Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 898
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам такива от Кауфланд. Цената им беше на половината на тази, но като гледам снимките, май и качеството им е на половина. Но не се опллаквам - вършат ми страхотна работа. "Дрешника" в спалнята е с рафтове без врати и нямам проблем с това, в едното съм си сложила бикините, за да не отварям и затварям врати и чекмеджета. Другото е за малкия - там са му обличаните дрехи и тези за вкъщи. Леко увисват назад, но не ми е проблем.

Който има Магазин Немски Център на близко или удобно място, да намине тези дни. Имат интересни предложения за кухнята и банята на сякаш прилични цени  Peace

# 496
...
Който има Магазин Немски Център на близко или удобно място, да намине тези дни. Имат интересни предложения за кухнята и банята на сякаш прилични цени  Peace

Имат ли някъде каталог? Намерих стари от преди 2 г. и предлагат интересни неща. Не бях чувала за този магазин досега, благодаря   bouquet

# 497
Някой има ли идея с какво да облека "скрия"" Simple Smile)) две саксии с цветя ,до пролетта не ми се иска да ги гледам в едни стари пластмасови саксии Twisted Evil

Моите съм ги облякла с подложка за хранене от бамбук.Обвих я около саксията и я пъхнах под ръбчето горе, така цветята стоят много добре, а и не са директно на пода.Дано съм обяснила, ако не ще постна снимка.

# 498
Кошничките в Лидл са свършили Tired . Ако някоя от вас си продава нейните, да ми пише Hug

# 499
Обади им се на нац.телефон да ти доставят до твоя магазин..

# 500
# 501
# 502
Чудесни идеи ..:0благодаря захващам се smile3508

# 503
Кошничките в Лидл са свършили Tired . Ако някоя от вас си продава нейните, да ми пише Hug
В Карфур също продават.

# 504
  • Варна
Сърдечни благодарности   bouquet на момичето, което публикува офертата на ЛИДЛ за кошниците. От година ги дебна и все не успявам. Естествено и тази седмица нямаме брошура на ЛИДЛ.
Относно Карфур, не знам малоумна ли съм, но досега във варненския не съм ги видяла  newsm78.
Та така имам си вече 2 бр. и вече ми вършат работа. Сега се мъча да убедя ММ за още 1 комплект.

# 505
Ей, зарибихте ме и мен с тези кошници. Сега се връщам от Лидъл (Стара Загора) - има още налични. hailie - поискай да ти ги доставят.

# 506
за стилни дами и сръчни мъже Simple Smile

http://pinterest.com/barbara0101/jewelry-storage-display/

# 507
Ей, зарибихте ме и мен с тези кошници. Сега се връщам от Лидъл (Стара Загора) - има още налични. hailie - поискай да ти ги доставят.

Поисках още вчера и ми отговориха, че им били изчерпани във всички филиали #2gunfire . Нещастници!

# 508
  • Варна

Поисках още вчера и ми отговориха, че им били изчерпани във всички филиали #2gunfire . Нещастници!
Днес мъжът ми се съгласи да отиде за втори комплект във Варна - нямало. С 300 зора го накарах да пита и му обясних как да иска - нямали и в другия филиал във Варна - току-що се купил и последния. Обяснили му, че сменят артикулите през 8-9 седмици. Остава ни да дебнем и да си споделяме. Аз ще разчитам отново на вас, ако пък мерна първа - разчитайте да пиша.

# 509
  • Пловдив
Мили дами...записвам се да ви следя....много хубава темичка  bouquet...точно за една от моите слабости...надявам се да има с какво да се включвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт