БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 99

• 85 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Днес проверих в магазина на дмц, но нямат 27 и никога не са поръчвали, въпреки че дмц я произвежда.Сигурна съм, защото вчера ми подариха каталог с артикулите на дмц и там я има, но нашите не я внасят.

Затова те пращаме към Милена стил - има 28 каунт налична

# 556
Минавам да ви се поФаля, че вече свикнах с кръстчетата  bowuu
Обаче открих проблема и затова вече се справям добре. Проблема беше, че шиех на ситна панама  Joy, такъв зор беше, то боцкане, ръгане  Joy
Вчера си купих бяла и синя панама и сега ще творя картички и искам балеринки 3 да ушия  Heart Eyes

EliMery, дързай  Wink Нали знаеш, че и аз обичам 1:4, но сега шия 1:1 и е много красиво. Peace Една позната ми каза, че зависи от гоблена, ако е лесен няма да имаш проблем с 1:1  Peace

Бях си зарязала Крайбрежното кафене, защото шиех за Томболата, но и аз да се изфукам до къде съм стигнала : http://prikachi.com/images.php?images/783/5205783X.jpg

# 557
  • По света и в нас.
Момичета да се похваля,това ми е подаръка за синето

# 558
Минавам да ви се поФаля, че вече свикнах с кръстчетата  bowuu
Обаче открих проблема и затова вече се справям добре. Проблема беше, че шиех на ситна панама  Joy, такъв зор беше, то боцкане, ръгане  Joy
Вчера си купих бяла и синя панама и сега ще творя картички и искам балеринки 3 да ушия  Heart Eyes

EliMery, дързай  Wink Нали знаеш, че и аз обичам 1:4, но сега шия 1:1 и е много красиво. Peace Една позната ми каза, че зависи от гоблена, ако е лесен няма да имаш проблем с 1:1  Peace

Бях си зарязала Крайбрежното кафене, защото шиех за Томболата, но и аз да се изфукам до къде съм стигнала : http://prikachi.com/images.php?images/783/5205783X.jpg

Ох, ти ме обнадежди. Май ще взема да метна оная мелница. И без това ми харесва.  newsm78

# 559
EliMery, действай, поне ще шиеш нещо което харесваш и после ще си го гледаш с любов. Къде 20см там и 30-40-50 см  Laughing

bibisita, много хубав подарък. Той явно е моторджия, ще го хареса много.  Peace

# 560
EliMery, действай, поне ще шиеш нещо което харесваш и после ще си го гледаш с любов. Къде 20см там и 30-40-50 см  Laughing

Да, той е голям, но пък не е с чак толкова мн цветове, като гледам, че има по-малки, а повече цветове добре ми се вижда. А, и тематиката му отговаря на къщата в планината, където ще ги редя.

# 561
Да, той е голям, но пък не е с чак толкова мн цветове, като гледам, че има по-малки, а повече цветове добре ми се вижда. А, и тематиката му отговаря на къщата в планината, където ще ги редя.

Хихихи не губи време, а го почвай  Grinning

# 562
Аз се ровя да търся коледни миниатюри да си подготвя  Crazy Ако някой знае или има схемички да дребчовци като за картички моля да сподели.

Някой беше търсил нещо такова за подарък на лекар: http://radikal.ru/F/s004.radikal.ru/i207/1004/26/9b6b4d1f4bc4.jpg.html
http://radikal.ru/F/s56.radikal.ru/i151/1004/3e/d478be38cb02.jpg.html

# 563
  • В страната на мечтите
Здравейте, някой има ли ключ за гоблените "Линиите на живота"

Ще съм много благодарна, ако го сподели.

Аз имам ключ в DMC за последния - Раждане, а за Брак, това със зелените листа, имам снимка на конците, не знам доколко би свършила работа  newsm78 Ако искаш дай мейл и ще ти пратя каквото имам, а ако случайно разполагаш със схемичка на първия, този с крилата, ще съм ти много благодарна ако я споделиш с мен  Hug Моят мейл е life_is_love@abv.bg

и ако някой разполага с ключ за останалите, и аз съм на опашката за него Simple Smile

Аз се ровя да търся коледни миниатюри да си подготвя  Crazy Ако някой знае или има схемички да дребчовци като за картички моля да сподели.

Аз имам някакви снежни човеци и дядоколедовци, и елхи и всякакви други мъници,  мога да ти ги метна на мейл, че са доста да ги качвам тук Simple Smile

# 564
Да ви покажа аз над какво работила последните 10 дена

# 565
life_is_love, благодаря - reanora@abv.bg

Графиня Вишенка, станало е чудесно  Peace

# 566
  • София
Да ви покажа аз над какво работила последните 10 дена

страхотно е   bouquet

# 567
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Тук са всички Линии на живота от Златно руно в ПМ Скачать файл золотое руно-линии жизни pm.rar
Линка е работещ, преди малко ги разглеждах.

А на тази страница са скан на оригиналната схема без ключ обаче, така ще от двете неща shainis нагаждай.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 09:07 от ba4iiska

# 568
Момичета, с какво мога да залепя парче панама върху стъкло или плексиглас прмерно? Жената в магазна ми каза с топъл силикон, обаче мъжа ми казва "Няма да стане, може би с С200? Някой от вас лепил ли е?

# 569
  • София
Zhak чудесно се получава - много е пъстър и весел, наистина пее.  Hug Има ли някакъв фон върху панамата или така ми се струва от снимката newsm78

nevilana толкова е нежна тази фея. Преди време като показа едно от първите етапчета ми се стори, че я шиеш на панама с ламена нишка, после установих че всъщност използваш ламен конец. Прекрасна е е просто -  така въздушна и лека, все едно е фея  Mr. Green

Много  Hug и   bouquet и за всички останали - толкова красиви неща сте показали.
Аз писах, ахках, възхищавах се и накрая като видях колко дълъг пост се получи, се засрамих  Blush и изтрих всичко.
То с думи не може да се изразят всички чувства и възхищение. Просто сте вълшебници, момичета!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт