Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • до най-прекрасния мъж
Лук и картофи държа в найлонови торби в една стара тава. Нея съм сложила в шкафа под мивката. Но е добра идея за хартиените торби, няма да се спарва. Не се бях досетила по-рано. Домати, краставици, маруля, моркови - в чекмеджетата на хладилника. Ако няма място, краставиците и марулите навремето ги държахме в кофа със студена вода в коридора. Но тогава хладилникът ми беше малък и нищо не побираше. Сега не се е налагало да действам така.

# 676
  • София
Ами.... аз пък никога не съм си и помисляла да ги сложа в хладилника.... Лук, чесън, картофи винаги държа на сухо, тъмно място, никога в найлонови торбички, защото се спарват и по - бързо се развалят. Преди много исках това: ,
 но не откривам никъде... В Джъмбо има нещо подобно, но далеееееч не е това  newsm12

# 677
  • София
Такова аз смятам сега да си ушия, като за целта използвам едни стари дънки Simple Smile

# 678
Такова аз смятам сега да си ушия, като за целта използвам едни стари дънки Simple Smile
   Дънките са по-плътна материя. Ако намериш зебло би било по-добре. Макар че картофите не бих съхранявала по този начин.... защото купувам по-голямо количество  Grinning

# 679
  • Пловдив
Аз си държа картофи, лук и чесън на северната остъклена тераса. Тази картинка с картофите чекмедже, която събуди дискусията  hahaha много отдавна съм си я копнала в архива. Но все си мисля, че тези неща разпръсват много прахоляк и люспи... Като ги държите в шкаф... кажете как е в този аспект  Peace
Но... така и или иначе не бих отделила от ценното си пространство в шкафовете  Mr. Green

# 680
  • София
Аз ги държа в шкаф, в телена кошница, закачена за горния рафт и отдолу има табла, точно за да събира пръст и люспи. Но сега чета, че не било хубаво картофи и лук заедно... май няма как да ги разделя обаче.
А картинката с чекмеджетата е супер. Влюбих се в този шкаф. Има и отделение за хляба, което на мен ми е голяма драма. Сега седи на плота в торбичка и много ме дразни, а стандартните кутии ми се струва, че са прекалено "проветриви" и хляба ще изсъхва... Приемам идеи   Thinking

# 681
jivotinche, свекърва ми е определила най-горното чекмедже (от общо 3) само за хляба, сложила е една дъска за рязане и нож. Отваря, реже и това е. Ние купуваме черен хляб и го държа предимно в хладилника.

# 682
купувам нарязан хляб и не ми се налага да го режа. държа го в дървена кутия за хляб, която си стои на плота.

# 683
  • София
Една интересна идейка  Sunglasses

# 684
Много интересна тема.Как не сьм я видяла досега? newsm78

# 685
Страхотна тема! Много идеи ми харесват и мисля да ги приложа у дома.
Нашият хляб стой в найлонова торбичка в един шкаф, защото все не мога да се наканя да си купя кутия за хляб  Laughing иначе съм си харесала тази http://shop.gamaelit.bg/product/komplekt-brabantia-white-wvwda2d.

# 686
  • Пловдив
Това с хляба ми е болна тема  Mr. Green
Искам да открия подходяща кутия, която да побира хляб от домашна пекарна, както и да няма излишни обеми newsm78

# 687
  • София
Както си мислех, не би трябвало картофите и лука да се съхраняват в хладилник. Ето малко инфо http://www.manager.bg/news/koi-hrani-mrazyat-hladilnika
Именно.  Peace Като имаме голям хладилник, дай да си слагаме и обувките вътре.  Wink Wink Wink
Спокойно, де. Иронията е излишна. Просто обсъждаме.

# 688
Тъй като купуваме малки количества лук(червен и бял), чесън и картофи, използвам ето тези икейски кофички, за да си ги подредя на един шкаф в кухнята. Като съответно имам в няколко размера и за чесън ползвам най-малките, за двата вида лук - две малко по-големи, а за картофите - от най-големите.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 10:21 от ada_smiles

# 689
Закачалка за шалове

ada_smiles, на мен не ми се отваря линка на икейските кофички.

Общи условия

Активация на акаунт