БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 99

• 85 146
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Момичета знае ли някой коя е категорията в ебeй където се продават готови ушити гоблени?

Antiques-Fabric/ Textiles-more categories-tapestries  Peace Аз тук съм разглеждала но може да има и други   bouquet

# 646
Момичета здравейте. От време на време разглеждам вашата тема. Много красиви неща правите, възхищавам ви се.
Аз съм голям фен на фирма Dimensions. Последните ми гоблени са на тази фирма и основно техниката "crewel - бродерия с вълнени конци". Резултата е невероятен, на мен много ми харесват. Имам купени и много с кръсчета, но имам още 3-4 да довършвам crewel и после ще ги мятам.
Готовите ми можете да видите тук http://www.album.bg/bisy_k/albums/188871/.
Имам много гоблени на фирма Dimensions и кръсчета и crewel, които няма да ушия. Ако някой се интересува може да погледне тук http://www.album.bg/bisy_k/albums/185488/ и да ми пише на лични.

# 647
Добър ден!

Ето и моите мацки, много се гордея с тях  Heart Eyes, а и доста изтормозих инаТ да ми дава напътствия кое как става и ето резултата :

Благодаря инаТ   bouquet

Сега докато се подготвя за молитвата направих една балеринка - големи са бонбончета  Flutter

ППС: Големи ли са ми снимките? Ако трябва ще ги намаля.

Ели, виж как добре се справих с кръстчета, не е страшно хич  Wink

# 648
Много са хубави, Реа, все едно си гледам моите  Hug

# 649
Много са хубави, Реа, все едно си гледам моите  Hug
Hug Hug Hug

# 650
Браво Реа! Много добре си се справила- преди да прочета какво си писала, помислих че това ти е подарък от ИнаТ.
Сега и аз да се изфукам- най-накрая завърших фарчето- сложих му и последния възел.

# 651
  • В страната на мечтите
bisy_k, невероятна колекция! Поздравления!

Момичета, имам въпрос - как шиете ламе? Знам за възелчетата и сапуна, друга ми е идеята. Според инструкцията (шия готова комплектовка) ламето се шие последно след всички останали конци, за да не се поврежда,но така ми е супер трудно. Пробвах да шия първо него - на "чиста" панама- много по-лесно ми е, а и не забелязах да му става нещо после, като ушия около него. питам какви са вашите впечатления и да споделите опит  Hug

П.С. Няма ли да се прецака при прането...?

# 652
  • София

Тези рози красят вече стената на хола, благодарение на вас, момичета, които ми дадохте схемата и винаги сте толкова отзивчиви!!!

# 653
Супер са розите ...и изобщо аз съм голям фен на Дименшън....свикнеш ли им -отказване няма!Поздравявам те за добрия вкус!

# 654
  • Пловдив
От къде да си поръчам Аида 14 ?

# 655
  • София
От къде да си поръчам Аида 14 ?
eemmii , от тук, например:
http://8888bg.com/products.php?cid=454
имат 14-ки каквито ти душа пожелае  Laughing

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 22:57 от Loshana

# 656
Pea, мадамите са страхотни!

Ето и резултата от буквичката:

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 08:54 от pavlina6328

# 657
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много красоти!   bouquet

Въпрос към всички, които са шили Пумата (Пълнолуние). Колко е разхода на  метализирания конец, дали ще ми стигне 1 чиле?

pavlina6328  #Crazy Кога успя?

# 658
люска, много хубав фар  Heart Eyes Коне си имам, но фар все още не  Laughing

pavlina6328, иеееее станало е много синпатично, младежа ще е щастлив  Peace
Помня, че и дъшеряти е боцкала мацките и бяха в рамка. За подарък ли бяха?

Аз се "боря" с втората балеринка, но се чудя полите им с какъв конец да направя  Thinking

# 659
Бачийска, едно чиле е достатъчно!  Peace
Розите на Дим са невероятни!!!
Павлина, ти не спа ли, бе!? Браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт