Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 957
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Заинтригувахте ме с тези топки. Определено бих ги пробвала, че тия моркови в хладилното чекмедже все ги развалям и ми омръзна да ги хвърлям, а все малко купувам.

За картофите, лука и чесна отскоро имам това не точно шкафче - метално е, LENNART
Контейнер се казва и е 29лв. Върши ми невероятна работа. Преди все се дупех и се завирах, че имах статични кошници пластмасови. Сега е егати кефа - отваряш чекмеджето, виждаш и вземаш. Картофите им меткам една кърпа отгоре да не ги пече слънцето, че е на балкона цялата кухня и си го огрява контейнера.
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=15394

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 14:51 от silvi.d

# 556

Момичета, някъде да сте виждали такава поставка, предпочитам да е без наклон.

http://athome.bg/products/50027682/zeller-25278

# 557
Много  е хубаво Hug

# 558
  • София
Да, може и да съм объркала цените на топките, преди доста време купувах от Джъмбо Embarassed
silvi.d, този металният контейнер на открита или на закрита тераса ти е? И аз предпочитам да не са ми в нас, картофите примерно и лука, но терасите ни не са остъклени и се притеснявам дали няма да се развали самият шкаф, било той метален или пластмаса, както и дали няма да замръзнат зеленчуците в него...

# 559
За зеленчук ползвам подобна количка в бяло от Кауфланд. На дъното на всеки рафт съм сложила малка табла, пак от там.

# 560
в подобно, но чесъна и картофите са в картонени кутии - чесъна, за да не пропада, картофите - да не са на светло. Обаче имам възможност да я държа на стълбите, където е достатъчно проветриво и не кара на замръзване.

# 561
  • София
Прегледах цялата тема - страхотна е !  Интересува ме идея как да прибера десетките кабели, които висят зад бюрото заедно с разклонителя. Полудявам като започна да чистя! Twisted Evil /отделно има юпиес и рутер!/

# 562
Ако стоян стационарно, без да се местят нещата постоянно - най-добре със свински опашки да ги прихванеш и накрая и хващаш на едно снобче без повече да се мотат навсякъде кабели.

Ако имате такер - с такера за стената ги хващаш и си готова.

# 563
Моите хлапета имат много играчки, особено дребната...
Харесах ей такава кутия в "Кауфланд", а и цената е доста прилична... Събират доста, а и имат едно предимство пред тези, които купих от "Лидл" - не се вижда какво има вътре и няма непрекъснато да имам проблеми с "Искаааааам това, дето е вътреееее"

Обаче кошничките за рафтове хич не ги бива, сравнени с тези на "Лидл".

# 564
Аз и ти, този тип кутия за играчки при нас не се оказа добър вариант на този етап, защото малкия хваща кутията, обръща всички играчки на земята, минава веднъж през тях и се приключва. Сега съм ги наредила всички отгоре на шкафа с дрешките му, така взима 1-2 играе, прибира, взима следващите. Маалко поовладях хаоса.

# 565
  • София
Ако стоян стационарно, без да се местят нещата постоянно - най-добре със свински опашки да ги прихванеш и накрая и хващаш на едно снобче без повече да се мотат навсякъде кабели.

Ако имате такер - с такера за стената ги хващаш и си готова.

Аз съм ги навила и хванала със стрипове, но пак ми се моткат разни неща по пода. Бах чувала за някакви кутии, които се прикрепват към бюрото и в тях влиза всичко. Гледах в Икеа, но не открих. Wink

# 566
  • BG
И аз мразя кабели. Тези идеи ми допаднаха http://pinterest.com/search/pins/?q=+Cable+organize   . Последното е от Икеа http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=15433

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 07:28 от elmyra duff

# 567
  • София
Да, може и да съм объркала цените на топките, преди доста време купувах от Джъмбо Embarassed
silvi.d, този металният контейнер на открита или на закрита тераса ти е? И аз предпочитам да не са ми в нас, картофите примерно и лука, но терасите ни не са остъклени и се притеснявам дали няма да се развали самият шкаф, било той метален или пластмаса, както и дали няма да замръзнат зеленчуците в него...

Е закрита е терасата. Ние една имаме и тя е превърната на кухня, така че няма мърдане. Имам си много конденз там, но машината за улавяне на влага денонощно вади по мноооого вода. Иначе за 2 дни ще си имам порастнали картофи. Сега оцеляват по 2-3 седмици.

# 568
Аз и ти, този тип кутия за играчки при нас не се оказа добър вариант на този етап, защото малкия хваща кутията, обръща всички играчки на земята, минава веднъж през тях и се приключва. Сега съм ги наредила всички отгоре на шкафа с дрешките му, така взима 1-2 играе, прибира, взима следващите. Маалко поовладях хаоса.
У нас вече е пробвана системата, с комплект кутии от "Лидл". Страхотно забавление й е да рови в тях, вади играчките една по една докато види кутията празна, после пак ги прибира една по една и иска следващата кутия   Mr. Green

# 569
  • Русе
И при нас сме с отделни кутии, в една лего, в друга влак, в трета колички малки, в друга големи и ... Само дето ползвам кашончета от памперс и ми се иска да ги облека, че да са по-красиви, но не ми остава време. Вадим 1, играем, прибираме и т.н. Удобно и почти никога нямаме разпилени много играчки по земята.

Общи условия

Активация на акаунт