Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
не мога да го наглася - все така излиза, май са сложили някаква защита на сайта
ще се помъча отново

# 271
  • Велико Търново
Май линка го приема като спам. Предполагам, че в Гугъл ще излезне "да-си-сушиш-чиниите-в-градинка"

Да - излиза точно това, което исках да покажа Simple Smile

# 272
Май линка го приема като спам. Предполагам, че в Гугъл ще излезне "да-си-сушиш-чиниите-в-градинка"

Да - излиза точно това, което исках да покажа Simple Smile

Готино е Peace

# 273
  • София
Мили мами от София, имам въпрос - онзи ден овършах ИКЕА с идеята да си намеря И готов органайзер за гащи и чорапки, но не видях... всички шкафове в "спалното" ги прегледах - вътре само кутии.
Аз съм си приготвила да си направя такъв органайзер сама, но ще ми трябва и за друго и техния е практичен. Някой наскоро да е ходил или да знае друг магазин, от който мога да го взема?

Мерси предварително Simple Smile

# 274
Мили мами от София, имам въпрос - онзи ден овършах ИКЕА с идеята да си намеря И готов органайзер за гащи и чорапки, но не видях... всички шкафове в "спалното" ги прегледах - вътре само кутии.
Аз съм си приготвила да си направя такъв органайзер сама, но ще ми трябва и за друго и техния е практичен. Някой наскоро да е ходил или да знае друг магазин, от който мога да го взема?

Джъмбо  Peace

# 275

И аз си взех от Джъмбо. Ползвам ги за чорапи, бельо- него го навивам на ролчици и идеално се побира.

# 276
  • София
Още в понеделник ще проверя, благодаря ви многооооооо!

# 277
  • ГОре на черешата...
Много полезна тема Peace, изчетох с интерес последната, ще се върна и по-назад.
Като за начало ще се опитам да внеса ред в скрина с дрехи на малкия, че с десетките слипчета и чорапи е голяма бъркотия :ooooh.
Освен това ще се огллеждам и за нещо подходящо /шкаф или подобно/ за кухненска посуда/тави, тенджери, прибори, буркани с подправки/, които смятам вече да държа постоянно там, където готвя - т.е. в терасата. Предстои до 2 седмици да сменим старата дограма с ПВЦ и смятам да си я подредя така, както на мен /а не на свеки  Twisted Evil / ще ми е удобно. Мястото е малко - около 3,5 квадрата, така че идеите от тук ще са ми от полза. До ден-два трябва да купим аспиратор и печка и като ги сместя ще видя с какво свободно пространство разполагам. Ще ми трябва и нещо за зеленчуците, които държа там, нещо/предполагам пак шкаф newsm78/ да скрия газовата бутилка...приемам всякакви идеи и съвети.

# 278
  • на североизток
Най-добре нарисувай някаква схема с размерите и да се опитаме да ти предложим по-конкретно разположение на шкафовете. Аз вече се убедих, че за кухня са най-удобни чекмеджетата с прилежащите аксесоари. Така най-добре се използва пространството и е най-удобно за ползване. А газовата бутилка можеш да я скриеш в шкафа под мивката(ако ще има мивка там на терасата), тъй като там и без друго се взема част от пространството и е неудобно за чекмеджета.

Аз пък искам да попитам как сгъвате чаршафи с ластик newsm78 Вярно много са удобни за слагане и ползване, но всеки път се чудя как да ги простра и после как да ги сгъна така, че да не се намачкат като юфка Mr. Green

# 279
Аз пък искам да попитам как сгъвате чаршафи с ластик newsm78 Вярно много са удобни за слагане и ползване, но всеки път се чудя как да ги простра и после как да ги сгъна така, че да не се намачкат като юфка Mr. Green

Май в стара тема някой беше пускал линк към ютуб... потърси там... аз ще поровя в архивите си, да видя дали го пазя...

# 280
  • на североизток
Ами аз редовно следя темата и не съм попадала на такъв линк, може би в друга тема да си го срещала Thinking Няма значение, ако го намериш ще се радвам да го пуснеш Simple Smile

# 281
  • BG

Ето така.

# 282
  • на североизток
Благодарско   bouquet

# 283
  • ГОре на черешата...
Ивчи, терасата в готов вид ще е с  размери 2,20 /1,70 - печката трябва да е на по-късата стена, отсреща срещу нея е вратата /на работа съм и в момента не мога да начертая схема...мивка няма.

# 284
Някой има ли идея къде е най-удачно да се държат коланите? Мисля си за нещо като приставка на вратата на гардероба? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт