Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
пусни линк и ние да ги видим-двете-по-малката и по-голямата

# 256
Малкият: http://www.ebay.co.uk/itm/Lady-Inside-Outside-Dual-Insert-Handba … sh=item3f1cc48bbf
Големият модел, Ан го е постнала в редактирания си пост.

# 257
На тази оферта съм се нагледала, при това за София може да се вземе и лично, т.е. без транспортни разходи. Ама ме разколебахте с офертата от Ибей  Thinking

Ама наистина ли цената с доставката е 6.50 лева? Или сумата е в лири?

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 20:12 от Az i ti

# 258
Доставката е безплатна, а иначе органайзера е 2,61 лири. Ан го е сметнала направо в левове. Хубавото на тези е, че имат и външни джобчета и джобове с пружини. Аз имам от тези кенгура за една камара пари купувани от Телешопа. Никак не са ми удобни.

# 259
... Хубавото на тези е, че имат и външни джобчета и джобове с пружини. Аз имам от тези кенгура за една камара пари купувани от Телешопа. Никак не са ми удобни.

Точно за това и аз се колебая... А защо не са удобни?

# 260
Ами при мен 50% от джобчетата са неизползваеми. Едни такива тесни и дълбоки. Освен това върху повечето от тях са пришили и малки джобчета с големината на кибрит. Ако пък реша да ползвам повечко джобове то вътрешната част става много трудно използваема. А там слагам портмоне, несесери, тефтери. Като реша да ги вадя закачам всичко в плитките джобове. Единственият плюс-лесно се вади.
На китайските джобовете са по-големи и са сложени от външната страна, има и много с пружини. Там мога са си сложа неща, които не вадя често и в същото време няма да ми пречат. Минусът-по трудно се вади органайзера  от чантата /ако е по-малка/, но пък аз не сменям всеки ден чанти.

# 261
  • Пловдив
От офертите имаше и 2 броя за 10лв. Нямах предстсава, че са толкова неудобни обаче. Китайските / то кенгурото едва ли няма да са китайски/ , ме привлекоха с по-добър външен вид. Ще пиша и снимам щом пристигнат. 

# 262
  • на североизток
nellli, до колкото си спомням на рекламата за Кенгуру кийпър дават, че може да се обърне наопаки, така че джобчетата както са били вътрешни, да станат външни. Пробвай дали става така и дали няма да е по-удобно Wink
Ето на клипчето, 57сек. го показват  Simple Smile

# 263
  • густо майна Филибето
Може да се ушие нещо подобно:
Скрит текст:

Така си правиш само джобчета, които са ти необходими.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 10:08 от Ljuboznatelna

# 264
 iv4i_79, обръщала съм го - и голямото и малкото. Малките джобчета, които са като кибритени кутийки пък тогава стават съвсем неизползаеми. Даже и дъвка не мога да сложа вътре.
Какви ли не гимнастики съм правила с тези кенгура - резултат все един и същ. А наринах 45 лв. тогава за тях. #Cussing out
Затова сега китайско в няколко цвята за ранообразие и почти за без пари, поне да не ме е яд.

# 265
  • на североизток
Жалко, наистина, а на рекламата изглеждат нормално големи джобчетата. Пъхат какво ли не вътре Rolling Eyes
Дано тези китайските да се окажат по-добри и да успеем да се снабдим с такива Simple Smile

Любознателна, много добра идея  Peace Може да се осъществи и с два широки ластични колана, примерно, като се пришият един към друг Thinking Хем така ще са разтегателни джобчетата и ще събират различни неща Simple Smile

# 266
Току що си ги получих в офиса .
Е наистина не са големи , малн иса колкото кибритени кутийки.

# 267
  • Велико Търново
Момчета, незная това поствано ли е, но ми се видя много интересно  Simple Smile

# 268
Току що си ги получих в офиса .
Е наистина не са големи , малн иса колкото кибритени кутийки.
И Вие говорите за кибритена кутийка, а на клипа изглежда сякаш може да се пъхне, например, кредитна карта до половината...  Thinking

Момчета, незная това поствано ли е, но ми се видя много интересно  Simple Smile
Нещо не работи линка... newsm78

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 17:48 от Az i ti

# 269
  • София
Май линка го приема като спам. Предполагам, че в Гугъл ще излезне "да-си-сушиш-чиниите-в-градинка"

Общи условия

Активация на акаунт