Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Закачалка за шалове

ada_smiles, на мен не ми се отваря линка на икейските кофички.
Готово, оправих го. Става въпрос за Socker модела. Има го в доста размери. Продават ги като кашпи, но на мен ми вършат чудесна работа в кухнята Simple Smile Отскоро има и различни цветове.

# 691
  • до най-прекрасния мъж
Хлябът държа неговата си опаковка /целофанена/ в хладилника, винаги имам по един резерва, който е неотворен и един, който се яде в момента. Скоро не ми се е развалял хляб, но мъжът ми яде много, та затова.

# 692
Цитат
Хлябът държа неговата си опаковка /целофанена/ в хладилника
Е, това с хляба в хладилника ми идва малко в повече... не е ли студен и после като се стопли да стане тричав?

# 693
  • до най-прекрасния мъж
Цитат
Е, това с хляба в хладилника ми идва малко в повече... не е ли студен и после като се стопли да стане тричав?
Не, перфектен е. Ние си го вадим от хладилника и го ядем така, както е, не е студен. Дори когато се е случвало да купя питки или повече хляб, съм замразявала. След размразяване са като току-що изпечени.

# 694
  • Русе
И ние в хладилника го държим, за разлика от картофите и лука. Добре си е, няма проблем.

# 695
Цитат
Не, перфектен е. Ние си го вадим от хладилника и го ядем така, както е, не е студен. Дори когато се е случвало да купя питки или повече хляб, съм замразявала. След размразяване са като току-що изпечени.
Въпрос на навик явно.  Peace

# 696
  • София

Ето линк към статията с поставката за ножове, книги и дъска за рязане:

http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%8 … %B0-news2188.html

Някой да знае от къде може да се закупи?

# 697
Стана ми любопитно и потърсих в гугъл. Не открих линк за купуване, но открих ориентировъчната цена от $600 Simple Smile
Дори да изключим цената, ми се струва доста непрактично, особено за българска кухня, тъй като ще отнеме доста място на кухненския плот, а тук рядко имаме американските кухни с огромни плотове....

# 698
  • София
Оооо такава цена не си представях, по-добре на български дърводелец да се даде поръчка Simple Smile)))) Иначе за мястото... зависи си от кухнята Simple Smile Също нямам голяма кухня, но пък е страхотен акцент... определено бих намерила място Simple Smile

# 699
Кръглите органайзери на 3 етажа за обувки в Джъмбо са 5 и нещо. Но ми се видяха с по-тънка материя от това, което купих за 15 лв. Не съм сигурна обаче, че там нали не дават да се отварят стоките и съвсем леко дръпнах ципа на опаковката  Mr. Green

# 700
Здравейте,
Ще правим гардероб по поръчка 240/280/60. Предполагам, че ще е от ПДЧ, тъй като ще е по-евтно. Има ли опит някоя от вас с подобен голям гардероб, правен по поръчка за да се ориентира в цените? Знам, че всичко е относително и зависи от материали, цвят, фирма и т.н., но поне да имам някаква идея колкко би ми струвало.
Предварително благодаря за всяка информация Simple Smile

# 701
Гръцко ПДЧ, 200/230/60 см с плъзгащ механизъм - 1200 лв.

# 702
На мен за гардероб 160/250/60 най-ниската цена, която ми обявиха беше 1100 Rolling Eyes .
За твоите размери към 1500-2000лв в зависимост от бр. чекмеджета/механизми, които искаш.

# 703
  • ENGLAND
Здравейте,
Ще правим гардероб по поръчка 240/280/60. Предполагам, че ще е от ПДЧ, тъй като ще е по-евтно. Има ли опит някоя от вас с подобен голям гардероб, правен по поръчка за да се ориентира в цените? Знам, че всичко е относително и зависи от материали, цвят, фирма и т.н., но поне да имам някаква идея колкко би ми струвало.
Предварително благодаря за всяка информация Simple Smile
Няма ли да ти е по-евтино да си го купиш от Икеа, там избор на врати и фитинги вътре има много.

# 704
  • до най-прекрасния мъж
Гардероб 150/250/55, легло 210/160 с голяма и дебела табла зад главите, 2 нощни шкафчета, скрин с 3 чекмеджета 70/90/50 - 950 лв. за материали /дървенията/. В тази цена влиза висококачествено ПДЧ, нарязване и кантиране по мой дизайн и размери, транспорт до вкъщи. Значи гардеробът ще дойде към 400-450. Предстои закупуване на панти и дръжки. Трудът от нас.
Моят съвет - ако не можете да го сглобите сами, поръчай го на майстор-частник. Преди 3 години правих кухня, излезе 1600 при майстора с монтажа, хубаво ПДЧ, скъпи стъкла на витрините, два механизъма. Най-ниската оферирана цена от фирма за подобна конфигурация беше 2500-3000 лв., пак ПДЧ.

Общи условия

Активация на акаунт