Що е то „кифла„?

• 22 402
  • 170
  •   1
Отговори
# 120
Е те не са с обем като 80'те години, имат зона за слънчеви очила между бретончето и обемчето. Е, има и на опашки, но най-кифленски изглеждат тези с многото коса...а, и бретончето придава чудесен тъповат и миловиден вид.

# 121
Напоследък виждам често и такива със силно опъната, вързана коса. Това не е обикновена опашка или плитка, косата пак се изправя преди да се върже и се ползват стилизиращи продукти, за да няма жички. Без бритон - косата се сресва на една страна и така се прибира в опашака. Това могат да си го позволят кифлите с хубави черти на лицето.

# 122
Да, има и модификация пълзяща плитка, египетска плитка и други. А, и "ретро преса", което си е живи букли от маша.

# 123
Напоследък виждам често и такива със силно опъната, вързана коса. Това не е обикновена опашка или плитка, косата пак се изправя преди да се върже и се ползват стилизиращи продукти, за да няма жички. Без бритон - косата се сресва на една страна и така се прибира в опашака. Това могат да си го позволят кифлите с хубави черти на лицето.

Благодаря.  Flutter Оказа се ужасно удобна прическа. На години го догаждам на кроасан вече, но явно на коса на кифле.

# 124
Чакай сега, има време, за момента сме на коса, като преминем в долната част на тялото ще се преброим същинските.

# 125
Уважавам хубавата конска опашка, но кифленският вид не се постига без да си бронзираш лицето. Само с опашка не става...

# 126
Касита , я стоп с глупостите! Ти пък точно изобщо нямаш нищо общо с кифленската визия.
Не знам защо като чуя кифла и първата ми асоциация са мили момиченца , дето да са на по 16 -17, 'айде двадесет , които докарват с устни, намазани мноого обилно  визия на кокоше дупе. И поглед - "Ш'та изям , сладурче". А Но това само на визия, а всъщност в самата си същност са кухи.

А, Пешек, и аз за тази кифла , и изобщо с/во тутманикови се сетих от ББ Joy Joy

# 127
  • София
Ааа, има и кифли с консерванти на по 40 - толкова са се тунинговали. Не помня кой в коя тема беше написал, че след двайсет-трийсет години ще гледаме съсухрени бабички със силиконови цици и усти.

# 128
  • Пловдив
Касита, освен липсата на всички други екстри, се подстригвам много късо, в стил Лиса Стенсфилд. Та да не би случайно някой да ме обърка с кифла.  WinkНе че изобщо е имало някакъв шанс да стане ама ....

# 129
Уважавам хубавата конска опашка, но кифленският вид не се постига без да си бронзираш лицето. Само с опашка не става...

Задължително е лицето да е с изкуствен тен и да лъщи. А червилото да е много светло, отгоре с  гланц. Както дядо ми казваше, все едно се е наяла с охлюви. Русо-бялата коса е предимство.

# 130
типична кифла редом до кроасан:

# 131
Ааа, има и кифли с консерванти на по 40 - толкова са се тунинговали. Не помня кой в коя тема беше написал, че след двайсет-трийсет години ще гледаме съсухрени бабички със силиконови цици и усти.
Аз вече гледам...Една от видните столични кифли ми е комшийка,и верно е неква кръстоска между загниващ картоф(тена се плаща)четка за бръснене и пясъчен часовник..Наближава 40-те,но гледката е ужасна..Mr. Green

Ей,пропуснали сте холивудската усмивка.Нема самоуважаващ се кифла,която да не е минала през процедура на избелване(ако спонсора е на ниво,може и фасети)Лошо няма де..Иначе силиконова джука с естествен цвят на зъба...Кошмара на кифлата..Не ги пускат ни в Син Сити ни в Какао...

# 132
Забележете типичното за кроасана физическо развитие. Фигурата му издава прекалено целенасочена работа с дъмбели с цел плажни бицепси. Не е занемарил съвсем краката, но има по-слабо развити латерални мускули, което значи, че щанги не вдига, да му се чуди човек защо.

Фасетите са адски зловещо нещо...особено ако няма наистина нужда от тях.

# 133
Според мен кифлите и кифлетките страдат от едно безхаберие, което не им позволява да са истински сексуални. Да, плющят се със сигурност, но не излъчват истинска сексуалност, просто защото са несъзнателни и нищо не оставя следи върху безизразните им души.

То за да си к*7€а се иска и малко акъл...

http://www.youtube.com/watch?v=u_oVZfPOE5s&feature=youtu.be

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 12:05 от Mamacita Bandida

# 134
А това окарикатуряване скрива комплекс, според мен. Имам наблюдения, че го правят по правило не особено привлекателни девойки. Добиваш едно характерно перверзно излъчване, което задържа сексуалното впечатление на мъжа. Чувала съм от познати, че асоцират такъв род девойки/жени точно с грубо, хард чукане.

Общи условия

Активация на акаунт