БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 99

• 85 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
ЕлиМери, аз съм фен на Казанлъшките гоблени. В момента шия Лилиите, много красиво се получава. Не е особено труден, но като за първи може би не е подходящ. А гоблена "Вярност" или "Целувката" както се среща, също е лесен, само лебедите са трудни и с много единични бодчета. Препоръчвам ти го.  Peace

# 541
ЕлиМери, аз съм фен на Казанлъшките гоблени. В момента шия Лилиите, много красиво се получава. Не е особено труден, но като за първи може би не е подходящ. А гоблена "Вярност" или "Целувката" както се среща, също е лесен, само лебедите са трудни и с много единични бодчета. Препоръчвам ти го.  Peace

Подскажи ми, моля те кои са тези гоблени "Вярност" и "Целувката" ?

# 542
ЕлиМери, аз съм фен на Казанлъшките гоблени. В момента шия Лилиите, много красиво се получава. Не е особено труден, но като за първи може би не е подходящ. А гоблена "Вярност" или "Целувката" както се среща, също е лесен, само лебедите са трудни и с много единични бодчета. Препоръчвам ти го.  Peace

Подскажи ми, моля те кои са тези гоблени "Вярност" и "Целувката" ?

Мисля, че говори за този

# 543
Да, същия е! Много е лесен. То се вижда и от снимката. Само на лебедите има повече единични бодчета. Срещала съм го и с двете имена.  Peace

# 544
Да, същия е! Много е лесен. То се вижда и от снимката. Само на лебедите има повече единични бодчета. Срещала съм го и с двете имена.  Peace

Схемичка?  newsm78

Ще поразгледам малко из сайтовете и ще реша. Благодаря. Може пък него да започна.

# 545
  • Ямбол
nevilana феята е станала страхотна! Много прецизна и красива изработка, браво. Simple Smile
Една фантастична рамка и липсва само  Hug

# 546
  • Свиленград
zhak много хубаво се получава.
nevilana прекрасна фея, много е нежен този гоблен.
Аз не мога да покажа етапче , че съм направила само няколко бода, но оформи ли се нещо ще снимам.А имам въпрос откъде поръчвате картончетата за картичките и стиропорени топчета за коледни играчки? Решила съм и аз да се пробвам , че да видим.
Приятен ден!

# 547
  • БЪЛГАРИЯ
       Прекрасно! Всичко е красиво тук! Мисля, че няма по-мощен лек от красотата! Благодаря!

Гледам, някои от вас "пърхат" около кръстчетата, но така и не се престрашават, или униват и се отказват след някой и друг несполучлив опит (или просто неподходящ гоблен!)! Имам си метод за обучение, но той не е за мастити, знаещи и можещи гобленарки, по-скоро е за широко скроени, с чувство за хумор, но и с искрено желание да се научат, необременени от стереотипи хора!

Сега и аз ще се фукна: след повече от година, най-сетне завърших гоблен, мънистата за който ми бяха подарък за рождения ден от Вишенка! Традицията повелява да направя най-калпавата възможна снимка, ама аз съм пожизнен призьор в клас "фотограф- калпазанин":

Ох, ако знаете с какво съм се захванала пък сега....

# 548
Ето нещо топло, топло от мен:

# 549
  • Бургас
имам едно запитване- знаете ли дали в осинка има разделче с пейзажи, че имам мерак да ушия пейзаж, но не мога да си намеря нещо дето да ми грабне очето  Praynig

# 550
имам едно запитване- знаете ли дали в осинка има разделче с пейзажи, че имам мерак да ушия пейзаж, но не мога да си намеря нещо дето да ми грабне очето  Praynig

виж тук http://club.osinka.ru/topic-49189

# 551

Има. И аз това търся, но тези които харесвам са големи и с мн цветове. Нямам угода.  Whistling

# 552
  • Варненска клюкарка
Ето нещо топло, топло от мен:

Много са нежни!  Heart Eyes
По-назад в темата някой търсеше аида 27 каунт- ето тук    http://8888bg.com/catalog.php?cid=415 има 28, която напрактика няма разлика от 27. Аз съм си купувала, мисля че беше на дмц, а и жената е много любезна и действа бързо -нещата пристигат с Еконт още на следващия ден след поръчката...

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 17:22 от Беллора

# 553
  • София
Днес проверих в магазина на дмц, но нямат 27 и никога не са поръчвали, въпреки че дмц я произвежда.Сигурна съм, защото вчера ми подариха каталог с артикулите на дмц и там я има, но нашите не я внасят.

# 554
  • Казанлък
Ето най прецъфтялата магнолия топла топла, но като гледам снимката имам належаща нужда от курсове по фотография Embarassed
http://elka52.snimka.bg/tapestries/gobleni.654583.28267595
Вие сте показали невороятно красиви неща, благородно завиждам на вашата сръчност и фантазия newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт