по-често. Зимата ще ги разменя:)
Не е най-подреденото, но в сравнение с това, което беше преди... Едно ровенеее....
http://i971.photobucket.com/albums/ae198/Po3u/IMG_1328_zps3dfe39cc.jpg

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 09:57 от Po3u

# 191
toniak и аз си взех такова, но товароносимостта му не е много голяма. Наредила съм разни буркани на втори ред, но ми се струва, че малко тежи .... Има подобни, които носят повече тежест.

# 192
toniak и аз си взех такова, но товароносимостта му не е много голяма. Наредила съм разни буркани на втори ред, но ми се струва, че малко тежи .... Има подобни, които носят повече тежест.
Ами аз вече го сложих - отдолу са ми високите чаши - отгоре ниските и засега е стабилно. За малки кухни е много добър вариант. Аз в момента имам само един шкаф и търся всякакви възможности, за да си го направя по удобен за ползване.

# 193
мммм да, за чаши не се сетих, аз редих продукти и буркани- Че при чашите ми е и без това малко разстоянието между шкафовете и няма място за допълнителен ред.

# 194
Още един глас за органайзера на Икеа, този:

и

този

Много стабилни са, имам чувството, че и аз мога да седна отгоре и ще ме издържи, този другия го имаше в Немски магазин и е доста по-паянтов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт