ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 3

• 24 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Жалко за Кирчев! Не ни върви! Но той е млад състезател и има перспектива за в бъдеще!

# 436
Ех, гюлетласкачката ни отпада с 3 фала. Confused

# 437
Тая компетенция по канал 1 слушате ли го? Ивет никакъв шанс нямала..  Banghead  Баси пораженеца, като нямаш нещо позитивно да кажеш - мълчи си. Смешник!

# 438
Е, и на миналата Олимпиада не взехме нищо от леката атлетика. Какво чудно има, че и сега ще е така Tired?

# 439
Тая компетенция по канал 1 слушате ли го? Ивет никакъв шанс нямала..  Banghead  Баси пораженеца, като нямаш нещо позитивно да кажеш - мълчи си. Смешник!

Абсолютно съм съгласна. В общи линии  коментаторите ме дразнят. Според мен Вера Маринова се справя добре!

# 440
Те по БНТ винаги са много компетентни.

# 441
Е, и на миналата Олимпиада не взехме нищо от леката атлетика. Какво чудно има, че и сега ще е така Tired?

Точно това, всички виждаме как стоят нещата. Ама няма нужда да ни се натяква предварително Simple Smile
Още не е бягала Ивет - той я отписа?!? За това ли са го сложили там - да ми разваля настроението. Аз искам да си гледам спринта с надеждата, че нашето момиче има шансове равни на останалите претендентки преди старта. Всичко е възможно в спорта.  Simple Smile

# 442
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен пък и той ме дразни, и Терезчето, особено тя с неграмотната си дикция

# 443
Така е, а този, който коментира бокса, ще ме докара до инфаркт. Започвам да си вземам предварително мента, глог и валериан, когато предстои боксов мач с българско участие. Rolling Eyes

А Тереза няма да я коментирам пак, особено като водещ. Close

# 444
След няколко часа ще летя за България и ще изтърва представянето да Данчо Йовчев, Ивет Лалова  и волейболистите ни. Ще стискам палци за нашите спортисти и ще следя в темата за резултатите.

# 445
След няколко часа ще летя за България и ще изтърва представянето да Данчо Йовчев, Ивет Лалова  и волейболистите ни. Ще стискам палци за нашите спортисти и ще следя в темата за резултатите.

Успешен полет, всичко да е наред, ние ще пишем - бъди сигурна! После и теб те чакаме пак в темата......

Коментаторите няма да ги коментирам, всичките са.......... Sick

# 446
  • Бургас
По Евроспорт сякаш повече ми харесват коментаторите.

# 447
хи хи, за Тереза нямам мнение, много не им гледам студията, но Петела ме кефи как се превръща във "фаворит-любимец" на всички спортни фенове и рейтинга му набира скорострелно.. на долу .. Joy

Lemon grass, лек полет и успешно приземяване  Grinning

# 448
По Евроспорт сякаш повече ми харесват коментаторите.
И на мен, но там не наблягат чак толкова на българското участие, както по БНТ.

Ще гледам Русия - Сърбия. Wink

# 449
Отборът на Австралия приключи по прекрасен начин участието си на Олимпийските игри в Лондон, след като в последния си мач от Група А на волейболния турнир разби сочения за фаворит тим на Полша с 3-1 (25-21: 25-22; 18-25; 25-22) гейма.

С тази си победа „кенгурутата“ се изкачиха временно на четвърто място в класирането със седем точки, но петият Аржентина, който има шест пункта, ще играе в последния си мач срещу аутсайдера Великобритания и едва ли ще станем свидетели на чудо.

По-интересна, обаче, е ситуацията около върха на класирането, където Полша се смъкна на втора позиция с девет точки. По този начин България и Италия ще определят победителя в групата в директния си сблъсък, който е с начален час 16:45 часа.

Shocked Аууу, какъв късмет за нас. Party

Общи условия

Активация на акаунт