До гуша във..л..а

• 18 461
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
Как каква?
Ще има с кого да се ядосваш законно.
Оле, мале, недейте така, сладурки, че сега ще наскачат моралистките и ще ви видят сметката! hahaha Joy hahaha

# 256
Как каква?
Ще има с кого да се ядосваш законно.
Оле, мале, недейте така, сладурки, че сега ще наскачат моралистките и ще ви видят сметката! hahaha Joy hahaha

Щях и да го допълна и двойно повече, защото си се съгласила сама и имаш и задължения.

# 257
Да де?
Аз не съм казвала, че съм против статуквото на любовница.. newsm78
Да не съм луда да се женя за него?
И каква ще е разликата - така или иначе - 50 % са за мен?

Сериозно ли не знаеш?Ако примерно, не дай си боже, на него му се случи нещо, неговите 50% ще отидат при жена му.А в обратния случай, ако се теб се случи нещо....можеш да сметнеш колко ще са за детето ти, и какъв процент ще получи той, респективно неговите близки.Всичко се случва, не сме вечни, и би трябвало да се размишлява малко по-трезво, особено когато имаме деца.

# 258
Това не го разбрах.
При случай, че са равностойни партньори в бизнеса всеки има право на 50% от бизнеса.
Неговите 50 заедно с цялото му имущество се наследяват от съпругата му и детето. Нейните от нейното дете.

# 259

При случай, че са равностойни партньори в бизнеса всеки има право на 50% от бизнеса.
Неговите 50 заедно с цялото му имущество се наследяват от съпругата му и детето. Нейните от нейното дете.

Стига да успее да стане равноправен партньор ! Praynig Peace

# 260

Стига да успее да стане равноправен партньор ! Praynig Peace
Е, то иначе е ясно, но ако това не успее, то да се бори да стане съпруга за да получи 50%...

# 261
Ако първоначално бизнеса си е бил негов, тя ще се пребори трудно да стане равноправен партньор.А ако са стартирали заедно, защо нещата не са били уредени документално в самото начало?Струва ми се, че авторката няма да получи обещаното, или то е много по-малко от "равностойно партньорство".

# 262
Бизнесът може да е бил негов, но твърде малък и да са го доразвили в размери които нямат общо с първоначалния старт.
Съвсем друго е, че той има право да се откаже от равностойно партньорство или от каквото и да е партньорство.  Зависи от много неща и точно тук поставя авторката въпроса. Явно, се е движела по течението и е мислила, че има време.

# 263
  • София
леле мале...драми навсякъде  Crazy

# 264

Наследникът не придобива статут на съдружник! / т.е. не наследява бизнеса/
Наследникът има единствено право да получи дружественият дял въз основа на счетоводен баланс към края на месеца, през който е настъпило прекратяване на участието на починалия. / чл.125, ал.3 ТЗ/  Peace

А счетоводните баланси са толкова хубави, за да не се плащат данъци, че ще получи едно нищо.

# 265
Ако първоначално бизнеса си е бил негов, тя ще се пребори трудно да стане равноправен партньор.

Мисля , че е точно така . Peace

# 266
Не, ние го създадохме заедно.. И по-скоро - измислихме го, хареса ни идеята, и той финансира нещата, а всичко останало - аз.
 За щастие - това не му е основен бизнес, а беше по-скоро за забавление и интелектуално упражнение..
Нямам съмнения, че ще стане създаването на дружеството - днес потвърдихме пред адвокат исканията си и до седмица ще имаме договора.

Иначе по казуса - Пав е права..Wink)

# 267
Да не се връщам, че бая съм изпуснала, кво стана с Евгения? Оправи ли се с Казановата или я кара по старому?

# 268
Да не се връщам, че бая съм изпуснала, кво стана с Евгения? Оправи ли се с Казановата или я кара по старому?

Няма голяма промяна .
Освен , че е имало разговор със съпругата , която е заявила , че държи да си остане такава . Naughty

# 269
Има промяна, как да няма.Казановата си се изживява като влюбен Казанова.Което всъщност си беше съвсем очаквано.Изобщо с нищо не учуди аудиторията. Wink

Общи условия

Активация на акаунт