БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 99

• 85 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ели, и аз така мисля - когато декорираш ти трябват и такива неща - спомагателни.  Peace Може би при рамкиране помага лепилото или тиксото.
Аз скоро ще направя една от Мадамите на инаТ и ще използавам лепило или тиксо Peace

smile3521  айде, чакам да видя, че ми стана интересно

# 586
Ели, и аз така мисля - когато декорираш ти трябват и такива неща - спомагателни.  Peace Може би при рамкиране помага лепилото или тиксото.
Аз скоро ще направя една от Мадамите на инаТ и ще използавам лепило или тиксо Peace
Съвет от мен- ползвай двойнозалепващо тиксо, защото ако сложиш повечко лепило може да излезе над панамата.

# 587
Благодаря момичета  Hug. Да ще декорирам, ама да я свърша работата като хората дето се казва  Laughing и ще покажа. Картичките и аз ги лепя с двойно залепващо тиксо, но то е все пак панама в/у хартия, а сега ще бъде върху то-тежък материал  Wink, че за това реших да се допитам преди да омажа нещата  от проби Joy

# 588
Ели, и аз така мисля - когато декорираш ти трябват и такива неща - спомагателни.  Peace Може би при рамкиране помага лепилото или тиксото.
Съвет от мен- ползвай двойнозалепващо тиксо, защото ако сложиш повечко лепило може да излезе над панамата.

bouquet

# 589
Трябва ми съвет. Правя за подарък за племинника ми това , обаче на сестричката му съм направила малко по-голям и искам да добавя нещо към този, за да стане и той по-голям. Мислех си за някаква купа или венец...това ми се върти в главата, но ако може още идей или схеми

# 590
Опааа, забелязах че DMC мулинето се е вдигнало на 1.05 лв, беше 0.80 ако не се лъжа  newsm78

Не, че шия с него, но най-вероятно и на другите марки конци ще се вдигнат цените  Thinking

# 591
  • Пловдив
Приготвям се да шия Трите ангелчета на Дименшънс за подаръци на две колежки. Колко панама да си поръчам, какъв каунт и от къде ще бъде най-бързо? newsm78

# 592
pavlina6328, не се отваря снимката.

# 593
# 594
  • Варненска клюкарка
Опааа, забелязах че DMC мулинето се е вдигнало на 1.05 лв, беше 0.80 ако не се лъжа  newsm78

Не, че шия с него, но най-вероятно и на другите марки конци ще се вдигнат цените  Thinking
Че във Варна от години дмц-то е по 1.10- 1.20. Къде е такава цената? Аз шия само с дмц и май от 10 години не съм го виждала на такава цена- 80 ст newsm78

# 595
М даммммм 1, 20лв е DMC-то  Wink

# 596
В Сливен е по левче  Peace допреди месец. Може и да са го вдигнали - като гледам гоблените на Леврон - средно с по 20 лв. са вдигнали цената на комплектите  Thinking

# 597
В един от сайтовете до скоро беше на 0,80лв. В наше село също беше на 0,80лв последно ходих преди 20-ет дена. От тогава до сега не знам дали има и там промяна.

# 598
Ако искаш да увеличиш размера на тази бродерийка, може да ушиеш отстрани рамка- напр. по един два реда жълто и червено. А ако искаш да правиш нещо отделно, друга бродерия, пиши на колко е детето и ще се измисли нещо.

# 599
Ще ходя на "нов дом" мислите ли, че коня който е на бяла панама и черен контур е подходящ за подарък?
Ако имате идея  за "нова къща" нещо което лесно се шие и е ефектно ще се радвам да споделите.

Аз пак да попитам този гоблен подходящ ли е за случая ?

http://www.google.bg/imgres?hl=bg&client=firefox-a&hs=tD … p;tx=37&ty=69

Общи условия

Активация на акаунт