Що е то „кифла„?

• 22 415
  • 170
  •   1
Отговори
# 90
"кифла" може и да е съвсем различно от тези захаросани девойки. свързвам го по-скоро с нагло отношение и отказ да се съобразяваш с другите. "кифла" съвсем спокойно би могла да бъде и някоя "буля".

любовницата на някой женен момък от темите в СО?
newsm78 това не го схванах. например имах колежка кифла. нито си я представям в ролята на любовница, нито има нещо общо с постнатите снимки и баш близо на 40 си беше. ама е най-кифленския образ, който ми изниква.
Да, наглостта, излишните демонстрации на каквото и да било не ходят задължително и само по досега коментираните образи. Дори стремежът да блеснеш на гърба на някой друг, обиждайки го..., мен лично ме отблъсква, а обърнатите джуки и разни други превъплъщения не.

# 91
Аз пък свързам кифлата на първо място в външността и излъчването, които вече са описани твърде добре назад в темата. Поведението е предвидимо, защото в случая обвивката е показателна.
Кифлата задължително яде нискомаслени или обезмаслени продукти и никакви бавни въглехидрати, най-много пълнозърнест хляб или паста заради фибрите. Ходи на фитнес непременно, където си маха очилата-диадема и ги заменя с широка, чисто бяла лента. Не спира да цупи по време на кардиото. После дискретно си хапва половин корни, а другата половина прибира за четвъртък.

# 92
  • # супернатурална #
На една жена все мога да и простя, че е кифла. Ще се омъжи, ще народи деца и ще стане баница. Ама мъж - кифла  ooooh! Видях един на плажа. Около 20 годишен, перфектно епилиран... с шкембе.

# 93
  • Kопенхаген
Г. Краули ...  Laughing Laughing Неизчерпаем извор на фрази  Hug

# 94
  • София
Аааа, аз що не знам за тая тема!

# 95
Кифлите тук са в темата Звездни компромати.Веднъж влязох там,здръстих си главичката,казах им кво мисля за тях,а те ми казаха-къш и дух... Whistling Joy Joy

И в "Красива мама", там направо са взели властта.

# 96
На една жена все мога да и простя, че е кифла. Ще се омъжи, ще народи деца и ще стане баница. Ама мъж - кифла  ooooh! Видях един на плажа. Около 20 годишен, перфектно епилиран... с шкембе.

Joy Joy Joy

п.п. Как кифла, пък с шкембе Laughing. Трябва да е на плочки и обилно омазан Laughing

# 97
Видях един на плажа. Около 20 годишен, перфектно епилиран... с шкембе.
Най па мразя мъж да е тотално обезкосмен, като гол охлюв. Веднага се сещам за оня виц: "Малайзия. Мек миндер. Мехмед манафа:
-Машалла, майор Милев!"

# 98
 Shocked Shocked Sick Sick...... newsm78

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 00:00 от biskit

# 99
Видях един на плажа. Около 20 годишен, перфектно епилиран... с шкембе.
Най па мразя мъж да е тотално обезкосмен, като гол охлюв. Веднага се сещам за оня виц: "Малайзия. Мек миндер. Мехмед манафа:
-Машалла, майор Милев!"

Major Милев,млещи минет на махараджата..

# 100
'' Около 20 годишен, перфектно епилиран... с шкембе.''O,нееее  Joy Joy Joy

# 101
За мъжки кифли имаме ли име на български? На хАмерикански им викат douche...намазани сладки момченца.

Аз ли греша или кифлите са със сравнително нисък ръст, не са гранд-дами, по-скоро типичната кифла с обемче на косата е между 155 и 170 висока.

# 102
Аз пак не разбрах на какво точно викате кифла.  newsm78 newsm78Може ли снимка на няколко примерни? Ако е стилно и скъпо облечена, хубаво гримирана и с изискан парфюм , кифла ли е ?

# 103
  • Бургас
зависи от поведението.

# 104
Всяка социална прослойка си има своите кифли. Парис Хилтън е кифлата на милионерите.

Говорим за тези кифли, дето са като излезли от манга или аниме, и на грим го докарват.

Общи условия

Активация на акаунт