Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз търся нещо да ми подреди шаловете - вид закачалка или нещо подобно.
И разбира се, бюджетно.  Peace

Взех си една от Джъмбо - много удобна, във формата на маргаритка, за 6 шала, 1.50 е цената в момента

# 661
  • София
Аууу - ето такова нещо искам!!! Супер удобно според мен! - http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524989_36472679697 … 3_763196816_n.jpg

# 662
  • Там, където ме обичат
Аз търся нещо да ми подреди шаловете - вид закачалка или нещо подобно.
И разбира се, бюджетно.  Peace

Взех си една от Джъмбо - много удобна, във формата на маргаритка, за 6 шала, 1.50 е цената в момента
Някой дали може да даде линк или снимка как изглеждат тези маргаритки или други такива органайзери от Джъмбо, че ми е по-близо от Икеа. Пък и цената някак е по така.  Peace
Мога да си взема 2-3 примерни.
Благодаря на всички за идеите.   bouquet

# 663
  • София
Аууу - ето такова нещо искам!!! Супер удобно според мен! - http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524989_36472679697 … 3_763196816_n.jpg

Ооооо, много готинооо... винаги се чудя къде да ги държа тези картофи, лук, чесън, моркови и т.н.... Сега съм ги сложила в малки, дълги кашончета на най-долния рафт в едно шкафче в кухнята... но никак не е красиво и удобно.

# 664
  • София
Като ви чета, се чудя нещо...само аз ли си държа лука, картофите, морковите единствено в хладилника? Дори и не подозирах, че има и други опции по въпроса.  newsm78

# 665
Като ви чета, се чудя нещо...само аз ли си държа лука, картофите, морковите единствено в хладилника? Дори и не подозирах, че има и други опции по въпроса.  newsm78

Не си, не си...мен пък ме изумява това с държането на подобен зеленчук в шкафове newsm78

# 666
  • София
Лука и морковите и аз си ги държа в хладилника, но пък не мога да си представя картофите как ги съхранявате там?

# 667
  • София
Лука и морковите и аз си ги държа в хладилника, но пък не мога да си представя картофите как ги съхранявате там?
Ами аз купувам, колкото ми трябват или малко повече. Държа ги в кутиите за плодове е зеленчуци, които са си в хладилника, а те събират много.

# 668
  • София
Изобщо не зная как събирате лук, моркови, картофи, салати, домати, краставици и т.н. и т.н. в хладилниците си  newsm78  Grinning Аз едвам натъпквам домати, краставици, моркови, няколко лимона и магданоза в чекмеджето (а не ми е малък хладилника!), а ако слагам и другите  ooooh! няма да има място за мръвките  Laughing Така че всякакви идеи - приемам с удоволствие  Hug

# 669
  • София
Хм, лук и моркови добре, ама... картофи в хладилника???
Аз също ги държа в едни пластмасови кошници в шкафа под мивката, където са ми и овкусителите и някоя друга бутилка с винце Simple Smile

# 670
Чак картофи в хладилника няма нужда  Grinning

# 671
както казаха по нагоре и аз купувам по два / три килограма картофи, от които поне половината биват сготвени още в деня на купуване. Складирам ги заедно с лука и морковите в едно чекмеджетата на хладилника. Домати, краставици, марули, спанак и други салатени разботи купувам максимум за два дни напред ( и само аз си ги ям) и не ми заемат много място, но пък и хладилника ми е голям (1.90 е висок).

# 672
Както си мислех, не би трябвало картофите и лука да се съхраняват в хладилник. Ето малко инфо http://www.manager.bg/news/koi-hrani-mrazyat-hladilnika

# 673
Както си мислех, не би трябвало картофите и лука да се съхраняват в хладилник. Ето малко инфо http://www.manager.bg/news/koi-hrani-mrazyat-hladilnika
Именно.  Peace Като имаме голям хладилник, дай да си слагаме и обувките вътре.  Wink Wink Wink

# 674
и моя хладилник е голям, ама пак не ми стига мястото Simple Smile като вземат да зреят доматите и краставиците от село и като ме затрупат нашите с пълни торби, долу 2те отделения за зеленчуци/плодове преливат. лук и картофи държа в хартиени пликове от типа на големите макДоналдс-ки в/у пластмасова етажерка.

Общи условия

Активация на акаунт