ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 6

• 89 016
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 140
Момичета, влизам за да ви дам малко сила и кураж в борбата с ендометриозата.И за мен тя е за цял живот, но важното е че успяхме да я излъжем.На 15.08 родих моето синче.След 4 години борба, лапароскопия, пункция, две лечения , съществуваща киста, намален яйчников резерв  се оказах бременна и сега в легълцето си спи моето коледно чудо.
Пожелавам на всяка една от вас такова чудо.Вярвайте и се борете - заслужава си.
Рано или по-късно мечтата ви ще се сбъдне. Hug Hug Hug

# 1 141
Дунчи,честито!Да ви е живо и здраво малкото момченце и много да ви радва!

Нека всички успели в борбата пишем тук, за да вдъхваме вяра и надежда на всички останали

# 1 142
dunchi, Честита рожба  bouquet да ви е живо и здраво малкото момченце и да расте щастливо!
Дано и на всички нас , които се борим за сбъдването на мечтата да станем майки, скоро ни се случи това голямо щастие,да посрещнем вкъщи нашето бебче / бебета.

# 1 143
Ейй, сега ще ти отговоря, да не занимаваме хората само с мен.  Simple Smile

Ние хората се интересуваме от всякаква информация във форума Simple Smile и горещо следим всеки пост. Можеш да споделиш и публично, ако не е тайна разбира се  Grinning

# 1 144
Дунчи, помня те от темата от мнооого отдавна. Страхотно е, че май почти всички момичета, минали през темата, рано или късно се разписват по този начин! Честито!!! Да е жив и здрав малкият принц, и вие покрай него! Дай Боже поне по едно бебенце на всички тези, които още са на етап "борба за бебе". Пък на останалите - излекуване или стабилно стопиране на ЕМ...

# 1 145
Момичета, влизам за да ви дам малко сила и кураж в борбата с ендометриозата.И за мен тя е за цял живот, но важното е че успяхме да я излъжем.На 15.08 родих моето синче.След 4 години борба, лапароскопия, пункция, две лечения , съществуваща киста, намален яйчников резерв  се оказах бременна и сега в легълцето си спи моето коледно чудо.
Пожелавам на всяка една от вас такова чудо.Вярвайте и се борете - заслужава си.
Рано или по-късно мечтата ви ще се сбъдне. Hug Hug Hug
Честита рожба, Дунчи! Да ви е жив и здрав, да расте щастлив и много да ви радва!
Това което си написала - все едно описваш мен. Киста, лапароскопия, лечение, намален резерв.. с тази разлика, че аз се боря от година и 10 месеца. Може ли да споделиш (ако не е неудобно да питам) естествено забременяване ли се получи при теб?

# 1 146
Благодаря ви момичета за милите думи.Да ви се връща.
Относно забременяването - получи се естествено в момент, в който планирахме следващо лапаро и инвитро, при налична предполагаема ендометриозна киста.
Сега при секциото докторът каза, че е имало множество сраствания и ендометриозни огнища.
Та затова казах по-горе , че се радвам, че излъгахме ендометриозата, защото въобще не се съмнявам,че пак ще се яви.
На каквото- такова.
Пожелавам успех на всички, които се борят за детенце.
На другите - излекуване!

# 1 147
  • София
Дунчи, честито и от мен!   bouquet И аз те помня отдавна. Пожелавам ви да сте много щастливи! А на всички момичета повече такива новини!

# 1 148
Честито на гордата нова мама   bouquet

Алмира - аз щото едва се появих, нова и тъкмо установила що е то едндометриоза и напълних 3 страници обяснение. Ама нали сега съм тройна паника от преди.
Забременях си естествено, с един единствен опит (по стечение на щастливите обстоятелства) и със се 9см. ендометриозна киста  Grinning без разбира се и да подозирам за съществуването и. Ако знаех сигурно нямаше да стане, защото психически щях да се подтисна. После бебо преживя и операцията и сега се води бебе чудо  Grinning

# 1 149
tiny, желая ти лека и безпроблемна бременност. Много се радвам когато чувам бебешки новини. Действат ми страшно окуражаващо.

Момичета, знаете ли дали заквасената сметана е в забранения списък, или можем спокойно да я хапваме?

# 1 150
dunchi, и аз съм сега точно в такъв момент и се опитвам да излъжа ендометриозата с налична ендометирозна киста. Честно казано ми вдъхваш много надежда. Simple Smile

# 1 151
dunchi, и аз съм сега точно в такъв момент и се опитвам да излъжа ендометриозата с налична ендометирозна киста. Честно казано ми вдъхваш много надежда. Simple Smile

От сърце ти желая моя късмет и пухкаво вързопче накрая.Успех  Hug Praynig Hug!

# 1 152
Благодаря, dunchi. Следя с интерес и бременността на tiny и й пожелавам спокойно бременеене оттук нататък. Очакваме да пише след прегледа при Д-р Горчев. Simple Smile

# 1 153
Утре занимавам аз за Плевен, свило ми се е сърцето и си поревавам от вчера, докато съм сама, не мога да се спра. Стискайте ми палци, дори и да се наложи втора операция или да живея още 4-5 месеца в болнца, да се върнем все двама и да ви пишем.
Толкова много си го искам, то е вече голямо и всичко си има и е прекрасно. Ще е безкрайно нелепо, сега когато всичко си преживяхме заедно да...  cry

Абсолютен оптимист съм, никой не ме е виждвал разстроена все още, от началото до сега, но май ми дойде маалко в повечко и на мен.

# 1 154
tiny, какво се случва, защо в болница? Разбира се, че ще стискаме палци, нали си ни кадемчето на темата  fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт