Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Абсурд да си намери нужната част от легото. Нашето е сортирано в по - голямата си част и пак е зор, като почнат да търсят някоя част

# 211
Кои са тези деца дето играят само на едно място и не излизат от очертанията?

# 212
  • густо майна Филибето
Някои момиченца Wink А идеята може да се използва и като кръг с по-голям диаметър.

# 213
Да ви следя

# 214
Прибирането на играчките е по-лесно  Laughing  Състезание кой ще уцели мишената!  bouquet

# 215
  • Пловдив
Като нищо ще ме оставят да си я целя сама  hahaha

# 216
Харесва ми идеята за голяма кутия тип ракла.Отваряш, изгребваш играчките и затваряш.Особено ако става за диванче.
Аз за играчките на децата ползвам кутии от памперси(на Памперс ако се сещате). Прибирам ги в килера и вадя по една за игра.Честно казано те си имат любими неща,които са постоянно отвън и повечето играчки се разхвърлят и забравят така.

# 217
  • София
Такава табуретка ракла също е удачен вариант.
В магазина съм виждала и други цветове и материи и е много практично. Ако имахме място бих взела за спалнята.

# 218
  • София
Аз взех подобно нещо, по-малко и доста по-евтино от JUSK- до ХИТ-а в Младост. Там има избор между 2-3 модела табуретки, между 9 и 50 лева са. Ние взехме една уж по-паянтова за 25лв., вътре побрах ужасно много работи и даже няколко пъти вече си седях на нея и още не се е продънила Simple Smile

# 219
В Карфур в момента има промоция, около 20 лв са. Не са лоши.

# 220
  • Русе
Ние пък си прибираме играчките Simple Smile. Преди да извадим следващата, прибираме предишните. Като цяло ползвам кашоните от памперсите, само мисля да ги облепя с нещо, хем да станат по-интересни, хем да ги заздравя малко. Но това някой ден като имам време Wink. Иначе мисля като им правим ново обзавеждане да има нещо като ракли.

# 221
  • Пловдив
Ето така планирам да подредя гардеробите.

Ехааа  Flutter и аз ще направя това, прекрасна идея.

Търся начин за по-практично подреждане на кухненските съдове, понеже шкафовете не ми стигат  Confused , ще поръчвам допълнения към тях, но през това време търся начин да се справя по-приемливо. Ще поровя назад в темата  Peace , но ако някой се сети некоментирана идея ще съм благодарна да я сподели  Hug

# 222
Да.За ден или два може и да останат така нагънати.

# 223
  • София

Няма ли да се намачкат прекалено много толкова нагънати newsm78 Аз се принудих много от мъжките блузи/тениски да ги слагам на закачалка, защото при обикновеното сгъване на 4 много остават едни гадни прегънати линии. Взех си от цветните телени закачалки от Джъмбо, заемат малко място. На такива държа и ризите. Така побрах учудващо много неща.

# 224
  • София
[urlhttps://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=372361939510127&set=a.214661041946885.53566.194797540599902&type=1&theater][/url]

Ето още едно решение за диадеми, шноли и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт